Koronowirus, Wuhan , 2019-nCoV, Epidemia ver. beta 1.01

demagog1.png

demagog2.png

demagog3.png

demagog4.png

demagog5.png

Już lecą na łatwiznę hehe. Ciekawe skąd wiedzą, że te źródła co podali są wiarygodne, fact checking im zrobili? A nie czekaj...

View attachment 31310

View attachment 31311

View attachment 31312

View attachment 31313

View attachment 31314
Już lecą na łatwiznę hehe. Ciekawe skąd wiedzą, że te źródła co podali są wiarygodne, fact checking im zrobili? A nie czekaj...
Zaraz przyjdzie Pan maruda @Karateka@ i was wyjaśni foliarze przecież demagog wie lepiej niż sam twórca technologii Dr Malone.

Jakie to jest kurwa żałosne.

Zaraz przyjdzie Pan maruda @Karateka@ i was wyjaśni foliarze przecież demagog wie lepiej niż sam twórca technologii Dr Malone.

W 1989 r. Malone opublikował pracę zatytułowaną „Cationic liposome-mediated RNA transfection". Chociaż stanowi ona dowód jego ważnego wkładu w powstającą wówczas dziedzinę, nie czyni go wynalazcą szczepionek mRNA.

Last edited:

Z takich ciekawostek mogę dodać, że Dr Katalin Kariko Jest mocno związana z firmą Pfizer od 2013 roku hehe. Ale to pewnie porzypadek. Nikt tutaj nie neguje, że Malone nie wynalazł szczepionki ale jest pionierem w dziedzinie mRNA i ma na pewno dużo większą wiedzę na ten temat niż reumantolodzy i anestozjolodzy a nawet wirusolodzy, którzy wcześniej nie mieli styczności z mRNA.

Tutaj macie spis prac naukowych tej pani co wrzucił karateka

Wytłumaczcie mi jak to jest, że na początku wejścia szczepionek nie było można szczepić dzieci i tłumaczą to tym, że musieli zrobić badania czy są bezpieczne w danej grupie wiekowej ale utrzymują dalej, że to nie jest eksperyment xD.

Last edited:
Z takich ciekawostek mogę dodać, że Dr Katalin Kariko Jest mocno związana z firmą Pfizer od 2013 roku hehe. Ale to pewnie porzypadek. Nikt tutaj nie neguje, że Malone nie wynalazł szczepionki ale jest pionierem w dziedzinie mRNA i ma na pewno dużo większą wiedzę na ten temat niż reumantolodzy i anestozjolodzy.

Wytłumaczcie mi jak to jest, że na początku wejścia szczepionek nie było można szczepić dzieci i tłumaczą to tym, że musieli zrobić badania czy są bezpieczne w danej grupie wiekowej ale utrzymują dalej, że to nie jest eksperyment xD.

Jeśli bez badań nie dopuścili szczepionki, a jak już zrobili badania i mają wyniki to dopuścili to masz dowód, że nie jest to eksperyment

Jeśli bez badań nie dopuścili szczepionki, a jak już zrobili badania i mają wyniki to dopuścili to masz dowód, że nie jest to eksperyment
A jak badania są dalej prowadzone (bo przecież nie zostały zakończone) to mogę użyć Twojego argumentu, ze jednak dalej będzie to eksperyment czy to działa tylko w jedną strone? Pytam poważnie.

Cała sytuacja jest dla mnie o tyle śmieszna, że Doktorzy, którzy mają największą wiedze na ten temat są negowani przez Doktorów niższego sortu(wkłąd w medycyne, prace naukowe, tytuły i nagordy)

Światowej klasy ekspert odrzucony przez środowisko naukowe.

Gdzie ja zgasił?
No to niezłe środowisko naukowe skoro najpierw twierdzą, ze miał on olbrzymi wkłąd w rozwój mRNA ale jednak go wykluczają xD.

Swoją drogą czekam na moment w którym powiedzmy państwo A będzie zaszczepione 4 dawką w x% i państwo B będzie wyszczepione dopiero dawką 3 w x%. To da nam duże pole manewru do obserwacji i wyciągania wniosków ale jak ktoś tu już wcześniej napisał robią wszystko aby tak się nie stało

Chujowe środowisko. Uznaje jego pracę naukową, ale nie uznaje ekspertyzy twitterowej
A czym popierają swoją rację? Która pracą naukową? Bo badania na temat szczepienia dzieci są dalej nie dokończone w 100% a Doktorzy z całego świata dalej się spierają czy to uzasadnione. Więc, które środowisko lekarskie go odrzuciło? To medialne? Mam takie osobiste pytanie do Cb i to nie jest żaddna uszczypliwośc tylko ciekawość. Czy w tematach zwiazanych ze szczepieniem dzieci bardziej zaufałbyś tezą reumatologa Fiałka czy Malone? To podchwytliwe pytanie jak coś ;p

