Karateka@
Bellator Welterweight
Nie było zagrożenia. Rządy na całym świecie, wrogich wobec siebie państw postanowiły walczyć z nieistniejącym wirusem, psując sobie gospodarki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A krematoria nie nadążały spalać zwłok!Nie było zagrożenia. Rządy na całym świecie, wrogich wobec siebie państw postanowiły walczyć z nieistniejącym wirusem, psując sobie gospodarki.

No i nie doczekałem się pierwszej dawkibtw, dzisiaj skończyła się u nas pandemia... już wszystko ok?![]()

Bohatersko oddałeś dla innych?No i nie doczekałem się pierwszej dawki![]()
Otóż to, pozwoliłem innym mieć babcie.Bohatersko oddałeś dla innych?
To przez Ciebie moja babcia nie żyje!Otóż to, pozwoliłem innym mieć babcie.
Musisz ustawić się do kolejki pokrzywdzonych.To przez Ciebie moja babcia nie żyje!
Smith nigdy nie miał, jak mówi, problemów zdrowotnych tego typu i po przyjęciu preparatu, by nie zostać wyjebanym z UFC - doznał zakrzepów krwi, a jego matka, całkowicie zdrowa kobieta - zmarła po upływie ok 2 tygodni po przyjęciu dawki przypominającej.Na niskim królu jest ciekawy artykuł z rozmowy Smitha z Bispingiem nt szczepionek.
Z wiadomych względów nie będę wklejał.
Smith nigdy nie miał, jak mówi, problemów zdrowotnych tego typu i po przyjęciu preparatu, by nie zostać wyjebanym z UFC - doznał zakrzepów krwi, a jego matka, całkowicie zdrowa kobieta - zmarła po upływie ok 2 tygodni po przyjęciu dawki przypominającej.

Jak się zaczynała to nie było tak cichobtw, dzisiaj skończyła się u nas pandemia... już wszystko ok?![]()
Żadnej fety, fajerwerków. Żadnej radości, że pokonaliśmy apokalipsę. Żadnych tiktoków z tańczącymi z radości pielęgniarkami.Jak się zaczynała to nie było tak cicho
A tym gettom nadać autonomię i suwerennośćA ja i tak bym sugerował by zrobić getta dla niezaszczepionych

Na tym polega demokracja, konstytucja, wolność i tolerancjaA tym gettom nadać autonomię i suwerenność![]()
Lancet zdjal jakas prace