ketraab
KSW Welterweight
Dobra jednak straciłem wiarę, że tym razem na jesień się ludzie ogarną. Wczoraj w lidlu dwie osoby w maseczce (wiem, wiem. Tylko dwie osoby ale kto 3lata temu popierdalał po sklepach w maseczce)a sąsiadka z 9 piętra(typowy leming) chciała wymusić na mnie żebym nie wsiadał z Nią do windy bez maseczki bo jest w grupie ryzyka. Trochę chamsko się zachowalem bo powiedziałem jej że zeszła na piechote sobie to może wyjdzie jej bardziej na zdrowie ale huj z tą rurą bo przez takivh jak Ona cyrk znowu wróci i jestem tego pewien w 100000%. W tv juz napierdalają a to dopiero lipiec. Będzie w październiku znowu użeranie się po sklepach i z policją o te maseczki. Chociaż w sumie jak już teraz każdy wie, że mandaty są bezpodstawne i anulowane w sądzie to może chociaż policja się trochę ogarnie jak już wie, że nie ma żadnych narzędzi.
Generalnie jeżeli ten cały cyrk wróci w takiej samej postaci jak za pierwszym razem to na prawdę stracę wiarę w ludzkość bo dwa razy to już o dwa razy za dużo
Generalnie jeżeli ten cały cyrk wróci w takiej samej postaci jak za pierwszym razem to na prawdę stracę wiarę w ludzkość bo dwa razy to już o dwa razy za dużo
Last edited: