vitas
KSW Heavyweight
To umyj zęby, ukrozjebie.Wiem że ruskie kurwy są wszędzie . Nawet przez ekran śmierdzi cebulą![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To umyj zęby, ukrozjebie.Wiem że ruskie kurwy są wszędzie . Nawet przez ekran śmierdzi cebulą![]()
Skończyłeś podstawówkę czy ruskie cię ruchali w stodole ? Śmierdzi od ruskich nawet tu..To umyj zęby, ukrozjebie.

Piotrek to ty?Wiem że ruskie kurwy są wszędzie . Nawet przez ekran śmierdzi cebulą![]()
Nie znam chłopa także nie wiem co powiedzieć czy cześć czy pierdol sięPiotrek to ty?
Witamy z powrotem na forum.

Ukrofil jak ty, tylko troche mniej tępy. Bylibyście wspaniałą parą.Nie znam chłopa także nie wiem co powiedzieć czy cześć czy pierdol się![]()
Pierdol się ruski śmieciu .Ukrofil jak ty, tylko troche mniej tępy. Bylibyście wspaniałą parą.
Ty się nawet na nawóz nie nadajesz .. na ruskim gownie nic nie rośnieUkrofil jak ty, tylko troche mniej tępy. Bylibyście wspaniałą parą.

Oby Węgrzy wynieśli Ruska suke Orbana jak Rumuni Caucescu![]()
Viktor Orbán oferował pomoc Władimirowi Putinowi. Ujawniono zapis poufnej rozmowy
Premier Węgier Viktor Orbán zapewniał Władimira Putina, że jest gotów go wesprzeć, w tym pomóc w zakończeniu wojny z Ukrainą poprzez zorganizowanie szczytu przywww.rp.pl
Nasza przyjaźń wzniosła się na tak wysoki poziom, że mogę pomóc w każdy możliwy sposób – deklarował w rozmowie telefonicznej z Putinem Orbán. Bloomberg podał, że dotarł do węgierskiej transkrypcji nagrania oraz że autentyczność zapisu potwierdziła osoba zaznajomiona ze sprawą, pragnąca zachować anonimowość.
Według Bloomberga, w celu podkreślenia swoich słów Orbán przywołał popularną na Węgrzech bajkę dla dzieci. Chodzi o bajkę Ezopa „Lew i mysz”, w której mysz uwalnia lwa, który wpadł w sidła, po tym, jak wcześniej on darował jej życie. Z zapisu rozmowy wynika, że uwaga szefa węgierskiego rządu wywołała uśmiech Putina.
Orban Offered to Be ‘Mouse’ Helping Russian ‘Lion’ in Putin Call
Ty a powiedz mi jedno, jak podejdę w Dębicy na ławkę gdzie żule siedzą i zapytam gdzie cię mogę znaleźć, to mnie pokierują, czy będzie z tym problem?Nie znam chłopa także nie wiem co powiedzieć czy cześć czy pierdol się![]()
Idź na ławkę i tam zostań , masz swoich wokółTy a powiedz mi jedno, jak podejdę w Dębicy na ławkę gdzie żule siedzą i zapytam gdzie cię mogę znaleźć, to mnie pokierują, czy będzie z tym problem?
No ale pokierują mnie, czy dostaniesz cynk i będziesz siedział spanikowany na pięterku? Tak tylko pytam ;)Idź na ławkę i tam zostań , masz swoich wokół
Przecież to nie Tinc. To jakiś przygłupi dzieciak, któremu się nudzi, bo ma wolne od szkoły.No ale pokierują mnie, czy dostaniesz cynk i będziesz siedział spanikowany na pięterku? Tak tylko pytam ;)
Nie znam twoich frędzli . Co mnie to kurwa obchodzi . Szukaj jak FafikNo ale pokierują mnie, czy dostaniesz cynk i będziesz siedział spanikowany na pięterku? Tak tylko pytam ;)
I dlatego zaczął się do ciebie dopierdalac mimo że cię niezna, dobry z ciebie łączy kropek, gdybyś się teraz nie wpierdolil to jeszcze 2-3 posty i by się przypucował że już nie boi się schodzić na piętro mamy.Przecież to nie Tinc. To jakiś przygłupi dzieciak, któremu się nudzi, bo ma wolne od szkoły.
Ale to ja go pocisnąłem pierwszyI dlatego zaczął się do ciebie dopierdalac mimo że cię niezna, dobry z ciebie łączy kropek, gdybyś się teraz nie wpierdolil to jeszcze 2-3 posty i by się przypucował że już nie boi się schodzić na piętro mamy.
Idę włosy obciąć.

Ruskie suki się mnożąI dlatego zaczął się do ciebie dopierdalac mimo że cię niezna, dobry z ciebie łączy kropek, gdybyś się teraz nie wpierdolil to jeszcze 2-3 posty i by się przypucował że już nie boi się schodzić na piętro mamy.
Idę włosy obciąć.

A w chuju to mam w sumie, dla mnie to są tylko nicki na forum.Ale to ja go pocisnąłem pierwszy
Zresztą z tincem kosy nie miałem.
Victor Orban nasz przyjaciel wygrywa wybory, a szoszońskie podludzie dupa cicho
A może będą liczyć głosy jak silni razem po prezydenckich?Wasz przyjaciel towarzyszy?
Karty wyborcze już wydrukowane?

pedofile razem liczyły ale się nie doliczyły oni tylko dzieci podliczyć potrafiąA może będą liczyć głosy jak silni razem po prezydenckich?
![]()
Pocisnąć możesz chomikaAle to ja go pocisnąłem pierwszy
Zresztą z tincem kosy nie miałem.

Na pewno bardziej rozgarnięty i wymagający rozmówca od ukrofilskiego ścierwa twojego pokroju.Pocisnąć możesz chomika![]()
Czyli jednak ciśniesz chomiki. Do animalsow cię zgłoszę zbokuNa pewno bardziej rozgarnięty i wymagający rozmówca od ukrofilskiego ścierwa twojego pokroju.
Policzyłeś już głosy?Wasz przyjaciel towarzyszy?
Karty wyborcze już wydrukowane?