Risky
UFC Middleweight
Kiedy następny wylew? Jest jakaś szansa że to będzie ostatni?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kiedy następny wylew? Jest jakaś szansa że to będzie ostatni?
To przez globalne ocieplenie."Była to śmierć nagła. Znajomi trenera mówią, że miał po świętach iść normalnie do pracy i nie skarżył się na stan zdrowia. Jak się dowiedzieliśmy, Łukasz Pokora gorzej się poczuł w święta i został przewieziony do szpitala. Na miejscu lekarze nie byli w stanie mu pomóc. Przyczyną śmierci był zator płucny" - informuje dziennikarz "PS Onet" Marek Wawrzynowski.
lecimy z tym gównem
41 lat trener, zdrowy byk.
I plastikowe słomki!To przez globalne ocieplenie.
Nie o CV19 - ale ogolnie o korpo framaceutycznych
Ja nie kupuję nic a dawno po 40tce.Miałem dzisiaj ciekawą rozmowę z kierowniczką apteki z dużej sieciówki. Kobieta w prost mówi, że ludzie od lat mają sprane mózgi, emeryci to najgorzej ale mówi że już od 40 w górę ludzie kupują wszystko jak leci, zostawiają kupę kasy w tych aptekach, a nie mają podstawowej wiedzy o żywieniu i ogólnie o "zdrowiu".
I potem takim ludziom w kimonach powiesz z telewizora że umrą i masz "pandemie".
Kurwa, źle ze mną - przeczytałem "Karateka"
Ciekawe ile razy wziął nasz fan wolności.Dopiero 4ty? Co za pierdolony ignorant. Licząc ile czasu już minęło, to powienien mieć przynajmniej z 8 dawek.
Do paszczy? Pewnie w chuj i po same bileCiekawe ile razy wziął nasz fan wolności.
to co mówic ci pewnie na Pan?Ja nie kupuję nic a dawno po 40tce.
Pamiętacie to? Ludzie na prawdę w to wierzyli.
Ci ludzie, którzy patrzą na innych z góry i nazywają ich ciemniakami i foliarzami
Pustelnik, pustelnik to byłBył jeszcze jakiś mnich co z pieczary wyszedł
ludzie od lat mają sprane mózgi, emeryci to najgorzej ale mówi że już od 40 w górę ludzie kupują wszystko jak leci, zostawiają kupę kasy w tych aptekach
Przecież to forumowy handlarz prochem, im więcej biorą tym lepiej dla niegoNo tak średnio bym powiedział.
Czyli zysk dla fajzerów, odszkodowania dla podatników, karateki biją brawo zachwyceni
Kurwa, a takich inteligentów tutaj zgrywali niektórzy
Tylko wtedy żaden "ekspert" nie mówił, że jak nie weźmiesz dopalacza to zostaniesz podludziem zwolnionym z pracy i wyjętym że społeczeństwa ale co tam, szury i foliarze itd.Analogiczna sytuacja jak z dopalaczami w Polsce w 2008 roku. Nasza wina? Przecież jest napisane, żeby nie spożywać. Do widzenia.
Od tak sobie wymyślił 6 stóp dystansu, bez żadnych badań czy testów.
@Karateka@ takim ekspertom warto ufać?
Weź szczepionkę, bo strasznie gwiazdorzyszPłaczek to ekspert, a nie jakieś profesorki.
Płaczek Twoich ekspertów zaorał jak gówno po polu jebany debilu.Płaczek to ekspert, a nie jakieś profesorki.