Mnichu
PRIDE FC Lightweight
Kto raz na czas nie lubi przyjebać w nocha, niech pierwszy rzuci kamieńRaz na pół roku czy rok dla zdrowotności nie zaszkodzi
Nie porównuj mnie do siebie![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kto raz na czas nie lubi przyjebać w nocha, niech pierwszy rzuci kamieńRaz na pół roku czy rok dla zdrowotności nie zaszkodzi
Nie porównuj mnie do siebie![]()
Kto raz na czas nie lubi przyjebać w nocha, niech pierwszy rzuci kamień![]()
Nic bo pamietam ze trzymales w BUSD, a sam Ci doradzalem USDC wiec pytam.Nie, a co się stało bo z rana nie jestem w temacie
Jak spadać to z wysokiego wykresu
Były sygnały na grupach![]()
Bitcoin price today, BTC to USD live price, marketcap and chart | CoinMarketCap
The live Bitcoin price today is $96,286.00 USD with a 24-hour trading volume of $41,438,255,417.92 USD. We update our BTC to USD price in real-time.coinmarketcap.com
![]()
![]()
Bitcoin price today, BTC to USD live price, marketcap and chart | CoinMarketCap
The live Bitcoin price today is $96,286.00 USD with a 24-hour trading volume of $41,438,255,417.92 USD. We update our BTC to USD price in real-time.coinmarketcap.com
![]()
Były ale że rajd +30% w ciągu tygodnia to nikt nic nie pisałByły sygnały na grupach
Teraz był rajd do góry, za chwile będzie zjazd w dół - i tak się żyje na tych kryptowalutach. Po takim wzroście wyszedłbym do jakiegoś stable, poczekał na korektę i odkupił ale już chuj wie który stablecoin jest „stable”Były ale że rajd +30% w ciągu tygodnia to nikt nic nie pisał
![]()
Teraz był rajd do góry, za chwile będzie zjazd w dół - i tak się żyje na tych kryptowalutach. Po takim wzroście wyszedłbym do jakiegoś stable, poczekał na korektę i odkupił ale już chuj wie który stablecoin jest „stable”
BTC swoja droga, czekam na mega rajd ETH, bedzie byczo nawet bardzo![]()
No nie do końca... Po 'surge' na ETH 2.0 zejdą mocno z opłat za transakcje - bardzo mocno, a że większość developerow wybiera ETH no to sam rozumiesz. Jedynie uznanie je za papiery wartościowe może rozjebac misterny plan.Wg mnie nie będzie mega rajdu ETH, kapitalizacja ponad 1/3 BTC, cenowo jest drogi, jak BTC podskoczy kiedyś tam do 100k, to ETH na 6-7k, będą rosły miarowo podobnie patrząc na procenty. Może ETH troszkę bardziej.
Zaciekawiło mnie to bo jak bank z twoją kasa pada to ludzie pozniej mają problem z odzyskaniem kasy, z giełdami krypto podobnie.Ostapowicza słuchaćPrzecież on jak powie dwie rzeczy to zdąży trzy razu skłamać
Gwarancje BFG w Polsce obowiązują do wartości 100k euro.Zaciekawiło mnie to bo jak bank z twoją kasa pada to ludzie pozniej mają problem z odzyskaniem kasy, z giełdami krypto podobnie.
A powyżej 100k ejro?Gwarancje BFG w Polsce obowiązują do wartości 100k euro.
Tak jak @Mnichu napisał do 100k euro nie ma problemu odzyskać. Jak giełda krypto padnie to chuja odzyskaszZaciekawiło mnie to bo jak bank z twoją kasa pada to ludzie pozniej mają problem z odzyskaniem kasy, z giełdami krypto podobnie.
To masz problem, dlatego lepiej nie trzymać większych ilości w jednym bankuA powyżej 100k ejro?