Last edited:
LOOOL
@Dzihados moze ciebie zainteresuje. Sam bede musial rzucic okiem w przyszlym tygodniu

Wczoraj obejrzałem prawie cały (zasnąłem), dziś spadł z rowerka na youtube (PBD Podcast | EP. 113 | Special Guest: Robert Malone)

A chciałem go zaproponować każdemu kto ma wątpliwości, bo Malone jest dość przyciskany. I co by było gdyby nie bitchute?

Przez pierwszą 1/3 przede wszystkim ustalenie czy jest twórcą, współtwórcą czy nonejmem jeśli chodzi o narreację głównonurtu dotyczącą technologii mRNA. Także o tym jak funkcjonuje środowisko naukowo-akadmickie w JuEsEj, ale także na styku ze środowiskiem komercyjnym. Mówimy o poziomie patentowo-noblowym. Z ciekawostek to przewija się też dyskusja o Faucim i jego fiasku z przeszłości, wysoko finansowanej kampanii skupiającej się na leczeniu AIDS.

Potem jest dyskusja o "fact-checkingu", banie na linkedin, twitterze, ogólnie o bieżących covidowych zarzutach wobec Malone.

Końcówkę muszę dosłuchać na bitchute, LOOL.

Last edited:
LOOOL

Wczoraj obejrzałem, dziś spadł z rowerka na youtube (PBD Podcast | EP. 113 | Special Guest: Robert Malone)

A chciałem go zaproponować każdemu kto ma wątpliwości, bo Malone jest dość przyciskany. I co by było gdyby nie bitchute?

Przez pierwszą 1/3 przede wszystkim ustalenie czy jest twórcą, współtwórcą czy nonejmem jeśli chodzi o narreację głównonurtu dotyczącą technologii mRNA. Także o tym jak funkcjonuje środowisko naukowo-akadmickie w JuEsEj, ale także na styku ze środowiskiem komercyjnym.

Potem jest dyskusja o "fact-checkingu", banie na linkedin, twitterze, ogólnie o bieżących covidowych zarzutach wobec Malone.

LoL. Nie sadzilem, ze z tak duzego kanalu to tak szybko poleci :o o:

Ale to na pewno dla dobra nauki i zdrowia kolektywu towarzysze.

LOOOL

Wczoraj obejrzałem, dziś spadł z rowerka na youtube (PBD Podcast | EP. 113 | Special Guest: Robert Malone)

Przez pierwszą 1/3 przede wszystkim ustalenie czy jest twórcą, współtwórcą czy nonejmem jeśli chodzi o narreację głównonurtu dotyczącą technologii mRNA. Także o tym jak funkcjonuje środowisko naukowo-akadmickie w JuEsEj, ale także na styku ze środowiskiem komercyjnym. Mówimy o poziomie patentowo-noblowym. Przewija się też dyskusja o Faucim i jego fiaska z przeszłości, kampanii skupiającej się na leczeniu AIDS.

Polecam przesłuchanie 3 odcinków podcastu Rogana:
1747 Peter Mc Cullough
1756 John Abramson
1757 Dr Malone.

Prawie 10 godzin słuchania ale masa wiadomości o samym wirusie i dodatkowo John Abramson opowiada mechanizmy działające w BigPharma i w jaki sposób leki są zatwierdzane.
Przerażajace jest to jak wielka władze maja koncerny i jakie grzechy popełnili w przeszłości.

A czym popierają swoją rację? Która pracą naukową?

Pani profesor podaje przypisy. Co do dzieci to poczekam z analizą sytuacji do czasu gdy zaczną szczepić dzieci w wieku mojego. Narazie zwyczajnie nie wiem jak to wygląda.

Tu masz troche wiecej o jego przeszlosci i kwalifikacjach.

Najpierw muszę to i Fejsie przesłuchać :)

Polecam przesłuchanie 3 odcinków podcastu Rogana:
1747 Peter Mc Cullough
1756 John Abramson
1757 Dr Malone.

Prawie 10 godzin słuchania ale masa wiadomości o samym wirusie i dodatkowo John Abramson opowiada mechanizmy działające w BigPharma i w jaki sposób leki są zatwierdzane.
Przerażajace jest to jak wielka władze maja koncerny i jakie grzechy popełnili w przeszłości.

O panie 10 godzin....

