Mmayhem
UFC Heavyweight
A może będą liczyć głosy jak silni razem po prezydenckich?
pedofile razem liczyły ale się nie doliczyły oni tylko dzieci podliczyć potrafią
Uderz w stół.
Parafrazując klasyka:
,,Bo PO też!”
Bronicie jak lwy tego swojego Pisu

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A może będą liczyć głosy jak silni razem po prezydenckich?
pedofile razem liczyły ale się nie doliczyły oni tylko dzieci podliczyć potrafią

W Polsce ingerowano w wybory. Na Rumunii też ingerowano w wybory więc na Węgrzech też będą ingerować w wybory.Uderz w stół.
Parafrazując klasyka:
,,Bo PO też!”
![]()

Jakby was nie przerosło poprawne wysłanie protestów wyborczych z własnymi danymi zamiast Giertycha to może i by była

Co? Jakie kurwa uderz w stół? Jakie kurwa dzień dobry?Uderz w stół.
Parafrazując klasyka:
,,Bo PO też!”
![]()
Teraz doczytałem "Bronicie pisu".Uderz w stół.
Parafrazując klasyka:
,,Bo PO też!”
![]()

Jaroslaw to jest GOAT.Teraz doczytałem "Bronicie pisu".
![]()
![]()
![]()
PiS dało 500+ na dzieci a dzieci nie przybyłoJaroslaw to jest GOAT.
Ale pis ogólnie pierdole.
Aleeee, gdybym miał wybrać tylko między PiS i PO? Zdecydowanie PiS.
Propaganda nie wyprała mi łba, za wysokie progi ;)
Jebać to ja moge tfuska, a nie Jarosława.
Ja już cię olewam bo jesteś GUPI więc mnie nie cytuj bo nie wejdę z tobą w dyskusję ;)PiS dało 500+ na dzieci a dzieci nie przybyło
Wniosek :
Kaczyński to wampir pożera małe dzieci
A to robisz lamusieJa już cię olewam bo jesteś GUPI więc mnie nie cytuj bo nie wejdę z tobą w dyskusję ;)

Boli Cię, że Wielki Vitor Orban uchronił Węgry przed zaislamizowaniem Węgier brudasami z Syrii.Uderz w stół.
Parafrazując klasyka:
,,Bo PO też!”
![]()

Orban to islamski komunista .., kradł , kradnie i będzie powieszony jak Węgry dojdą do władzy … a emigracja trzeba kontrolować a jeszcze bardziej kutasow na pasku Putina . Gilotynę naoliwić trzebaBoli Cię, że Wielki Vitor Orban uchronił Węgry przed zaislamizowaniem Węgier brudasami z Syrii.
![]()
Fakt, grubas powstrzymał skutecznie najazd inżynierów z Azji i Afryki, ale też sprawił, że Węgry są jednym z największych unijnych biedaków. Pałętają się gdzieś tam w ogonie obok Bułgarów i Greków.Boli Cię, że Wielki Vitor Orban uchronił Węgry przed zaislamizowaniem Węgier brudasami z Syrii.
![]()
Ukraińca o zdanie nie pytałem. Wiadomo, że wam nie po drodze.Orban to islamski komunista .., kradł , kradnie i będzie powieszony jak Węgry dojdą do władzy … a emigracja trzeba kontrolować a jeszcze bardziej kutasow na pasku Putina . Gilotynę naoliwić trzeba
Sam jesteś Ukraińcem i ruskim w jednym . A że obrzezanym to już mnie nie obchodziUkraińca o zdanie nie pytałem. Wiadomo, że wam nie po drodze.
Mechanizm warunkowości aka "pieniądze za praworządność".Fakt, grubas powstrzymał skutecznie najazd inżynierów z Azji i Afryki, ale też sprawił, że Węgry są jednym z największych unijnych biedaków. Pałętają się gdzieś tam w ogonie obok Bułgarów i Greków.

A coś oni mieli kiedykolwiek więcej do zaoferowania? Geopolitycznie też mają chujowe położenie, ukrainiec zaraz skomentuje, że sługus putina a skąd ma energię brać jak wokoło bida? Wiatraków niemieckich nastawiać i kompletnie pójść z torbami?Fakt, grubas powstrzymał skutecznie najazd inżynierów z Azji i Afryki, ale też sprawił, że Węgry są jednym z największych unijnych biedaków. Pałętają się gdzieś tam w ogonie obok Bułgarów i Greków.

Taką miłością do banderowców pałasz, że to musi być pochodzenie. Nie ma innej opcji, nie wstydź się ukraińcu.Sam jesteś Ukraińcem i ruskim w jednym . A że obrzezanym to już mnie nie obchodzi
I bardzo dobrze. Prawo znaczy prawo . Czekam aż orbdna Węgrzy poczęstują ołowiem jak Rumuni CaucescuMechanizm warunkowości aka "pieniądze za praworządność".
![]()
Pałam miłością do incelow i rasistowskich kurewTaką miłością do banderowców pałasz, że to musi być pochodzenie. Nie ma innej opcji, nie wstydź się ukraińcu.

To już półkrwi, na pewno lepsi niż taki pełnokrwisty jak ty, saszka.Pałam miłością do incelow i rasistowskich kurew
Wiesz że sporo Ukrainek rozchyliło nogi przed Polakami i będą nowi Ukraińcy w Polsce … tych gwiazdek ninjowskich ci biedaku nie starczy![]()

W twoim małym móżdżku takTo już półkrwi, na pewno lepsi niż taki pełnokrwisty jak ty, saszka.
Tacy jeszcze do ułożenia, nieskażeni banderyzmem.
btw. ukrainiec to rasa?
![]()

Nie uczęszczam na banderowskie fora, zdradź trochę saszka co tam o elicie z cohones piszą zazdrosne ukraińce.W twoim małym móżdżku tak
Btw
Chodzą słuchy na innych forach że „elita” cohones wali sobie nawzajem a udaje hetero![]()
Pochlebiasz mi ruski xujkuNie uczęszczam na banderowskie fora, zdradź trochę saszka co tam o elicie z cohones piszą zazdrosne ukraińce.
Za trudne pytanie na banderowską kopułkę, aha.Pochlebiasz mi ruski xujku
Na szczęście mogę gadać co chce i sikać na ruskie xujkiZa trudne pytanie na banderowską kopułkę, aha.
Za łatwo, szkoda czasu na ciebie saszka.Na szczęście mogę gadać co chce i sikać na ruskie xujki
Szczam na twoje paczki i gwiazdki ninjowskie ruski xujkuZa łatwo, szkoda czasu na ciebie saszka.
Akcja paczki na ukrainę czeka na twój wkład,
nie bądź chytry saszka, dorzuć coś a nie tylko na lachów łaskę liczysz.
Idź zwal to ci ulżyKurwa, nawet ukrobot to tytan intelektu przy tym podludziu.![]()