Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

I jak pokaże życie, to realnie mało kto będzie chciał spełnić to marzenie, kiedy nawet cena na to pozwoli.Z każdym dniem marzenie posiadania jednego Bitcoina jest co raz bardziej realne.
![]()
jesli bessa to jeszcze cos malo polecialoTrochę mnie korci, żeby znowu piesała dokupić, ale trochę się cykam. Robicie zakupy teraz, czy na razie brązowe spodnie założone?

bessa będzie jak eth na 400$ wrócijesli bessa to jeszcze cos malo polecialo![]()

przyznawac sie ktory dostal?![]()
Bez przesady, nie z takimi niedoszacowaniami ryzyk operacyjnych trzeba bylo się mierzyć w robocieTo się nazywa kiepski dzień w pracy
Nie odzyskali 0.3% całości, pewnie ludzie którzy mieli automaty ustawione, albo nie spali bo spadające kursy podziwiali...To się nazywa kiepski dzień w pracy

pewnie kolejny szarlatan ale całkiem mnie zainteresował ten post oraz ten cytowany
Dzięki za ostrzeżenie, nigdy wcześnie nie natknąłem się na jego posty.ten kretyn pół roku temu krzyczał w grudniu etereum po 12k dolarów!!!
najmniej wiarygodny pajajc z youtube do tego fryzura na brokuła
co nie zmieni faktu, że brokuł w końcu coś mądrego od kogoś odgapił, bo nigdy nic mądrego sam nie napisał
Akurat o dziwo ten jego post ma sens, bo sam czytałem tę książkę o cyklach i poniekąd się zgadzam,Dzięki za ostrzeżenie, nigdy wcześnie nie natknąłem się na jego posty.
Heh jeżeli to się sprawdzi to nadchodzą świetne czasy, czasy na tanie inwestycjeNadchodzą złe czasy
tylko trzeba wpierw starocie sprzedać,Heh jeżeli to się sprawdzi to nadchodzą świetne czasy, czasy na tanie inwestycje

To jest kopiowane setki razy, a ten wrzut o cyklach 18 letnich omawialiśmy tu chyba w 2018/9... Tak jak mówisz, to brokuł. I jak zepsuty zegar pokaże dwukrotnie dobrą godzinę w ciągu doby.Akurat o dziwo ten jego post ma sens, bo sam czytałem tę książkę o cyklach i poniekąd się zgadzam,
śmiem jedynie twierdzić, że on sam na to nie wpadł a od kogoś sprytniejszego odgapił, bo to się nie klei z jego sierpniową propagandą odnośnie eth.
Nie, przegapiłem momenttylko trzeba wpierw starocie sprzedać,
sprzedałeś?
![]()

Szkoda ze to anonimowe, tak mógłbyś się chwalić że dilowałeś z Putinem jak już to było nielegalnedobrze, bo muszę się pozbyć
![]()

Ktoś w holandii?
Ktoś w holandii?