Konflikt Rosja-Ukraina

Polko znowu odleciał stwierdzając, że wagnerowcy nie znając podstaw jak walczyć

Ruskie onuce na Polskich stadionach, potepiam!

F2OtowMWUAAmGt7.jpeg

Polko znowu odleciał stwierdzając, że wagnerowcy nie znając podstaw jak walczyć
Ten człowiek to idiota! Mam nieprzyjemność znać go osobiście. Tragiczny dowódca i słaby żołnierz, do tego chorągiewka i damski bokser. Nazwałbym go glistą ale glista by się obraziła. Owszem potrafi HALO i HAHO ale na chuj to komu w warunkach bojowych. Romek, do chuja pana, przecież w Wagnerze są ludzie, którym nawet butów nie byłbyś w stanie wypolerować. Na pewno nie lecą na wojnę w galowych mundurkach, do dzisiaj mamy z Ciebie bekę:).

Ten człowiek to idiota! Mam nieprzyjemność znać go osobiście. Tragiczny dowódca i słaby żołnierz, do tego chorągiewka i damski bokser. Nazwałbym go glistą ale glista by się obraziła. Owszem potrafi HALO i HAHO ale na chuj to komu w warunkach bojowych. Romek, do chuja pana, przecież w Wagnerze są ludzie, którym nawet butów nie byłbyś w stanie wypolerować. Na pewno nie lecą na wojnę w galowych mundurkach, do dzisiaj mamy z Ciebie bekę:).
Wielu Gromowców ma niezbyt pochlebne opinie nt. tego pana.

Nie tylko GROM ale opinie te są w pełni uzasadnione. Pamiętam jak się dolizał generała, na forach branżowych królował post: 'hańba pułkowniku'. Najsmieszniejsze dla mnie jest to, że największe dupolizy Romek i Wiesiu, zrobili kariery. Generałowie - psia ich mać:).
Z tych wojskowych, którzy są obecnie zapraszani na rozmowy najlepsze wrażenie robi na mnie płk. Lewandowski.
Nie rzuca predykcjami z kapelusza, oraz nie zmienia zdania co tydzień, jak ma to w zwyczaju pewien generał.

Z tych wojskowych, którzy są obecnie zapraszani na rozmowy najlepsze wrażenie robi na mnie płk. Lewandowski.
Nie rzuca predykcjami z kapelusza, oraz nie zmienia zdania co tydzień, jak ma to w zwyczaju pewien generał.
Dobrze wybrałeś. Pułkownik Lewandowski to as.

Helikoptery ratunkowe oraz samoloty dzień w dzień, jeden za drugim z zachodu na wschód i z powrotem ze wschodu na zachód. Żaden ze mnie Wolski ale to raczej nie są dobre sygnały dla Wielkiej Kontrofensywy. Ciekawe jak stany w naszych szpitalach, nikt o to nie pyta, nikt nie mówi, a to ciekawe info mogłoby być.

Helikoptery ratunkowe oraz samoloty dzień w dzień, jeden za drugim z zachodu na wschód i z powrotem ze wschodu na zachód. Żaden ze mnie Wolski ale to raczej nie są dobre sygnały dla Wielkiej Kontrofensywy. Ciekawe jak stany w naszych szpitalach, nikt o to nie pyta, nikt nie mówi, a to ciekawe info mogłoby być.
Nikt o to nie pyta, bo nikt nie odpowie. Duże straty są wpisane w schemat działania Ukrów. Idą przez 3 linie obrony bez lotnika więc to praktycznie rozpoznanie bojem. Straty będące w granicach normy to 30% stanu uzbrojenia i osobowego. To powinni mieć założone. Że idzie kiepsko wszyscy wiemy. Oni szukają wyłomu jak już pisałem i sposobu na ruskie Lancety, problemem jest też brak amunicji. Muszą kalkulować, nie mogą napierdalać zaporowym. Nie wiem, czy używają już kaset, bo to może być rzeczywisty przełom, to jest maszynka do mielenia piechoty w okopach.

xd, ale sie wyborcza zesrała na czerwono czarno:cryme:

Back