Mnichu
PRIDE FC Lightweight
Chyba 20 mln SHIBCzyli tylko 20 mln w krypto![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chyba 20 mln SHIBCzyli tylko 20 mln w krypto![]()
Ing za przelewy w euro SEPA nic nie biorą, za to przelew usd już golą, z tego wynika, że lepiej euro wpłacać na binance. Lub przez te rewoluty, tam nie ma opłat?zalezy od pakietu jaki masz w banku, u mnie nic nie biora
Mi nic nie pobralo, wplacalem 3 kola w E i tylko Binance policzyl 1E za transakcjeIng za przelewy w euro SEPA nic nie biorą, za to przelew usd już golą, z tego wynika, że lepiej euro wpłacać na binance. Lub przez te rewoluty, tam nie ma opłat?
Walutowym ing? Czy rewolutem?Mi nic nie pobralo, wplacalem 3 kola w E i tylko Binance policzyl 1E za transakcje![]()
revolutemWalutowym ing? Czy rewolutem?
Pewnie z 500+Czyli tylko 20 mln w krypto![]()
Ale dupę zawracam, czyli co reasumując, wpłacam plny na revoluta, tam zamieniam na euro i przesyłam na binance?revolutem
tak ale zobacz sobie jak masz kantor w ing czy kurs nie jest lepszy niz na revolucieAle dupę zawracam, czyli co reasumując, wpłacam plny na revoluta, tam zamieniam na euro i przesyłam na binance?
kursy na ing są tragiczne może jeszcze przez cinkciarza przetasować ale to jedna operacja więcejtak ale zobacz sobie jak masz kantor w ing czy kurs nie jest lepszy niz na revolucie
revolutem jest mega wygodnie tylko ze ja juz obca wysylamkursy na ing są tragiczne może jeszcze przez cinkciarza przetasować ale to jedna operacja więcej
A Ty kolego jak wpłacasz kasę na binance (wrzuć jakiś schemat zaczynając od konta w pln-ach), kupujesz krypto przez p2p na binance czy wpierw przelewasz fiaty na konto binance? Revolut porobił znowu jakieś limity do 5k potem liczą prowizję, szukam jakiejś najtańszej metody.Ja dalej regularnie kupuje. Póki co jest to cały czas około 5% mojego portfolio ale chce iść w kierunku 10%
Tak jak kolega @Grani opisal powyżej PLN na revolut tam przewalutowanie na USD i dalej przelew na Binance. Drobne opłaty jestem w stanie przeżyć, przyzwyczajony przez polskie domy maklerskie (jestem w DM mBank i BOSSA)A Ty kolego jak wpłacasz kasę na binance (wrzuć jakiś schemat zaczynając od konta w pln-ach), kupujesz krypto przez p2p na binance czy wpierw przelewasz fiaty na konto binance? Revolut porobił znowu jakieś limity do 5k potem liczą prowizję, szukam jakiejś najtańszej metody.
Ceny na p2p np. btc nie są atrakcyjne.
Powyżej 5k złotych, prowizje i tak nie są jakieś tragiczne. Ja za wysłanie 5k$ zapłaciłem łącznie niecałe 6$ prowizji.A Ty kolego jak wpłacasz kasę na binance (wrzuć jakiś schemat zaczynając od konta w pln-ach), kupujesz krypto przez p2p na binance czy wpierw przelewasz fiaty na konto binance? Revolut porobił znowu jakieś limity do 5k potem liczą prowizję, szukam jakiejś najtańszej metody.
Ceny na p2p np. btc nie są atrakcyjne.
Bogol!Powyżej 5k złotych, prowizje i tak nie są jakieś tragiczne. Ja za wysłanie 5k$ zapłaciłem łącznie niecałe 6$ prowizji.
A może Bitcoin już nigdy nie będzie tańszy niż jest teraz![]()
Mistrzu, spada coraz mniej 94% -> 86% -> 84% ->78%. Inaczej mówiąc jest coraz mniejsza różnica procentowa pomiędzy szczytem a dołkiem. Dynamika samego spadku jest różna.Między 2013 a 2017 jest 2% różnicy a następny, między 2017 a 2021 to już 6% to jak "coraz mniej"?
Pewnie zara wyskoczą profesorowie matematyki i mnie naprostują.
Mistrzu, spada coraz mniej 94% -> 86% -> 84% ->78%. Inaczej mówiąc jest coraz mniejsza różnica procentowa pomiędzy szczytem a dołkiem. Dynamika samego spadku jest różna.
i Ty zarabiasz wieksze pieniazki ode mnie...Między 2013 a 2017 jest 2% różnicy a następny, między 2017 a 2021 to już 6% to jak "coraz mniej"?
Pewnie zara wyskoczą profesorowie matematyki i mnie naprostują.
i Ty zarabiasz wieksze pieniazki ode mnie...
i grubego oszusta zabierz ze sobąAndżej miej trochę godności i opuść ten temat, nie pomagasz please!![]()
Któren to!?i grubego oszusta zabierz ze sobą![]()
Inwestor w żarcieKtóren to!?
Pewien żarłok nienażarty
Raz wygłodniał nie na żarty.
A w pośredniaku już byłeś?