Koronowirus, Wuhan , 2019-nCoV, Epidemia ver. beta 1.01

Dobra jednak straciłem wiarę, że tym razem na jesień się ludzie ogarną. Wczoraj w lidlu dwie osoby w maseczce (wiem, wiem. Tylko dwie osoby ale kto 3lata temu popierdalał po sklepach w maseczce)a sąsiadka z 9 piętra(typowy leming) chciała wymusić na mnie żebym nie wsiadał z Nią do windy bez maseczki bo jest w grupie ryzyka. Trochę chamsko się zachowalem bo powiedziałem jej że zeszła na piechote sobie to może wyjdzie jej bardziej na zdrowie ale huj z tą rurą bo przez takivh jak Ona cyrk znowu wróci i jestem tego pewien w 100000%. W tv juz napierdalają a to dopiero lipiec. Będzie w październiku znowu użeranie się po sklepach i z policją o te maseczki. Chociaż w sumie jak już teraz każdy wie, że mandaty są bezpodstawne i anulowane w sądzie to może chociaż policja się trochę ogarnie jak już wie, że nie ma żadnych narzędzi.

Generalnie jeżeli ten cały cyrk wróci w takiej samej postaci jak za pierwszym razem to na prawdę stracę wiarę w ludzkość bo dwa razy to już o dwa razy za dużo

Last edited:
Ciekawi mnie czy ktos z decydentow z rzadu zachecajacy do szczepienia, zapoznal sie z cala dokumentacja od producentow przed przyjeciem pro-szczepionkowej narracji. @Karateka@ jak myslisz ?

--------------------
Dobra jednak straciłem wiarę, że tym razem na jesień się ludzie ogarną. Wczoraj w lidlu dwie osoby w maseczce (wiem, wiem. Tylko dwie osoby ale kto 3lata temu popierdalał po sklepach w maseczce)a sąsiadka z 9 piętra(typowy leming) chciała wymusić na mnie żebym nie wsiadał z Nią do windy bez maseczki bo jest w grupie ryzyka. Trochę chamsko się zachowalem bo powiedziałem jej że zeszła na piechote sobie to może wyjdzie jej bardziej na zdrowie ale huj z tą rurą bo przez takivh jak Ona cyrk znowu wróci i jestem tego pewien w 100000%. W tv juz napierdalają a to dopiero lipiec. Będzie w październiku znowu użeranie się po sklepach i z policją o te maseczki. Chociaż w sumie jak już teraz każdy wie, że mandaty są bezpodstawne i anulowane w sądzie to może chociaż policja się trochę ogarnie jak już wie, że nie ma żadnych narzędzi.

Generalnie jeżeli ten cały cyrk wróci w takiej samej postaci jak za pierwszym razem to na prawdę stracę wiarę w ludzkość bo dwa razy to już o dwa razy za dużo
Pogratulowac optymizmu. Ja juz dawno przestalem sie ludzic.

Screenshot_20220723-210222_Lite.jpg

Lecimy kurwa tutaj.

Co do pandemii na jesień, to jest szansa że rząd nie będzie chciał już bardziej wkurwić ludu, bo uważam że na jesień będzie u nas (i w niektórych krajach Europy) chlew energetyczny.
Jak dupska zmarną, to zapomną o wszystkim.

Ludzie, cały czas tutaj słychać jęki i steki - jaki to lud głupi i ogólnie smutno w chuj. Lepiej tą samą energię włożyć w rozkminianie tego jak na tych ludziach zarobić a jest na to od chuja sposobów…
Zarabianie na chorych jest niemoralne. A na forum wszyscy są nieskazitelni

Nie na chorych tylko na pierdolniętych. A dodatkowo to pisałem to mocno po %%% i w sumie to nie do końca wiem o co mi chodziło :fjedzia:
Jak nie wiesz, skoro to dzisiaj było? Yyyy... Kurde, a miałem zapytać od razu o co Ci chodzi.

Nie na chorych tylko na pierdolniętych. A dodatkowo to pisałem to mocno po %%% i w sumie to nie do końca wiem o co mi chodziło :fjedzia:
A pierdolnięci to nie chorzy na głowę? Zarabianie na takich to jak bycie hieną cmentarną

A pierdolnięci to nie chorzy na głowę? Zarabianie na takich to jak bycie hieną cmentarną
Oni są normalni, to my jesteśmy pierdolnięci... Chcesz powiedzieć że np taka apteka to działalność hieny cmentarnej? Spoko. Szkoda że nie mogę gifów dodawać, bo bym dodał. Hehe.

Oni są normalni, to my jesteśmy pierdolnięci... Chcesz powiedzieć że np taka apteka to działalność hieny cmentarnej? Spoko. Szkoda że nie mogę gifów dodawać, bo bym dodał. Hehe.
Oczywiście, wszystkie leki powinny być darmowe

Boziu, same komuchy... Wiecie że jeszcze nigdy komunizm nie dał jakichkolwiek rezultatów, prawda? Nigdy. Mam więc nadzieję, że to tylko szydera i nie jesteście aż tak leniwi... Bo to się nie uda. Przynajmniej historycznie rzecz biorąc nigdy się nie udało. Choć możecie próbować, może będziecie pierwsi, zaraz po PiSie... No i po Chińczykach.

Back