Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A jak tam Twój portfel inwestycyjny? Zajebiste wyniki i minimum pięciocyfrowa wartość?No, w chuj
Przy tym jak inne krypto lecialo na leb na szyje? jest dobrzeNo, w chuj
To ja mam jakieś -30% w tej chwili więc dalej DCA i do przodu. Zobaczę jak to będzie wyglądać po weekendzie i może coś dorzucę
Zobacze co sie bedzie dzialo dalej, jesli tendencja sie utrzyma i dalej beda zbijac to DCA na ETH bede uskutecznialTo ja mam jakieś -30% w tej chwili więc dalej DCA i do przodu. Zobaczę jak to będzie wyglądać po weekendzie i może coś dorzucę
Stawiam na coś co mogę dotknąć, nie ufam krypto.A jak tam Twój portfel inwestycyjny? Zajebiste wyniki i minimum pięciocyfrowa wartość?
ufam bardziej krypto niz polskim politykomStawiam na coś co mogę dotknąć, nie ufam krypto.
Jebać tych oszustów, w kruszywo inwestujeufam bardziej krypto niz polskim politykom
dobry kierunek, troche zle podchodzicie do krypto. Mozesz kupic na gieldzie, kupic sobie portfel sprzetowy - tam wyslac.Jebać tych oszustów, w kruszywo inwestuje
No i w spirytus. Spirytus w cenie jak pandemia, wojna, kryzys i urodziny szwagra.Jebać tych oszustów, w kruszywo inwestuje
Jebać tych oszustów, w kruszywo inwestuje
Tym kiedyś inwestowałem w siebie
Kopalnie kupiłeś, czy handlujesz jakoś? Bo w innym wypadku ciężko mówić o inwestycji, jeżeli już to sposób przechowania kapitałuJebać tych oszustów, w kruszywo inwestuje
Wyszlo kurwa szydlo z worka, kto tu jest odkurzaczem...Tym kiedyś inwestowałem w siebie
I lipa same straty
Raz na pół roku czy rok dla zdrowotności nie zaszkodziWyszlo kurwa szydlo z worka, kto tu jest odkurzaczem...
'Swojego gowna nie widzi pod nosem a czyjes pod plotem... '
Raz na pół roku czy rok dla zdrowotności nie zaszkodzi
Nie porównuj mnie do siebie
Kargul nie wkurwiaj mnie, odkurzaczu...To twoja historia z krecikiem?
Kargul nie wkurwiaj mnie, odkurzaczu...
Wole zamienić nasze piękne cebuliony w małe sztabki złota niż trzymać w banku i żeby traciły na wartości z dnia na dzień.Kopalnie kupiłeś, czy handlujesz jakoś? Bo w innym wypadku ciężko mówić o inwestycji, jeżeli już to sposób przechowania kapitału
Sprzedałem?sam sie sprzedales...
Sprzedałem?
Już kiedyś o tym pisałem, lepiej odstaw grzyby
najwiecej to ja tu piszeKurwa…teraz będzie mieć pożywkę pasożyt.
Dobra, niezaśmiecajmy tematu.
Racja, piszesz. Ale rzeczy związane z tematem a nie bzdurynajwiecej to ja tu pisze
Dobra, dobra.. nie wybielaj sieRacja, piszesz. Ale rzeczy związane z tematem a nie bzdury