No to niezłe środowisko naukowe skoro najpierw twierdzą, ze miał on olbrzymi wkłąd w rozwój mRNA ale jednak go wykluczają xD.

Swoją drogą czekam na moment w którym powiedzmy państwo A będzie zaszczepione 4 dawką w x% i państwo B będzie wyszczepione dopiero dawką 3 w x%. To da nam duże pole manewru do obserwacji i wyciągania wniosków ale jak ktoś tu już wcześniej napisał robią wszystko aby tak się nie stało
Wszystko jest już jasne, wnioski powinny być już dawno wyciągnięte.

1641559854311.png

Ta Pani Doktor Szuster -Ciesielska jest zwolennikiem paszportow covidowych i uzasadnia to tym, ze zaszczepienii mniej transmituja wirusa.

Powołuje się na trzy badania naukowe.
Screenshot_2022-01-07-13-51-48-058_com.android.chrome.jpg

Nie uważacie, że taka rozbierz iść procentowa jest dość duża? I ktoś może mi znaleźć te dwa badania z UK i jedno z Hiszpanii czy minął już za duży okres czasu i są nieważne jak w przypadku publikacji the lancet?

Gdzie ja zgasił?
Przecież Ci to już podawałem po raz pierwszy pod koniec października. Na sresjsbooku zamieścił swoją kontrę do jej wynurzeń, jej reakcja "nie przewiduję dalszej dyskusji z Panem Doktorem" :facepalm: Proszę:

Następnie pokazałem Ci 6 listopada jak Witczak udowodnił Ciesielskiej, że popiera szkodliwe rozwiązania (bo optuje za lockdownem):

"Lockdown to jedna z największych katastrof politycznych wszechczasów w okresie pokoju" [1]
38 badań podważających korzyści z lockdownu [2]
"lockdown zwiększył śmiertelność, zachorowalność i koszty związane z cukrzycą" [3]
Proszę nie promować działań szkodliwych dla zdrowia publicznego!

1. https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/13571516.2021.1976051
2. https://brownstone.org/articles/lockdowns-fail-they-do-not-control-the-virus/
3. https://link.springer.com/article/10.1007/s40274-021-7841-6

Co do dzieci to poczekam z analizą sytuacji do czasu gdy zaczną szczepić dzieci w wieku mojego.
Ty poważnie zastanawiasz się nad wprowadzeniem do organizmu swojego dziecka tego preparatu? Czyli nie zaznajomiłeś się jeszcze z argumentami, które wskazując na opracowania naukowe pokazują bezzasadność tego zabiegu wobec dzieci? Zrób to wreszcie, wskazywałem Ci to pod koniec grudnia. Proszę:

Jak tak Ciebie czytam mam wrażenie, że bardziej ufasz np. Pfizerowi niż fachowcom, którzy wspierają swoje argumenty w wynikach badań. Czyli ufasz firmie, która dokonywała przestępstw związanych z opieką zdrowotną, kontraktami rządowymi, konkurencją, ma na swym koncie przestępstwa środowiskowe jak również wykroczenia związane z bezpieczeństwem leków i sprzętu medycznego... Za to wszystko od roku 2000 zostali ukarani karami pieniężnymi na łączną sumę prawie 5 miliardów dolarów, a Ty się zastanawiasz... Podawałem to również w jednym z podlinkowanych w tej wypowiedzi postów. Raz jeszcze:
Zdjęcie

LoL. Nie sadzilem, ze z tak duzego kanalu to tak szybko poleci :o o:

Ale to na pewno dla dobra nauki i zdrowia kolektywu towarzysze.
Dokładnie to samo pomyślałem. Czy to również nie powinno dawać ludziom do myślenia, że coś tu jest nie tak? Przecież jeżeli to stek bzdur, to powinni go zmiażdżyć dowodami, badaniami naukowymi, a nie od razu banować. Wiem, że większości z was nie muszę tego tłumaczyć, ale zastanawiam się, w jaki sposób tłumaczą sobie tego typu sytuacje zwolennicy Pfizera, mainstreamu itd i zarazem dziwię, że nie zapala się im żadna "lampka".
Czy wystąpienie Doktora Malone jest dostępne w języku polskim? @Dzihados @klocuniek

Z tego podcastu raczej nie (szukałem dla mateczki i nie znalazłem). Inne, niektóre jego wystąpienia - tak.
Ok, jeśli coś zmieni to daj proszę znać. Możesz lub może ktoś, kto obejrzał po krótce chociaż skrócić, co ciekawego powiedział Malone u Rogana?
Ewentualnie jakaś wersja z napisami.

Back