Koronowirus, Wuhan , 2019-nCoV, Epidemia ver. beta 1.01

Mordy! Ostatnia szansa żeby samego siebie podpierdolić :werdum:

1688490285589.png

Na niskim królu jest ciekawy artykuł z rozmowy Smitha z Bispingiem nt szczepionek.
Z wiadomych względów nie będę wklejał.
Smith nigdy nie miał, jak mówi, problemów zdrowotnych tego typu i po przyjęciu preparatu, by nie zostać wyjebanym z UFC - doznał zakrzepów krwi, a jego matka, całkowicie zdrowa kobieta - zmarła po upływie ok 2 tygodni po przyjęciu dawki przypominającej.

Smith nigdy nie miał, jak mówi, problemów zdrowotnych tego typu i po przyjęciu preparatu, by nie zostać wyjebanym z UFC - doznał zakrzepów krwi, a jego matka, całkowicie zdrowa kobieta - zmarła po upływie ok 2 tygodni po przyjęciu dawki przypominającej.

Chwilę po astrazeneca mój teściu dostał jakiegoś zakrzepu i ledwo chłopa odratowali ale to musi być koincydencja, przecież Fijałek i inni eksperci mówili, że wsio bezpieczne i szury dookoła a oficjalne dane ministerstwa zapewniały, że trzecia ręka nie wyrasta

:neildegrassewhoa:

Lancet zdjal jakas prace

To kolejny przykład orwell'owskich zapędów. Jestem ciekaw, czy opublikują listy naukowców związanych z tym wycofaniem. 24 godziny - absolutny rekord. Preprint czekający na recenzję zdjęty bez recenzji :facepalm:

Już wcześniej niemiecki patolog dr Arne Burkhardt pokazywał podobne wyniki, wrzucałem tutaj. Zignorowano to, obecnie naukowcy z takim dorobkiem przeprowadzają badania, ich wyniki jednak nie pozwalają na przebicie się przez ten syf. Nie wolno burzyć OBOWIĄZUJĄCEJ narracji

nitka:

Last edited:
Back