Kryptowaluty

Trochę mnie korci, żeby znowu piesała dokupić, ale trochę się cykam. Robicie zakupy teraz, czy na razie brązowe spodnie założone?

pewnie kolejny szarlatan ale całkiem mnie zainteresował ten post oraz ten cytowany

ten kretyn pół roku temu krzyczał w grudniu etereum po 12k dolarów!!!
najmniej wiarygodny pajajc z youtube do tego fryzura na brokuła

co nie zmieni faktu, że brokuł w końcu coś mądrego od kogoś odgapił, bo nigdy nic mądrego sam nie napisał

ten kretyn pół roku temu krzyczał w grudniu etereum po 12k dolarów!!!
najmniej wiarygodny pajajc z youtube do tego fryzura na brokuła

co nie zmieni faktu, że brokuł w końcu coś mądrego od kogoś odgapił, bo nigdy nic mądrego sam nie napisał
Dzięki za ostrzeżenie, nigdy wcześnie nie natknąłem się na jego posty.

Dzięki za ostrzeżenie, nigdy wcześnie nie natknąłem się na jego posty.
Akurat o dziwo ten jego post ma sens, bo sam czytałem tę książkę o cyklach i poniekąd się zgadzam,
śmiem jedynie twierdzić, że on sam na to nie wpadł a od kogoś sprytniejszego odgapił, bo to się nie klei z jego sierpniową propagandą odnośnie eth.

Akurat o dziwo ten jego post ma sens, bo sam czytałem tę książkę o cyklach i poniekąd się zgadzam,
śmiem jedynie twierdzić, że on sam na to nie wpadł a od kogoś sprytniejszego odgapił, bo to się nie klei z jego sierpniową propagandą odnośnie eth.
To jest kopiowane setki razy, a ten wrzut o cyklach 18 letnich omawialiśmy tu chyba w 2018/9... Tak jak mówisz, to brokuł. I jak zepsuty zegar pokaże dwukrotnie dobrą godzinę w ciągu doby.

Ktoś w holandii?

Ależ wszyscy zamożni i bogaci będą wypierdalać z rezydencją podatkową do innych krajów. Pojebani komuniści, nie wiem czego oni oczekują. No ale przecież subsaharyjscy inżynierowie i lekarze nie mają inwestycji, a to jedyny rodzaj obywatela człowieka o jaki kurwy z UE dbają. Tutaj akurat będą mogli ukraść pieniądze i dać je na socjal dla leniwych islamskich nielegalsów. Może wcześniej ich zalegalizują jak te pojeby z Hiszpanii.

Ktoś w holandii?

I jak to niby miałoby działać? Jak to obliczyć przy wahaniach kursu? Coś mi ten "njus" śmierdzi. Inna sprawa, że nawet jeżeli to by miało dotyczyć normalnie zysków kapitałowych to 36% to niezłe jaja.

Back