Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
"Aby uniknąć takich sytuacji, Departament Obrony USA zamierza zakupić 400-500 nowych terminali Starlink, których Musk nie będzie mógł wyłączyć."

Ten człowiek to idiota! Mam nieprzyjemność znać go osobiście. Tragiczny dowódca i słaby żołnierz, do tego chorągiewka i damski bokser. Nazwałbym go glistą ale glista by się obraziła. Owszem potrafi HALO i HAHO ale na chuj to komu w warunkach bojowych. Romek, do chuja pana, przecież w Wagnerze są ludzie, którym nawet butów nie byłbyś w stanie wypolerować. Na pewno nie lecą na wojnę w galowych mundurkach, do dzisiaj mamy z Ciebie bekę:).Polko znowu odleciał stwierdzając, że wagnerowcy nie znając podstaw jak walczyć
![]()
Gen. Polko: Należy siÄ obawiaÄ kogoÅ innego, niż Grupa Wagnera
Rosja i BiaÅoruÅ wykorzystujÄ propagandowo zbudowanÄ markÄ Grupy Wagnera, żeby zastraszaÄ, jednak należy siÄ obawiaÄ struktur profesjonalnych szafujÄcych w cieniu wagnerowców â mówi generaÅ Roman Polko w rozmowie z portalem DoRzeczy.pl.dorzeczy.pl
Wielu Gromowców ma niezbyt pochlebne opinie nt. tego pana.Ten człowiek to idiota! Mam nieprzyjemność znać go osobiście. Tragiczny dowódca i słaby żołnierz, do tego chorągiewka i damski bokser. Nazwałbym go glistą ale glista by się obraziła. Owszem potrafi HALO i HAHO ale na chuj to komu w warunkach bojowych. Romek, do chuja pana, przecież w Wagnerze są ludzie, którym nawet butów nie byłbyś w stanie wypolerować. Na pewno nie lecą na wojnę w galowych mundurkach, do dzisiaj mamy z Ciebie bekę:).
Nie tylko GROM ale opinie te są w pełni uzasadnione. Pamiętam jak się dolizał generała, na forach branżowych królował post: 'hańba pułkowniku'. Najsmieszniejsze dla mnie jest to, że największe dupolizy Romek i Wiesiu, zrobili kariery. Generałowie - psia ich mać:).Wielu Gromowców ma niezbyt pochlebne opinie nt. tego pana.
Z tych wojskowych, którzy są obecnie zapraszani na rozmowy najlepsze wrażenie robi na mnie płk. Lewandowski.Nie tylko GROM ale opinie te są w pełni uzasadnione. Pamiętam jak się dolizał generała, na forach branżowych królował post: 'hańba pułkowniku'. Najsmieszniejsze dla mnie jest to, że największe dupolizy Romek i Wiesiu, zrobili kariery. Generałowie - psia ich mać:).
Dobrze wybrałeś. Pułkownik Lewandowski to as.Z tych wojskowych, którzy są obecnie zapraszani na rozmowy najlepsze wrażenie robi na mnie płk. Lewandowski.
Nie rzuca predykcjami z kapelusza, oraz nie zmienia zdania co tydzień, jak ma to w zwyczaju pewien generał.
Nikt o to nie pyta, bo nikt nie odpowie. Duże straty są wpisane w schemat działania Ukrów. Idą przez 3 linie obrony bez lotnika więc to praktycznie rozpoznanie bojem. Straty będące w granicach normy to 30% stanu uzbrojenia i osobowego. To powinni mieć założone. Że idzie kiepsko wszyscy wiemy. Oni szukają wyłomu jak już pisałem i sposobu na ruskie Lancety, problemem jest też brak amunicji. Muszą kalkulować, nie mogą napierdalać zaporowym. Nie wiem, czy używają już kaset, bo to może być rzeczywisty przełom, to jest maszynka do mielenia piechoty w okopach.Helikoptery ratunkowe oraz samoloty dzień w dzień, jeden za drugim z zachodu na wschód i z powrotem ze wschodu na zachód. Żaden ze mnie Wolski ale to raczej nie są dobre sygnały dla Wielkiej Kontrofensywy. Ciekawe jak stany w naszych szpitalach, nikt o to nie pyta, nikt nie mówi, a to ciekawe info mogłoby być.

Polecam profil!
Rosomaki tez dalismy?
ostatni kamień te kurwy do jebnięcia ruskich oddadząRosomaki tez dalismy?
Kupili ale czy zapłacili:)?Kupili.
![]()
Efekt wizyty? Ukraina kupi od Polski o wiele więcej Rosomaków, niż deklarowała - Dziennik.pl
Ukraina zamawia od Polski 150 wozów bojowych Rosomak, to finalnie o 50 więcej niż w poprzednich deklaracjach z ostatnich dni. Ukraińcy zamawiają też m.in. 3 kompanijne moduły moździerzy Rak - to też ponad 50 pojazdów - powiedział w czwartek w Radiu Plus rzecznik rządu Piotr Müller.gospodarka.dziennik.pl
Kasę wykłada USA i UE jest w artykuleKupili ale czy zapłacili:)?
no i to sa prawdziwe orki
Nie doczytałem, jak kupili to OK. Pytanie czy dostaliśmy kasę. Wszystko jest możliwe.Kasę wykłada USA i UE jest w artykule
Dostaliśmy za nie zboże techniczne i kurczakiNie doczytałem, jak kupili to OK. Pytanie czy dostaliśmy kasę. Wszystko jest możliwe.

Brygada łodzi szuwarowo - bagiennych w wersji lądowej.O kurwa, elitarne jednostki rzucili.
I choroby weneryczne :)Dostaliśmy za nie zboże techniczne i kurczaki
![]()