Mnichu
PRIDE FC Lightweight
Ja jestem cwaniak i wypierdalaj stąd ale już!Jest tu jakiś cwaniak?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja jestem cwaniak i wypierdalaj stąd ale już!Jest tu jakiś cwaniak?

@Siwy25_1 tu jest jakiś cwaniak!Ja jestem cwaniak i wypierdalaj stąd ale już!![]()
I gówno stanęło na 104 000$Ja jestem cwaniak i wypierdalaj stąd ale już!![]()
Ja tam 70% opchnięte więc spadki mnie cieszą.Spierdalamy się z górki na dobre czy jeszcze odbije?![]()
Załatw dwie wizy to pomogie...A już sobie krypto-jachtem po Karaibach pływałem (w marzeniach),
No nic trzeba będzie jednak na nockę iść do pracy, i może jeszcze jakoś dodatkowo robotę na święta udać się zorganizować.

Z krypto, czy z robotą na święta?Załatw dwie wizy to pomogie...![]()
w pakiecieZ krypto, czy z robotą na święta?

Dominacja Bitcoina przekracza linie oporu dolnego, jeśli nic się nie odjebie to zaczyna się altcoinseason.dobre dane w usa, więc zaraz wzrosty, głowa do góry ja uzupełniam za 20% portfela lepsze alty

to byłby dla mnie ideolo scenariusz bo ja już dawno z btc wyskoczyłemDominacja Bitcoina przekracza linie oporu dolnego, jeśli nic się nie odjebie to zaczyna się altcoinseason.
Po za tym w każdej hossie pierwsze cztery miesiące były zawsze zielone dla ETH
![]()
to bedzie bestia w tej hossie, nowe ATH gwarantowane
dej.Podrzuć jakieś 3-4 krypto, które kupić w 2025 (poza ETH i BTC). Zostało mi trochę nadprogramowej gotówki to niech nie leży.
kurwa nie chce zebys pozniej mial zal do mnie za to...Podrzuć jakieś 3-4 krypto, które kupić w 2025 (poza ETH i BTC). Zostało mi trochę nadprogramowej gotówki to niech nie leży.
No musiałbym być mocno jebnięty żeby mieć pretensje do kogoś kto podzielił się ze mną swoim zdaniemkurwa nie chce zebys pozniej mial zal do mnie za to...
ale gdyby to byla moja kasa to celowalbym w dwa projekty sprawdzone i pewne i trzy ryzykowne
z pewnych
ETH LINK VET ICP
z bardziej ryzykownych
ALGO 1INCH ETC (luke po FTX wypelni prawdopodobnie CRO - wiec szedlbym w ten token gieldowy) POL-exMatic AAVE ARB OP EIGEN- celowalbym tez w Leyer2 ETH
z ryzykownych
PEPE - najwiekszy potencjal do bycia krolem memcoinow
ZEN chociaz widze ze juz wlasnie wystrzelil mocno... UFT UTK RAD PRIME
nie skreslalbym BLZ mimo zdjecia z Binance, chociaz to jest celowa zagrywka przeciwko Coinbase
jest w czym wybierac, niby przyjelo sie ze to nowe projekty robia najwiecej nie stare, ale ostatnie wzrosty pokazuja ze no kurwa nie do konca kiedy stare projekty pokroju Hadery robia kosmiczne wzrosty w krotkim czasie.
dodatkowo, ja krypto traktuję czysto spekulacyjnie i gram z założeniem, że wszystko mogę stracić. Nawet btc, który dał sporo zarobić i eth. Nie znam się na tym aż tak żeby stanowiło to mój portfel długoterminowy i fundamentalny. Spieniężyłem btc i trochę pojedynczych spółek i coś tam zostało to czemu nie zaryzykować i tak bym to gdzieś włożył.
LINK jest w kurwe potrzebnym projektem a jego wycena jest po prostu smieszna. Nawet Trump zaczyna wrzucac sianko w Chainlinka.No musiałbym być mocno jebnięty żeby mieć pretensje do kogoś kto podzielił się ze mną swoim zdaniemdodatkowo, ja krypto traktuję czysto spekulacyjnie i gram z założeniem, że wszystko mogę stracić. Nawet btc, który dał sporo zarobić i eth. Nie znam się na tym aż tak żeby stanowiło to mój portfel długoterminowy i fundamentalny. Spieniężyłem btc i trochę pojedynczych spółek i coś tam zostało to czemu nie zaryzykować i tak bym to gdzieś włożył.
Wielkie dzięki, sprawdzę to wszystko na spokojnie![]()
z icp jest jeden problem, twórcy go okrutnie rozwodnili i nie sądzę, że wróci cenowo do początkowycyh wycen a nawet śmiem twierdzić, że to nierealne, żeby do korekty 1:1 wrócił to już będzie cud, mam tego trochę i na tym poziomie ustawiłem zlecenie sprzedażyLINK jest w kurwe potrzebnym projektem a jego wycena jest po prostu smieszna. Nawet Trump zaczyna wrzucac sianko w Chainlinka.
ICP o internet computer protocol czytalem dawno temu i tak naprawde to jest projekt ktory pod wzgledem wydajnosci deklasuje trony, solany etherum i wszystko wokol... serio.
ale pewnie jak juz zauwazyles w crypto nie wszystko to co ma wartosc ma taka sama wycene do tej pory.
zobacz sobie wykres wyceny odkad wchodzilo na gieldy..
View attachment 117276
Młodego nindże podtruwasz?Puszczam bąka, liczy się?
![]()

