Kryptowaluty

Miałem to zapodać jeszcze jak BTC był po 122k. Nagranie jarzomba dające nadzieje na alt seson(nie oglądałem, w sumie szkoda czasu moim zdaniem)

Dajcie sobie ctrl+f, po czym wyszukajcie koment o treści:
"Czemu cena Link nie odzwierciedla co się dzieje? Kupujesz? Jaka masz średnią wejścia?"

Typ który mu odpisał to ten senju hanashi, o ktorym kiedys wspominałem. Chłop w 2018 jak alty robily kosmos pod filmami koniecznego pisał że one zjadą na dno na którym były - sprawdziło sie
W 2021 jak były już wysokie szczyty i Cezary Graf N-ty raz pierdolił żeby realizować zyski, stwierdził że 70% altów zamienił na walute bo hossa jest dziwna, no i zjechały ostro.
Teraz napisał o korekcie btc do 80k - zobaczymy.
W 2021 tez pisał że btc zrobi 150k co sie nie sprawdziło.
Nie jest to dla mnie wyrocznia, bo ja hodluje btc i nie moge już ryzykować szukaniem szczytów, ale gość z tego co zauważyłem ma dobry węch.
A alty są nisko wycenione więc nawet, nie miałem pomysłu co można opierdzielić.

to jest przecie logiczne, jeżeli zatrzymało spadek na 105k to nie dlatego, że btc miał taki kaprys a tam były ustawione zlecenia zakupowe
które wykupiły to co ktoś opierdolił na górce
:fjedzia:
btc czy każdy inny walor nie spada sam z siebie, ktoś musi sprzedać,
co jest przerażające na altach taki ATOM spadł do 0,01 dolara a to oznacza, że każdy miał go w piździe, zleceń chętnych nie było, alty są w dupie, znaczy są takim właśnie gównem wydmuszką kompletną

G2_9VheXIAAA5kj

Ja czegoś kurwa nie rozumiem, gość był pewnie już zarobiony w chuj i dalej jechał all in? Żałosne.
nie wiem... moze juz byl pewien ze bedzie tylko szlo do góry, tak tez wychodzilo z wiekszosci czynnikow a tu zonk.

nie wiem... moze juz byl pewien ze bedzie tylko szlo do góry, tak tez wychodzilo z wiekszosci czynnikow a tu zonk.
to jest piękne, że tacy debile kurwa grający pewnie na dźwigni minimum 100 futures nie ustawiają stop lossa
gardzę

inne świeże Ai gówna
@Drzewo, Byku jak coś to chodzi o studenckie scamy, które dały se w nazwie AI i złapały trochę grosza od napalonych frajerów, którzy nie dali szansy PEPE i poteżnym altcoinom z roku 2016+. Te syfy nawet nie stały koło prawdziwego AI.

Jak to? Gdzie? Kiedy? Co i jak? Na widok 0,01 robię się bardzo chytry.
teraz to se można być, trzeba było mieć ustawione zlecenia, ktoś kto miał ustawione zlecenia za 2 centy jest dziś nieprzyzwoicie bogaty, ile to procent z 0,01$ na 3,5$?
f4lUU8mA

wiadomo, że nikt nie miał takich zleceń bo nikt na to nie wpadł, przecież giełdy na tym krachu stanęły ale to 350 000%
:beczka:

teraz to se można być, trzeba było mieć ustawione zlecenia, ktoś kto miał ustawione zlecenia za 2 centy jest dziś nieprzyzwoicie bogaty, ile to procent z 0,01$ na 3,5$?
f4lUU8mA

wiadomo, że nikt nie miał takich zleceń bo nikt na to nie wpadł, przecież giełdy na tym krachu stanęły ale to 350 000%
Takie najlepsze:roybelly:

Gorzej jak w drugą stronę... :wtf2:

• Bones
Reactions: AKK
dokładnie o tym przed spadkiem piątkowym pisałem komentując bajanie żółwia o 10k za eth, dosłownie dzień przed
czekano tylko na zapalnik, a zapalnik tak naprawdę był bardzo nędzny jak na takie spadki a to tym bardziej świadczy o game over
Wg mnie bardzo marne szanse w tym rozdaniu, to ile musiałby btc kosztować 300k do grudnia? A BTC prawdopodobnie kończy zabawę właśnie, daję na to 65%.
Łatwo łykasz mądrości tych opłacanych naganiaczy.
eth zrobiło co miało zrobić w tym cyklu czyli ath, taka jest rola impulsu wzrostowego, wybić wierzchołek, nie ważne o ile,

chciałbym się mylić, bo sam mam jeszcze trochę tego chłamu i chętnie bym się tego wszytskiego pozbył z jakimś sensownym zyskiem

chciałbym się mylić, bo sam mam jeszcze trochę tego chłamu i chętnie bym się tego wszytskiego pozbył z jakimś sensownym zyskiem
Moje alty(bo nie mam eth) miały hosse w 2024 i już rok są w bessie. Jeśli teraz dopiero jest bessa, to też lipa, bo znowu trzeba będzie czekać kupe czasu. Czyli koniec z PEPE i GEMAMI.

dokładnie o tym przed spadkiem piątkowym pisałem komentując bajanie żółwia o 10k za eth, dosłownie dzień przed
czekano tylko na zapalnik, a zapalnik tak naprawdę był bardzo nędzny jak na takie spadki a to tym bardziej świadczy o game over

eth zrobiło co miało zrobić w tym cyklu czyli ath, taka jest rola impulsu wzrostowego, wybić wierzchołek, nie ważne o ile,

Sprzedaj żółwiowi :awesome:

Zapalnik jaki by nie był, tylko obnażył słabość krypto. Takie S&P 500 spadło o całe 2,7%, podczas gdy cyfrowe monetki miały rzeź.

Zresztą cała narracja była w tym cyklu zjebana na maksa. Abstrahując od zwykłego naganiania i bajdurzenia o jakiś cenach z kosmosu, to wiele ludzi pierdzieliło coś o technologii i przede wszystkim ulicy. Tyle, że ulica to jeśli jest, to w dużej części w ETFach, więc nie wiem kto miałby podnieść te ceny.

Wniosek nasuwa się sam - tylko BTC, a najlepiej to akcje+BTC. Mogę potwierdzić, że daje to bardzo fajne wyniki.

A co do ETH, to myślę że może co najwyżej dobić do 6k i to raczej w gwałtownym zrywie, więc pewnie większość i tak nie wyjdzie po tej cenie.

Back