Roshi
Roshi
No mam podobnie Byku.Tylko za co, jak wszystko w crypto ...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No mam podobnie Byku.Tylko za co, jak wszystko w crypto ...

Kupuj kiedy leje się krew.
Tylko za co, jak wszystko w crypto ...

nie wiem... moze juz byl pewien ze bedzie tylko szlo do góry, tak tez wychodzilo z wiekszosci czynnikow a tu zonk.Ja czegoś kurwa nie rozumiem, gość był pewnie już zarobiony w chuj i dalej jechał all in? Żałosne.
to jest piękne, że tacy debile kurwa grający pewnie na dźwigni minimum 100 futures nie ustawiają stop lossanie wiem... moze juz byl pewien ze bedzie tylko szlo do góry, tak tez wychodzilo z wiekszosci czynnikow a tu zonk.
Albo grubo albo wcaleto jest piękne, że tacy debile kurwa grający pewnie na dźwigni minimum 100 futures nie ustawiają stop lossa
gardzę

Jak to? Gdzie? Kiedy? Co i jak? Na widok 0,01 robię się bardzo chytry.na altach taki ATOM spadł do 0,01 dolara
teraz to se można być, trzeba było mieć ustawione zlecenia, ktoś kto miał ustawione zlecenia za 2 centy jest dziś nieprzyzwoicie bogaty, ile to procent z 0,01$ na 3,5$?Jak to? Gdzie? Kiedy? Co i jak? Na widok 0,01 robię się bardzo chytry.

Takie najlepszeteraz to se można być, trzeba było mieć ustawione zlecenia, ktoś kto miał ustawione zlecenia za 2 centy jest dziś nieprzyzwoicie bogaty, ile to procent z 0,01$ na 3,5$?
![]()
wiadomo, że nikt nie miał takich zleceń bo nikt na to nie wpadł, przecież giełdy na tym krachu stanęły ale to 350 000%
![]()

no w 2gą stronę da się tylko 99,9%Takie najlepsze
Gorzej jak w drugą stronę...![]()
dokładnie o tym przed spadkiem piątkowym pisałem komentując bajanie żółwia o 10k za eth, dosłownie dzień przed

eth zrobiło co miało zrobić w tym cyklu czyli ath, taka jest rola impulsu wzrostowego, wybić wierzchołek, nie ważne o ile,Wg mnie bardzo marne szanse w tym rozdaniu, to ile musiałby btc kosztować 300k do grudnia? A BTC prawdopodobnie kończy zabawę właśnie, daję na to 65%.
Łatwo łykasz mądrości tych opłacanych naganiaczy.
Moje alty(bo nie mam eth) miały hosse w 2024 i już rok są w bessie. Jeśli teraz dopiero jest bessa, to też lipa, bo znowu trzeba będzie czekać kupe czasu. Czyli koniec z PEPE i GEMAMI.chciałbym się mylić, bo sam mam jeszcze trochę tego chłamu i chętnie bym się tego wszytskiego pozbył z jakimś sensownym zyskiem
Sprzedaj żółwiowidokładnie o tym przed spadkiem piątkowym pisałem komentując bajanie żółwia o 10k za eth, dosłownie dzień przed
czekano tylko na zapalnik, a zapalnik tak naprawdę był bardzo nędzny jak na takie spadki a to tym bardziej świadczy o game over
eth zrobiło co miało zrobić w tym cyklu czyli ath, taka jest rola impulsu wzrostowego, wybić wierzchołek, nie ważne o ile,
chciałbym się mylić, bo sam mam jeszcze trochę tego chłamu i chętnie bym się tego wszytskiego pozbył z jakimś sensownym zyskiem

Zapalnik jaki by nie był, tylko obnażył słabość krypto. Takie S&P 500 spadło o całe 2,7%, podczas gdy cyfrowe monetki miały rzeź.dokładnie o tym przed spadkiem piątkowym pisałem komentując bajanie żółwia o 10k za eth, dosłownie dzień przed
czekano tylko na zapalnik, a zapalnik tak naprawdę był bardzo nędzny jak na takie spadki a to tym bardziej świadczy o game over
eth zrobiło co miało zrobić w tym cyklu czyli ath, taka jest rola impulsu wzrostowego, wybić wierzchołek, nie ważne o ile,
chciałbym się mylić, bo sam mam jeszcze trochę tego chłamu i chętnie bym się tego wszytskiego pozbył z jakimś sensownym zyskiem
Poczekaj, jeszcze będziesz mnie przepraszał gruby Kurwiu...2ga nóżka w dół leci
![]()
ta za 4 lata, jak wpierw zleci na 1000$,Poczekaj, jeszcze będziesz mnie przepraszał gruby Kurwiu...
Najlepsze przed ETH dopiero...

przeciez nie przebilo linii spadkowej..ta za 4 lata, jak wpierw zleci na 1000$,
ja nie mam 20 lat
![]()