user_usunięty
UFC Middleweight
Kiedy się rozciągasz, a cię gonią na groby
.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mata bym z Murasiem zestawił. Full Pride Mode
Masta już się z Grekami nawalczył w swoim życiu.@Masta @d-amian-enp już jest 7 :-D
HeheMasta już się z Grekami nawalczył w swoim życiu.
Ja jestem kochankiem, nie wojownikiem.Masta już się z Grekami nawalczył w swoim życiu.
Rozpiska też się już ułożyła :DZarząd jest, zawodnicy są, hale się ogarnie czyli jakby nie patrzeć można już zakładać organizacje. Nareszcie jakaś poważna konkurencja dla KSW![]()
Zarząd jest, zawodnicy są, hale się ogarnie czyli jakby nie patrzeć można już zakładać organizacje. Nareszcie jakaś poważna konkurencja dla KSW![]()
Za drugą część dałbym lajka, ale Biber?Ja jestem kochankiem, nie wojownikiem.
![]()
Zresztą wpierdoliłem już wszystkim, którym miałem wpierdolić. Reszta uciekła.
Bejbi bejbi bejbi ooooooooZa drugą część dałbym lajka, ale Biber?![]()
@MysticBęben vs @MuraS jako ME o bas bębnowy :DTo co? Za rok wyprzedajemy Tauron Arenę?
Cohones Haters Ultimate Jatka 1: Kraków vs Warszawa
![]()
Ja podobnie jak Masta jestem kochankiem, a nie wojownikiem. A @MysticBęben jest poetą. A jak wiadomo pióro jest potężniejsze od miecza, albo innej balachy. Taki wiersz Mystica bardziej skrzywdził Conora, niż walka z Aldo.@MysticBęben vs @MuraS jako ME o bas bębnowy :D
A poza tym i tak się skończy na mistrzostwach Cohones w piciu![]()
Pióro jak pióro, ale klawiaturą mogę zabić.Ja podobnie jak Masta jestem kochankiem, a nie wojownikiem. A @MysticBęben jest poetą. A jak wiadomo pióro jest potężniejsze od miecza, albo innej balachy. Taki wiersz Mystica bardziej skrzywdził Conora, niż walka z Aldo.
Jeśli nie będzie wolnego karnetu to chyba 19. Miesiąc karnetu dla studenta to 49, normalny 79Ile zapłace za trening, jak przyjdę pierwszy raz na próbę w sobotę ?
Mogę zabrać Cie jako osobe towarzyszącą i wejdziesz za free. O ile się pojawię w ten weekend, bo mnie przeziębienie dołapałoIle zapłace za trening, jak przyjdę pierwszy raz na próbę w sobotę ?
Grubasy przy stoliku McDonald...O spoko. Ja będe przed treningiem, i się spytam kto z kohones.Pzdr
Ale zaatakować jakiegoś samotnego wilka zawsze lubisz, panie pacyfistaJa podobnie jak Masta jestem kochankiem, a nie wojownikiem. A @MysticBęben jest poetą. A jak wiadomo pióro jest potężniejsze od miecza, albo innej balachy. Taki wiersz Mystica bardziej skrzywdził Conora, niż walka z Aldo.
W czystej teorii jestem pasek od czarnego w KB to chyba nawet daje mi jakieś uprawnienia heheA kto jest waszym trenerem? Gracjan?![]()
Mogę się bardziej postarać.A juz tego nie robisz?![]()