Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ktoś w holandii?
Coś tak czułem, że to powoli do tego zmierza, brudasów trzeba utrzymywać, budżet nie jest z gumy. A tam już świeci pustkami to wpadli na taki pomysł,Ależ wszyscy zamożni i bogaci będą wypierdalać z rezydencją podatkową do innych krajów. Pojebani komuniści, nie wiem czego oni oczekują. No ale przecież subsaharyjscy inżynierowie i lekarze nie mają inwestycji, a to jedyny rodzajobywatelaczłowieka o jaki kurwy z UE dbają. Tutaj akurat będą mogli ukraść pieniądze i dać je na socjal dla leniwych islamskich nielegalsów. Może wcześniej ich zalegalizują jak te pojeby z Hiszpanii.
Normalnie, komuniści są zdolni do wszystkiego. Tak jak w hiszpanii wjedzie ci dwóch brudasów na wolną chatę, zaryglują na ileś miesięcy i poprzez zasiedzenie przejmują.I jak to niby miałoby działać? Jak to obliczyć przy wahaniach kursu? Coś mi ten "njus" śmierdzi. Inna sprawa, że nawet jeżeli to by miało dotyczyć normalnie zysków kapitałowych to 36% to niezłe jaja.

bardziej kazdy czeka na jakies pierdolniecie na swiecie seagalale przecież adopcja, żółwiu
![]()

ja już na akcjach, ale nie na pierdolonym krypto,bardziej kazdy czeka na jakies pierdolniecie na swiecie seagal![]()
tak? a ja czekam na koniec marca i zaczynam skupowac DCA niektore rzeczy.ja już na akcjach, ale nie na pierdolonym krypto,
zlecenia poustawiane, tzw. fishing

ale ja nie wiem kiedy to jebnie, ustawiłem zawczasu by nie zostać z "rękoma" w nocnikutak? a ja czekam na koniec marca i zaczynam skupowac DCA niektore rzeczy.![]()

vitalik jest lekko niedorozwinięty, nie zdziwiłbym się gdyby se po prostu sprzedałTak no, sprzedaje... Wszyscy sprzedają.
Zaplanowana akcja, sprzedają pod publikę za plecami skupują srogo
View attachment 141220

Zoba zobavitalik jest lekko niedorozwinięty, nie zdziwiłbym się gdyby se po prostu sprzedał
![]()
Czy to jest jakaś znana persona w świecie krypto?

Rakiete można.
Po tych influencerów to szkoda cokolwiek wysyłać.

Dokładnie. Niech ginie
Po tych influencerów to szkoda cokolwiek wysyłać.
Chyba najbardziej tu, choc wiekszosc materialu o czyms innym...
fiducjarny<metale<krypto.
Na metale podobno za pozno, na krypto beda okazje w czwartym kwartale... ;)
Ja bylem mocno skupiony fiansowo na czym innym ostatnio, ale powoli mi sie horyzont otwiera. Tez w sumie nie wiem jak do tego najrozsądniej podejsc w 2026: wygoda, ryzyka, podatki, itp.Szkoda tylko, że w Polsce rozliczanie z krypto to koszmar, zwłaszcza na Binance. To mnie teraz blokuje żeby wejść grubiej podczas bear marketu.
Zyski z kont premium już się na koncie nie mieszczą, jebany bogolJa bylem mocno skupiony fiansowo na czym innym ostatnio, ale powoli mi sie horyzont otwiera. Tez w sumie nie wiem jak do tego najrozsądniej podejsc w 2026: wygoda, ryzyka, podatki, itp.
Czytałem tu też o kupowaniu spotowego ETFu IBIT na XTB np. , @Mnichu o tym pisał
Jak ktoś ma jakieś refleksje dla nowego to jurłelkom :)

Jest wielu bogatych ktorzy płacą złotem za zdjęcia dużych słowiańskich pał ;)Zyski z kont premium już się na koncie nie mieszczą, jebany bogol
![]()
I jeszcze na fotkach dorabia, pejsy już pewnie do kostek sięgająJest wielu bogatych ktorzy płacą złotem za zdjęcia dużych słowiańskich pał ;)

Dalej!I jeszcze na fotkach dorabia, pejsy już pewnie do kostek sięgają
![]()