Kurwa, tyłu poborowych w jednym miejscu. Tam spokojnie można z dwie kompanie uformować

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Kurwa grubasie było mówione ze wojna nie trwa caly czas![]()
A to jeszcze trzeba tłumaczyć, że działania wojenne nie trwają nigdy na 100% powierzchni kraju?
I akurat wojna trwa na Ukrainie cały czas :)
No ale ja to grubasowi napisałem przecie

Strasznie się na to patrzy. Biedni ludzie, dobrze, że pod Biedronkami są zbiórki i można się dorzucić na tych biednych ludzi. Dobrze też, że utrzymujemy armię "uchodźców wojennych" u nas, mogliby tam zginąć w tym Kijowie![]()
Jakie porównanieCzyli np pieniądze płynące w 97 ze świata na pomoc powodzianom to było niepotrzebne, bo 90 % Polaków sobie żyła normalnie, się bawiła itd :) ?

Koniecznie musimy im wszystkim dać przywileje w Polsce. I po jednym mieszkaniu na rodzinęStrasznie się na to patrzy. Biedni ludzie, dobrze, że pod Biedronkami są zbiórki i można się dorzucić na tych biednych ludzi. Dobrze też, że utrzymujemy armię "uchodźców wojennych" u nas, mogliby tam zginąć w tym Kijowie
Serce pęka.
Jakie porównanie
Trafione w 100%, no tak mnie zagiąłeś, że nie mam już ruchu, muszę się poddać, przyznać Ci rację i krzyknąć Slava Ukraini!
![]()
Skoro żyje się tam normalnie to niech wypierdalają do siebie.![]()
Dokładnie,wojna jest na 20% więc 80 mają do dyspozycji.Skoro żyje się tam normalnie to niech wypierdalają do siebie.![]()

Dokładnie,wojna jest na 20% więc 80 mają do dyspozycji.
Andrij forma top.Strasznie się na to patrzy. Biedni ludzie, dobrze, że pod Biedronkami są zbiórki i można się dorzucić na tych biednych ludzi. Dobrze też, że utrzymujemy armię "uchodźców wojennych" u nas, mogliby tam zginąć w tym Kijowie
Serce pęka.

Chuj nas to obchodziPytanie co to znaczy normalnie. Poziom kilkukrotnie niższy niż np w Polsce. Może to być uznane za normalność, ale subiektywna.

Kolejny powód żeby olać pomaganie szoszonom.
Kolejny powód żeby olać pomaganie szoszonom.

Trochę propagandy pozytywnej