szplin
Vale Tudo Open
@Karateka@ @hałabała czekam na opinie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
tylko tyle? Żadnych wywodów umoralniających o podludziach?Prokurator, sąd, więzienie. Ewentualnie odwiezienie na front.
Skoro mają tyle hajsu to na chuj my im armię dozbrajamy, socjal rozdajemy, opiekę medyczną zapewniamy, zbiórki żywności i leków organizujemy? Oto właśnie chodzi, że my mamy się poświęcać, sobie od ryja odjąć, a oni będą się bawić w Odessie albo gdzieś w Europie.Co do tego akurat wyjątkowo stanę na stanowisku podobnym do Halibuta. Co by nie mówić tam jest więcej nadzianych (i mocno powiązanych z polityką) bogaczy niż u nas. Kupują więc tych fur od chuja. Weźmy takich ludzie jak ludzie piłki Artem Jarosławski i Ihor Surkis. Ukraińscy oligarchowie są znacznie bogatsi od polskich miliarderów i przy okazji mają spaczone wschodnie podejście do bogactwa.
Skoro mają tyle hajsu to na chuj my im armię dozbrajamy, socjal rozdajemy, opiekę medyczną zapewniamy, zbiórki żywności i leków organizujemy? Oto właśnie chodzi, że my mamy się poświęcać, sobie od ryja odjąć, a oni będą się bawić w Odessie albo gdzieś w Europie.
uuuu, chyba ktoś musi przywdziać pelerynę z trójzubemSkoro mają tyle hajsu to na chuj my im armię dozbrajamy, socjal rozdajemy, opiekę medyczną zapewniamy, zbiórki żywności i leków organizujemy? Oto właśnie chodzi, że my mamy się poświęcać, sobie od ryja odjąć, a oni będą się bawić w Odessie albo gdzieś w Europie.
Czyli jeżeli my mamy bogaczy to budżet państwa nie potrzebuje podatkow?

tylko tyle? Żadnych wywodów umoralniających o podludziach?
Ale w drugą stronę to grzejesz się jak tusk na angelęPrzekonywać przekonanych?
Bingo i tu trafiłeś - jak pisałem powiązani z polityką. Oligarchowie Ukrainy to ludzie którzy wykorzystują powiązania by się wzbogacać, a przykładowy Saszka chuja zarobi tam i jedzie do Polski, tu włącza mu się tryb gieroj. A dozbrajamy my, bo nasze pojebane władze myślą, że jesteśmy kurwa w XVII wieku i jesteśmy Mesjaszem Narodów który będzie ratował innych jak Sobieski pod Wiedniem. Jako iż jednak rządzą nami debile i to nie jest nasza wojna na szczęście to robią to co typowi debile w tej sytuacji i rozbroili własny kraj, oraz wyjebali w chuj hajsu na pomoc która potem albo została sprzedana gdzieindziej, albo jest przejadana.Skoro mają tyle hajsu to na chuj my im armię dozbrajamy, socjal rozdajemy, opiekę medyczną zapewniamy, zbiórki żywności i leków organizujemy? Oto właśnie chodzi, że my mamy się poświęcać, sobie od ryja odjąć, a oni będą się bawić w Odessie albo gdzieś w Europie.
Nie, kurwa nie można być tak głupim by wyciągnąć takie "ale Polacy też"Czyli jeżeli my mamy bogaczy to budżet państwa nie potrzebuje podatkow?
Przecież to nie chodzi o to żeby kacap płacił tylko frajery z Europy, bo przecież Władek wjeżdża i rozjeżdża od Moskwy po Lizbonę.Skoro mają tyle hajsu to na chuj my im armię dozbrajamy, socjal rozdajemy, opiekę medyczną zapewniamy, zbiórki żywności i leków organizujemy? Oto właśnie chodzi, że my mamy się poświęcać, sobie od ryja odjąć, a oni będą się bawić w Odessie albo gdzieś w Europie.

Ale w drugą stronę to grzejesz się jak tusk na angelę
"Kiedy trzeba być fajnopolakiem moim honorem jest walka"Przekonywanie nieprzekonanych
Czy euro-frajer = zjeb? AhaCzyli można cię nazwać zjebem i jak zaprotestujesz to wstydzisz się swoich zjebanych poglądów?

"Kiedy trzeba być fajnopolakiem moim honorem jest walka"
Możesz wyjaśnić mi o którą wypowiedź Ci chodzi, bo nie łapię za bardzo.Nic głupszego tu nie przeczytałem. @Dzihados daj mi jakiś order czy odznakę
To było do tekstu rybopodobnego na który odpowiedziałeś :)Możesz wyjaśnić mi o którą wypowiedź Ci chodzi, bo nie łapię za bardzo.

Przeciez tutaj nie chodzi o zadna Ukraine. Rolnicy z Niemiec, Hiszpanii, Belgii czy Wloch sa zadowoleni(hodowcy trzody). Wlasciciele zbozowych biznesow na Ukrainie - Francuzi, Niemcy i Holendrzy oczywiscie tez.Oczywiście UE powinna się bardziej solidaryzować z Upadliną a nie Polską i jej rolnikami, co nie?
Ok ok.
![]()
Dla mnie jestes wokekonfederackim frajerem i putinoentuzjasta. Jasniej nie potrafie wytlumaczyc.Nie bardzo rozumiem jak Ciebie obraziłem? Poczułeś się dotknięty za określenie
euro-frajer czy ukro-entuzjasta? To nagle się wstydzisz swoich poglądów? Ty chorągiewo Ty!
Kwiat polskiej młodzieży
@Karateka@ @hałabała czekam na opinie
Tutaj to akurat popłynąłeś. Historia to sprzedajna kurwa i nawet ciężko ją nazwać nauką.historycznie jestesmy inni, nie wyznajemy zbrodniarzy ani nie czekamy by wbic noz w plecy