Kryptowaluty

Umowa na działkę podpisana ale wpadła transakcja, której finalizacji nie spodziewałem się w tym roku i w przyszłym tygodniu przytulę od niej prowizję :fjedzia:
Jak chcesz zaryzykować typowo to PEPE jest dobrym pomysłem, albo coś rozwojowego z małym market capem.

250k będzie za sztukę... :redford:
Zależy do SP500, odkąd to blackrock trzyma na tym łapy. Chodzi jak zegarek równo z tym indeksem od czasu przejęcia. Co może też oznaczać, że dużych korekt już nie będzie (takich po 80%)
ja dziś wkład własny wyjąłem, także teraz już 0 stresu z btc, gorzej alty, ostatni raz w ogóle kupiłem alt coiny, za dużo tego się porobiło, rynek rozwodniony brakuje kapitału chyba, jak się nie ma pojęcia, który nowy coś zrobi to nie ma sensu moim zdaniem w to inwestować.
Kolejne podejście tylko btc, może solanę.

GcJ8XeraQAAnmzj

CRO 190proc w 7dni.. jebles juz te panele? :roberteyeblinking:
Gdybym był systematyczny jak mój brat, który najbardziej mnie na CRO namawiał to pewnie bym już mógł jebnąć. A tak to trzeba dalej jebać, ale i tak jest dobrze :lol:

Ja co najmniej połowę swojego portfela zakupiłem w październiku/listopadzie 2020 i od tamtej pory chyba nic nie sprzedałem tylko dorzucałem a przypomnę że bitek wtedy był jakoś po 15-16k$
:cool:

Muszę jeszcze brata i szwagra podpytać jak rynek NFT bo przecież też tych obrazków trzymam całą galerię
:beczka:

:beczka:

Ten jaki zły...

Jak ja na te kurwę ostapowicza...

A tak serio ogladasz go? Bo znowu jego strategia się sprawdza.
Słucham DARMOWYCH podcastów. Jakby jego strategie były tak dobre i skuteczne to by zarabiał na tym tak grube siano, że nie musiałby się rozmieniać na drobne mentoringiem. Dokładnie to samo myślę o każdym kto sprzedaje takie swoje „mentoringi” czy to na crypto czy giełdowe.

Słucham DARMOWYCH podcastów. Jakby jego strategie były tak dobre i skuteczne to by zarabiał na tym tak grube siano, że nie musiałby się rozmieniać na drobne mentoringiem. Dokładnie to samo myślę o każdym kto sprzedaje takie swoje „mentoringi” czy to na crypto czy giełdowe.
Nie będę go bronił bo ma za uszami, ale gdyby sie postawić w jego położeniu to też byś brał kasę za wiedzę.

Słucham DARMOWYCH podcastów. Jakby jego strategie były tak dobre i skuteczne to by zarabiał na tym tak grube siano, że nie musiałby się rozmieniać na drobne mentoringiem
Jak ktoś sprzedaje obrobioną wiedzę z neta, dzięki ktorej można oszczędzić sporo czasu to ja nie przypierdzielam się do gościa. Patrz książka tradera21, gośc się napracował ale chyba nawet tytuł "inteligentny inwestor" zerżnął.
Jak ktoś natomiast robi swoje wypociny, do których info jest łątwo odnajdywalne i podnosi to do rangi cudownej wiedzy to faktycznie już nagania.
No i róznica w cenie. Seria tradera21 kosztuje kilka stówek za 4 tomy, a u jutuberów tabelki w exelu chodzą po kilka tysiaków.

Nie będę go bronił bo ma za uszami, ale gdyby sie postawić w jego położeniu to też byś brał kasę za wiedzę.
Jakbym miał 40mln na koncie, tak jak twierdzi Konieczny, to nie marnowałbym czasu na mentoring. Jednak co by nie mówić, to jakbym miał zaczynać od krypto, to gość byłby dobrym źródłem, bo wydaje mi się że dobrze omawia podstawy. Podejście pt. "jak nie wiesz co kupować, to kupuj BTC", uważam za jak najbardziej słuszne. No i robi zasięgi, a dla nas to więcej $.

A o co chodzi z tym Ostapowiczem? Pytam, bo ostatnio YT non stop proponuje mi jakieś filmiki związane z krytpo i widziałem jego materiał w polecajkach, ale nie obejrzałem.

Jakbym miał 40mln na koncie, tak jak twierdzi Konieczny, to nie marnowałbym czasu na mentoring. Jednak co by nie mówić, to jakbym miał zaczynać od krypto, to gość byłby dobrym źródłem, bo wydaje mi się że dobrze omawia podstawy. Podejście pt. "jak nie wiesz co kupować, to kupuj BTC", uważam za jak najbardziej słuszne. No i robi zasięgi, a dla nas to więcej $.

A o co chodzi z tym Ostapowiczem? Pytam, bo ostatnio YT non stop proponuje mi jakieś filmiki związane z krytpo i widziałem jego materiał w polecajkach, ale nie obejrzałem.
Naganiacz pierdolony, napychal sakwę uciekał od projektu po czym jak robił jakieś QA to sam się wysprzeglal że już dawno sprzedał...
Wyszedłem bez większych strat, tylko przekisilem kapitał kiedy mógł zarabiać, ale ludzie potracili dużo.
Naganial np na YLD a projekt ogłosił niedawno likwidacje .

Osobiście uważam, że Konieczny ma duża wiedzę i „nosa” do krypto.
W ogóle wydaje się być na poziomie i bardzo lubię słuchać co ma do powiedzenia nie tylko w kontekście kryptowalut , ale i geopolityki itp. Jego mentoringu nie wykupiłem , gdyż jestem za stary i głupi i to wszystko mnie przerasta. Mam jakieś tam drobniaki w BTC , ETH i nieznacznie pare innych i mam nadzieję, że w tym cyklu uda mi się wyjść gdzieś na górce

Osobiście uważam, że Konieczny ma duża wiedzę i „nosa” do krypto.
W ogóle wydaje się być na poziomie i bardzo lubię słuchać co ma do powiedzenia nie tylko w kontekście kryptowalut , ale i geopolityki itp. Jego mentoringu nie wykupiłem , gdyż jestem za stary i głupi i to wszystko mnie przerasta. Mam jakieś tam drobniaki w BTC , ETH i nieznacznie pare innych i mam nadzieję, że w tym cyklu uda mi się wyjść gdzieś na górce
Również mam takie zdanie, jego strategia była trafiona w ubiegłym cyklu, ten jak na razie też dobrze rozgrywa, no i opiera się na psychologii przede wszystkim.

Back