Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
bedzie dobrze, moze sie opoznic ale jak masz troche hajsu to co Ci szkodzi w BTC albo lepiej w ETH wrzucic? i niech sobie zarabia na NEXO najlepiej z mojego reflinkaBędzie bul, bul, bul i na końcu ból![]()
Wrzucę w jakieś binance a te chuje znikną jak ten kudłaty z miliardamibedzie dobrze, moze sie opoznic ale jak masz troche hajsu to co Ci szkodzi w BTC albo lepiej w ETH wrzucic? i niech sobie zarabia na NEXO najlepiej z mojego reflinka![]()
Wrzucę w jakieś binance a te chuje znikną jak ten kudłaty z miliardami
Skąd to zaufanie do nexo?dawaj w nexo, wychodza z usa i po 25 dolcow dostaniemy
duzo czytalem o nexo zanim wszedlem zeby lipy nie bylo jak z celsiusem. takze wiedzaSkąd to zaufanie do nexo?
Tak, dołek - six feet deepCzy to już dołek?
Dużo grubasów na Twitterze twierdzi że tak.
Tak, dołek - six feet deep
Jeżeli chcesz się czegoś nauczyć to materiałów w necie jest w bród, jeśli liczysz na cynki to raczej się przeliczysz.Jest ktoś na abonamencie w .strefie inwestorów’? Warto czy kicha?
Ty zawsze andźej pomożeszJeżeli chcesz się czegoś nauczyć to materiałów w necie jest w bród, jeśli liczysz na cynki to raczej się przeliczysz.
Tak, od dluzszego czasu. Szkoda ze wiecej kapitalu wolnego nie mam bo wpakowalbym sie grubo w token UFC i socios, juz ponad +25% od dolku
Ja delikatnie dokupuję, ale uważam że jeszcze spadniemy. Także póki co 15% kapitału dopiero wleciało reszta nadal w stable.
Czyli tylko 20 mln w kryptoJa dalej regularnie kupuje. Póki co jest to cały czas około 5% mojego portfolio ale chce iść w kierunku 10%
Jak najtaniej i najprościej wpłacić fiaty na binance czy inną giełdę typu kraken?Czyli tylko 20 mln w krypto![]()
Lepiej w walucie obcej, szybko idzie revolutem w kilka sekund doslownie.Jak najtaniej i najprościej wpłacić fiaty na binance czy inną giełdę typu kraken?
Z konta walutowego np. ing?
I co się opłaca bardziej wpłacać PLny czy USD ?
sepa to rozumiem przelew zwykły? Bo mi się pokazuje tylko przelew zwykły swift 1-3dni roboczeLepiej w walucie obcej, szybko idzie revolutem w kilka sekund doslownie.
Z ing to sepa najtaniej bedzie, od karty biora prowizje ale jest na juz... czasem daja promocje na wplaty karta za zero - ciezko trafic.
sepa to europejski, wiec chyba tylko ojrosepa to rozumiem przelew zwykły?
trudno poczekam opłata 0 z binance tylko bank coś wydrapie, wiesz może ile golą za takie przelewy?sepa to europejski, wiec chyba tylko ojropojebalem. Tam chyba swift musi isc ale hajs pewnie bedziesz mial poniedzialek/ wtorek
zalezy od pakietu jaki masz w banku, u mnie nic nie bioratrudno poczekam opłata 0 z binance tylko bank coś wydrapie, wiesz może ile golą za takie przelewy?