Młody padawan musi przejść szkolenie i dominować na tym polu później w przedszkolu.Młodego nindże podtruwasz?
Czym skorupka za młodu nasiaknie...
![]()
Za co kupujesz te krypto? EUR albo USD czy za USDT/USDC? Zastanawiam się z perspektywy składania zeznań podatkowych i operowania zwykłą walutą. Chyba wygodniejsze będzie kupowanie np. USDC za dolary i potem już pozostałe ruchy robić na bazie krypto/krypto, aby ograniczyć do minimum wyliczanie transakcji kupna/sprzedazy do pitukurwa nie chce zebys pozniej mial zal do mnie za to...
ale gdyby to byla moja kasa to celowalbym w dwa projekty sprawdzone i pewne i trzy ryzykowne
z pewnych
ETH LINK VET ICP
z bardziej ryzykownych
ALGO 1INCH ETC (luke po FTX wypelni prawdopodobnie CRO - wiec szedlbym w ten token gieldowy) POL-exMatic AAVE ARB OP EIGEN- celowalbym tez w Leyer2 ETH
z ryzykownych
PEPE - najwiekszy potencjal do bycia krolem memcoinow
ZEN chociaz widze ze juz wlasnie wystrzelil mocno... UFT UTK RAD PRIME
nie skreslalbym BLZ mimo zdjecia z Binance, chociaz to jest celowa zagrywka przeciwko Coinbase
jest w czym wybierac, niby przyjelo sie ze to nowe projekty robia najwiecej nie stare, ale ostatnie wzrosty pokazuja ze no kurwa nie do konca kiedy stare projekty pokroju Hadery robia kosmiczne wzrosty w krotkim czasie.
wyliczanie transakcji kupna/sprzedazy do pitu

Unia dąży do pobycia się Tethera... Już wdrożyli pierwsze poważne kroki.Za co kupujesz te krypto? EUR albo USD czy za USDT/USDC? Zastanawiam się z perspektywy składania zeznań podatkowych i operowania zwykłą walutą. Chyba wygodniejsze będzie kupowanie np. USDC za dolary i potem już pozostałe ruchy robić na bazie krypto/krypto, aby ograniczyć do minimum wyliczanie transakcji kupna/sprzedazy do pitu