Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Taaaak, kurwami nie... takimi małymi kurewkami poniżej 1,6 mJak nie za kasę tzn. że nie jesteśmy kurwami, prawda?![]()

No i CPK Warszawa - Radom wita!![]()
Lotnisko w Rzeszowie zostanie zamknięte na pół roku. NATO musi się przenieść
Dla NATO lotnisko w Rzeszowie jest najważniejszym w Polsce. I nie tylko, bo jest ono kluczowym punktem w łańcuchu dostaw sprzętu wojskowego dla Ukrainy. Rzeszowska infrastruktura wymaga jednak poważnego remontu...www.money.pl
Instagrama usunęłaA jak sami w centrum miasta spiewają te szczekliwe,ukrowe piosenki,które słyszeli nasi rodacy przed smiercią to wszystko jest ok.
Szkoda,że kurwiszona nikt nie wytargał.
Tyle w temacie ukrow UCIEKAJĄCYCH przed wojną, rozpaczliwie potrzebujących naszych pieniędzy xd . (Screena mi przycieło ale chuj w to). Nic nowego w temacie, ale rozbawiło z rana
View attachment 79666
View attachment 79667
Ciekawe po jakim czasie wrócili jako uchodźcy po kesz
![]()
WYBORY IDĄ! LAMPERIE TRZEBA MALOWAĆ A GLUPI LUD MYSLI ZE TO ZEMSTA NA UKRACH![]()
Lotnisko w Rzeszowie zostanie zamknięte na pół roku. NATO musi się przenieść
Dla NATO lotnisko w Rzeszowie jest najważniejszym w Polsce. I nie tylko, bo jest ono kluczowym punktem w łańcuchu dostaw sprzętu wojskowego dla Ukrainy. Rzeszowska infrastruktura wymaga jednak poważnego remontu...www.money.pl
Czyli uważasz że nie ma przypadków że ktoś po prostu wrócił?
. I o to mi chodzi, z jednej strony masz ludzi uciekającymi przed bombami, a z drugiej którzy wracają do tych bomb xd. Chyba nie zrozumiałeś sensu, chodziło mi o to że nikt nie musiał do nas przyjechać, ludzie którym rzeczywiście te mityczne bomby zabrały domy mogli spokojnie ulokować się na zachodzie Upainy i tyle. Przyjeżdżali tu jak turyści po kesz i darmowe wakacje. Jeśli skala rosyjskiego terroru byłaby taka jaką przedstawiają ją nasze zjebane ukrofilskie media, to spierdoliłoby by 50 procent ludności, a nie tylko ci byli spragnieni przygód na zachodzie. Nawet ONZ zaprzestało śledztwa w sprawie mordu w buczy z powodu braku dowodów na to że to w ogóle miało miejsce
jebana upainska propagandaNo właśnie przedstawiłem ci fakt że ktoś po prostu wrócił. I o to mi chodzi, z jednej strony masz ludzi uciekającymi przed bombami, a z drugiej którzy wracają do tych bomb xd. Chyba nie zrozumiałeś sensu, chodziło mi o to że nikt nie musiał do nas przyjechać, ludzie którym rzeczywiście te mityczne bomby zabrały domy mogli spokojnie ulokować się na zachodzie Upainy i tyle. Przyjeżdżali tu jak turyści po kesz i darmowe wakacje. Jeśli skala rosyjskiego terroru byłaby taka jaką przedstawiają ją nasze zjebane ukrofilskie media, to spierdoliłoby by 50 procent ludności, a nie tylko ci byli spragnieni przygód na zachodzie. Nawet ONZ zaprzestało śledztwa w sprawie mordu w buczy z powodu braku dowodów na to że to w ogóle miało miejsce
jebana upainska propaganda
To ja Ci powiem tyle - jako iż na początku się mocno angażowałem w pomoc Ukraińcom, poznałem rodzinę której blok wyleciał w powietrze i rzeczywiście do Polski przyjechały by przeżyć, ale przy tym... kurwa mać człowiekowi się odechciewa pomagać ludziom jak widzi roszczeniowość niektórych, więc wyjebane teraz pomagam tylko polskim dzieciom i dorosłym z poważnymi chorobami. Zarazem mam do czynienia z osobami z UKR które wprost się śmieją jak głupie są nasze media bo tam tak nie jest jak pokazują więc...Większość Ukrainciw uciekła na zachód Ukrainy. To raz. Tez naiwnością jest wierzyć w taką skalę wojny jak przedstawia to propaganda medialna, jak I naiwnością jest wierzyć, że nikt z potrzebujących nie trafił do Polski. Też sprowadzać to do przyjazdu po darmowe wakacje to też słabe, bo...większość szukała pracy i pracuje, a za wakacje zwykle musieli płacić.
