Miskatonic
Vale Tudo Championship
Zesrałem się ze śmiechu
Nie mów, że nie wierzysz
przecież by nie zmyślali...Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zesrałem się ze śmiechu
przecież by nie zmyślali...
No i już Cię namierzają![]()
Lekarze będą walczyć z patomedycyną, zapowiadają pozwy. "Cztery osoby na celowniku"
Powstało stowarzyszenie, które planuje uporządkować w internecie chaos związany z medycznymi informacjami. Polskie Towarzystwo Mediów Medycznych zapowiada również, że planuje działania prawne wobec os...noizz.pl
Prezesem Stowarzyszenia Jedynej Słusznej Prawdy pani celebrytka Psychiatrka. Bedom edukować i karać!
W końcu ktoś da popalić tym foliarzom!
W tej kwestii dość szeroko wypowiadał się Witold Gadowski w swojej cotygodniowej GadowskiTV na YT podając źródła. Nie podnosiłem tutaj tych kwestii raczej nigdy, bo wg mnie czy wirus powstał w labie, naturalnie, czy z laba uciekł lub ktoś pomógł mu "uciec" - to w mniejszym lub większym stopniu spekulacje. Wolę twarde argumenty powstałe w oparciu o efekty tej ucieczki/"ucieczki/naturalnego powstania. Nie mniej jednak sprawa jest bardzo ciekawa i co tu dużo mówić być może kluczowa - bo jeśli ktoś specjalnie spuścił na nas to gówno i ludzie przekonają się co do tego - opór i bunt może przeobrazić się z grzecznych demonstracji, na które często wskazujesz - w coś zupełnie innego, co mogłoby powstrzymać ten cały syf, który pochłania nas coraz bardziej.Ktoś śledzi ten wątek pandemii, bo ja szczerze powiem że nie?
Bedzie jak z 9/11 czy Pearl Harbor. Beda teorie, beda dowody na ich prawdziwosc ale narracja glownego (i dominujacego) nurtu zmianie juz nie ulegnie. Fauci, jak mu sie umrze, zostanie pochowany z najwyzszymi honorami. Nikomu nie bedzie sie chcialo ryzykowac zaglebiac sie w cokolwiek.W tej kwestii dość szeroko wypowiadał się Witold Gadowski w swojej cotygodniowej GadowskiTV na YT podając źródła. Nie podnosiłem tutaj tych kwestii raczej nigdy, bo wg mnie czy wirus powstał w labie, naturalnie, czy z laba uciekł lub ktoś pomógł mu "uciec" - to w mniejszym lub większym stopniu spekulacje. Wolę twarde argumenty powstałe w oparciu o efekty tej ucieczki/"ucieczki/naturalnego powstania. Nie mniej jednak sprawa jest bardzo ciekawa i co tu dużo mówić być może kluczowa - bo jeśli ktoś specjalnie spuścił na nas to gówno i ludzie przekonają się co do tego - opór i bunt może przeobrazić się z grzecznych demonstracji, na które często wskazujesz - w coś zupełnie innego, co mogłoby powstrzymać ten cały syf, który pochłania nas coraz bardziej.

psychoza się kwalifikuje?Lubie sobie myslec, ze ci ludzie maja jakies straszne choroby i dlatego sa tak pozawijani (cos jak z tym zdjeciem od tych dzieci na przystanku w maskach gazowych) a nie ze tak boja sie wirusa...
Dziękujemy, że jesteś wśród zaszczepionych dawką przypominającą. Szczepienie COVID-19 chroni przed Omikronem. Zachęć innych do przyjęcia szczepienia. Więcej: pacjent.gov" - SMS o takiej treści otrzymają osoby, które przyjęły dawkę przypominającą szczepionki przeciwko COVID-19
W marcu gotowa ma być szczepionka przeciwko nowemu wariantowi koronawirusa. Informacje w tej sprawie przekazał szef koncernu Pfizera Albert Bourla w rozmowie z telewizją CNBC.Dyrektor Pfizera dodał również, że rozpoczęto już produkcję pewnej ilości specyfiku. Koncern zdecydował się na to, mimo tego, że wciąż nie wiadomo, czy specjalna szczepionka przeciwko Omikronowi jest potrzeba i w jaki sposób ma zostać użyta.

Tak, bo z tych, które już są, czyli obok omikrona stoi flurona, IHU no i oczywiście jak dotąd chyba najlepszy - Deltakron:Pomijając powyższe, to do marca pojawią się juz szczepy Asterix, Obelix i Thermomix.