Konflikt Rosja-Ukraina

Teraz doczytałem "Bronicie pisu".

:juanlaugh: :juanlaugh: :juanlaugh:
Jaroslaw to jest GOAT.

Ale pis ogólnie pierdole.

Aleeee, gdybym miał wybrać tylko między PiS i PO? Zdecydowanie PiS.

Propaganda nie wyprała mi łba, za wysokie progi ;)

Jebać to ja moge tfuska, a nie Jarosława.

Jaroslaw to jest GOAT.

Ale pis ogólnie pierdole.

Aleeee, gdybym miał wybrać tylko między PiS i PO? Zdecydowanie PiS.

Propaganda nie wyprała mi łba, za wysokie progi ;)

Jebać to ja moge tfuska, a nie Jarosława.
PiS dało 500+ na dzieci a dzieci nie przybyło
Wniosek :
Kaczyński to wampir pożera małe dzieci

Boli Cię, że Wielki Vitor Orban uchronił Węgry przed zaislamizowaniem Węgier brudasami z Syrii.
:śmiech:
Orban to islamski komunista .., kradł , kradnie i będzie powieszony jak Węgry dojdą do władzy … a emigracja trzeba kontrolować a jeszcze bardziej kutasow na pasku Putina . Gilotynę naoliwić trzeba

Boli Cię, że Wielki Vitor Orban uchronił Węgry przed zaislamizowaniem Węgier brudasami z Syrii.
:śmiech:
Fakt, grubas powstrzymał skutecznie najazd inżynierów z Azji i Afryki, ale też sprawił, że Węgry są jednym z największych unijnych biedaków. Pałętają się gdzieś tam w ogonie obok Bułgarów i Greków.

Orban to islamski komunista .., kradł , kradnie i będzie powieszony jak Węgry dojdą do władzy … a emigracja trzeba kontrolować a jeszcze bardziej kutasow na pasku Putina . Gilotynę naoliwić trzeba
Ukraińca o zdanie nie pytałem. Wiadomo, że wam nie po drodze.

Fakt, grubas powstrzymał skutecznie najazd inżynierów z Azji i Afryki, ale też sprawił, że Węgry są jednym z największych unijnych biedaków. Pałętają się gdzieś tam w ogonie obok Bułgarów i Greków.
A coś oni mieli kiedykolwiek więcej do zaoferowania? Geopolitycznie też mają chujowe położenie, ukrainiec zaraz skomentuje, że sługus putina a skąd ma energię brać jak wokoło bida? Wiatraków niemieckich nastawiać i kompletnie pójść z torbami?
:beczka:
Łatwo pierdolić jak ukrainiec, gdy ma się w tym interes.

Sam jesteś Ukraińcem i ruskim w jednym . A że obrzezanym to już mnie nie obchodzi
Taką miłością do banderowców pałasz, że to musi być pochodzenie. Nie ma innej opcji, nie wstydź się ukraińcu.

Ale się trafił ananas na forum: ukrainiec prounijny, coś pięknego, kumulacja, bingo, pewnie w jaskini non stop tvn24 śmiga.

Taką miłością do banderowców pałasz, że to musi być pochodzenie. Nie ma innej opcji, nie wstydź się ukraińcu.
Pałam miłością do incelow i rasistowskich kurew :lol:
Wiesz że sporo Ukrainek rozchyliło nogi przed Polakami i będą nowi Ukraińcy w Polsce … tych gwiazdek ninjowskich ci biedaku nie starczy :lol:

Pałam miłością do incelow i rasistowskich kurew :lol:
Wiesz że sporo Ukrainek rozchyliło nogi przed Polakami i będą nowi Ukraińcy w Polsce … tych gwiazdek ninjowskich ci biedaku nie starczy :lol:
To już półkrwi, na pewno lepsi niż taki pełnokrwisty jak ty, saszka.
Tacy jeszcze do ułożenia, nieskażeni banderyzmem.
btw. ukrainiec to rasa?
:juanlaugh:

To już półkrwi, na pewno lepsi niż taki pełnokrwisty jak ty, saszka.
Tacy jeszcze do ułożenia, nieskażeni banderyzmem.
btw. ukrainiec to rasa?
:juanlaugh:
W twoim małym móżdżku tak
Btw
Chodzą słuchy na innych forach że „elita” cohones wali sobie nawzajem a udaje hetero :lol:

W twoim małym móżdżku tak
Btw
Chodzą słuchy na innych forach że „elita” cohones wali sobie nawzajem a udaje hetero :lol:
Nie uczęszczam na banderowskie fora, zdradź trochę saszka co tam o elicie z cohones piszą zazdrosne ukraińce.

Na szczęście mogę gadać co chce i sikać na ruskie xujki
Za łatwo, szkoda czasu na ciebie saszka.
Akcja paczki na ukrainę czeka na twój wkład,
nie bądź chytry saszka, dorzuć coś a nie tylko na lachów łaskę liczysz.

Back