Koronowirus, Wuhan , 2019-nCoV, Epidemia ver. beta 1.01

Co to za jedna?
Były dyrektor od spraw badań i rozwoju w branży farmaceutycznej i medycznej - Sasha Latypova. Pracowała w branży przez 25 lat, była właścicielką i zarządzała kilkoma kontraktowymi organizacjami badawczymi pracującymi nad badaniami klinicznymi dla ponad 60 firm farmaceutycznych, w tym Pfizer, AstraZeneca, J&J, GSK, Novartis i wielu innych:

Całość:

Polecam również:

Last edited:
To chyba też tutaj
putinlaugh.gif

F3Ar6fwWsAEsfeJ

Tylko oni się muszą zdecydować.
Albo robią drugą turę z wirusem, albo rozkręcają sraczkę z globalnym ociepleniem. Zwykły oglądacz TV nie ogarnie w jednym czasie tylu kataklizmów.
W sumie bym się nie zdziwił jak by zaczęto wprowadzać szczepionki przeciwko globalnemu ociepleniu. Hasła takie jak „wygraliśmy wojnę z wirusem teraz wygrajmy z następnym zagrożeniem dla ludzkości - globalnym ociepleniem, zaszczep się !!!”

W ciągu ostatnich kilku dni u mnie w sklepie ludzie znowu zaczęli wariować. Na początku nie zwracałem na te zachowania uwagi ale potem dopiero je połączyłem jak przyszła kobieta i opowiedziała do pracownicy
K:"wie Pani jest epidemia",
P: "jaka? Gdzie?"
K: "no u nas, covid, nowy wariant"

I wtedy mnie olśniło, że ostatnio kilka osób chciało, żeby im wskazać produkt, a broń boże przynieść - żeby nie dotykać. Przecież ktoś to wcześniej na półkę postawił, samo nie przyszło. Pytania o płyny dezynfekujące. No i wczoraj bingo - matka z dwiema córkami i wszystkie trzy zamaskowane. Pogoda taka, że człowiek to by sobie nad jakąś wodę poszedł albo przynajmniej na grilla, a ta dzieci męczy maseczkami.

Machina strachu już w głowach miesza i ci bardziej posłuszni to by z dachu skoczyli gdyby to było zalecane.

Back