Jesteś trochę jak dziecko.
Większość Ukrainciw uciekła na zachód Ukrainy. To raz. Tez naiwnością jest wierzyć w taką skalę wojny jak przedstawia to propaganda medialna, jak I naiwnością jest wierzyć, że nikt z potrzebujących nie trafił do Polski. Też sprowadzać to do przyjazdu po darmowe wakacje to też słabe, bo...większość szukała pracy i pracuje, a za wakacje zwykle musieli płacić.

To ja Ci powiem tyle - jako iż na początku się mocno angażowałem w pomoc Ukraińcom, poznałem rodzinę której blok wyleciał w powietrze i rzeczywiście do Polski przyjechały by przeżyć, ale przy tym... kurwa mać człowiekowi się odechciewa pomagać ludziom jak widzi roszczeniowość niektórych, więc wyjebane teraz pomagam tylko polskim dzieciom i dorosłym z poważnymi chorobami. Zarazem mam do czynienia z osobami z UKR które wprost się śmieją jak głupie są nasze media bo tam tak nie jest jak pokazują więc...
"Szukanie pracy" a pracowanie to 2 różne sprawy. Serio mam ci udowadniać że wiele pań z dziećmi przekiblowała tu w chuj czasu żyjąc z tego co pisiory dawały na Ukraińców? Dodatkowo darmowy NFZ, komunikacja miejska, 500 plus. Fajne wakacje. U znajomych mojej matki była taka, posiedziała u nich 3 miechy, potem do córeczki gdzieś do Holandii a na koniec wróciła do kraju ogarniętego straszliwą wojną. Kończę licytacje z tobą![]()
A kto Ci powiedział, że w to wierzę - znam kilka osób z tego kraju i jedni ostatnio bezinteresownie pomogli w kryzysowej sytuacji. Są przypadki różne, zależy jak się trafi, ale ok. 80% tych na jakie trafiłem to po prostu nóż się otwiera bo to nawet my w Londynie nie odpierdalaliśmy takich cudów w 2005, a Polacy tam to była wówczas po prostu porażka jeśli idzie o to jak nas oceniano i co odpierdalali.Więc też jesteś naiwny jak dziecko wierząc że Ukraińcy wszyscy to jakieś rozczeniowe zwierzęta bo tak pokazuje propaganda w drugą stronę :)
Plus kursowanie swiąteczne między Polską a upadliną.No właśnie przedstawiłem ci fakt że ktoś po prostu wrócił. I o to mi chodzi, z jednej strony masz ludzi uciekającymi przed bombami, a z drugiej którzy wracają do tych bomb xd. Chyba nie zrozumiałeś sensu, chodziło mi o to że nikt nie musiał do nas przyjechać, ludzie którym rzeczywiście te mityczne bomby zabrały domy mogli spokojnie ulokować się na zachodzie Upainy i tyle. Przyjeżdżali tu jak turyści po kesz i darmowe wakacje. Jeśli skala rosyjskiego terroru byłaby taka jaką przedstawiają ją nasze zjebane ukrofilskie media, to spierdoliłoby by 50 procent ludności, a nie tylko ci byli spragnieni przygód na zachodzie. Nawet ONZ zaprzestało śledztwa w sprawie mordu w buczy z powodu braku dowodów na to że to w ogóle miało miejsce
jebana upainska propaganda
Promil
Jakie to są błędy genetyczne.Promil