Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wrzucał @Dzihados w polityke.
Trzeba być ciężkim zjebem, żeby dalej wierzyć w c19 i 'szczepienia na c19'.
![]()
Czekam na oficjalne dane ministerstwaNic takiego nie było.
Nie, o śmiertelnym wirusie dziesiątkującym populację planety!Film o depopulacji? Ehhh :)
No tak zapomniałem. Famemma ciekawsze niż Twoje zdrowieFilm o depopulacji? Ehhh :)

Stary chłop z obsesją na punkcie jakiegoś nitrozyniakaNo tak zapomniałem. Famemma ciekawsze niż Twoje zdrowie![]()

to gdzie sie zglosic najlepiej ?

Jebana grypa, dwa lata w szafie siedziała, a teraz znowu nas prześladuje.
Tylko szczepionki mogą nas uratować!Jebana grypa, dwa lata w szafie siedziała, a teraz znowu nas prześladuje.
I to te porządne, takie jak na covidTylko szczepionki mogą nas uratować!

Mądrze powiedział.
Takie nie za dobrze przebadaneI to te porządne, takie jak na covid![]()

Czy to są oficjalne dane ministerstwa?!Takie nie za dobrze przebadane![]()
Strona raczej rakowa ale film (jeszcze z 15 minut mi zostało), muszę powiedzieć, że warto zobaczyć mimo, że z żółtym lektorem ;) i oczywiście spróbować weryfikować (obecnie czasu na to nie mam, no chyba, że mnie jakiś karateka wkurwi)"Zmarł nagle" - nowy zakazany film w Internecie
Kilka dni temu w sieci Internet opublikowano najnowszy film Stewa Peters'a. Dokument traktujący o szczepieniach covidowych i ich konsekwencjach przedstawia opinie wyrażone między innymi przez balsamistów zwłok, lekarzy, informatorów wojskowych i wielu innych ludzi pomagających zrozumieć...zmianynaziemi.pl
Strona raczej rakowa ale film (jeszcze z 15 minut mi zostało), muszę powiedzieć, że warto zobaczyć mimo, że z żółtym lektorem ;) i oczywiście spróbować weryfikować (obecnie czasu na to nie mam, no chyba, że mnie jakiś karateka wkurwi)
Tu na CDA:
tutaj bez żółtego lektora ;) napisy Pl: (fioletowe!), od 2:36:
Rumble (żółty lektor :D)
Ponoć PAP przeprowadziła wywiad z naszym patomorfologiem dr Joanną Szpor ze Szpitala Uniwersyteckiego w Krakowie (przynajmniej tak podaje konkret24.tvn24), w związku z tym filmem, oto co powiedziała:spróbować weryfikować