Siwy25_1
UFC Light Heavyweight
UkraińcyTja, my odbijemy Lwów a w tym czasie Niemcy odbija Wrocław.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
UkraińcyTja, my odbijemy Lwów a w tym czasie Niemcy odbija Wrocław.

Na tym forum MMA mało kogo interesujeUFC leci teraz, nie oglądasz?

Ukraińcyobrobiąobronią Wrocław.
![]()
Jestem ciekawy czy inne podobne "firmy" dołączą do tego "marszu".W sumie jestem teraz ciekawy jako po całej próbie puczu, czy z sukcesem czy bez, rządy i politycy będą patrzeć na PMC
bo takie 30, może 40k ludzi (nie wszyscy z nich najemnicy) właśnie wychujało "potężną" Rosję bez mydła
Zakładam, że to kwestia dni kiedy jego zdjecie pojawi się w dwóch kolorach: białym i czarnym.Ale się dzieje. Ale nie wiem czy dla nas ta sytuacja jest dobra, gdyby Prigozin dostał trochę władzy. On wielokrotnie jebał Szojgu i Gerasimowa że są tchórzami i boją się odpowiednio odpowiedzieć krajom NATO. mówił nie raz że należy wkoncu rozjebać Rzeszów a nawet jebnąć prewencyjnie małą atomówkę na Warszawę. A to nie jest taki Miedwiediew który też tak gada Ale tylko gada.
Prigozin to bóg wojny i jest zdolny do wszystkiego co gada.
To jest fakt. Gość jest nieobliczalny, ale taka wojenka wewnętrzna jest bardzo na rękę ukraińcom i może im pomóc w wypchnięciu ruskich ze swoich terenów.Ale się dzieje. Ale nie wiem czy dla nas ta sytuacja jest dobra, gdyby Prigozin dostał trochę władzy. On wielokrotnie jebał Szojgu i Gerasimowa że są tchórzami i boją się odpowiednio odpowiedzieć krajom NATO. mówił nie raz że należy wkoncu rozjebać Rzeszów a nawet jebnąć prewencyjnie małą atomówkę na Warszawę. A to nie jest taki Miedwiediew który też tak gada Ale tylko gada.
Prigozin to bóg wojny i jest zdolny do wszystkiego co gada.

I cyk kolejny bohater ukrainski, co prawda troche kontrowersyjny bo zbrodnie wojenne ale ukry pojada klasykiem "on nie wiedzial" i obok bandery jak znalazl. W koncu na moskwe ruszylZakładam, że to kwestia dni kiedy jego zdjecie pojawi się w dwóch kolorach: białym i czarnym.
Juz na Twitterze, robią z niego bohatera co niektórzyI cyk kolejny bohater ukrainski, co prawda troche kontrowersyjny bo zbrodnie wojenne ale ukry pojada klasykiem "on nie wiedzial" i obok bandery jak znalazl. W koncu na moskwe ruszyl

Nie minie tydzień i już będzie śpiewać ^^Przecież nie minie pół roku i Prigożynowi będzie można zaśpiewać anielski orszak![]()
No i bardzo dobrze, byleby wcześniej tam namieszałNie minie tydzień i już będzie śpiewać ^^

No i bardzo dobrze, byleby wcześniej tam namieszał![]()

Nie minie tydzień i już będzie śpiewać ^^
Przecież nie minie pół roku i Prigożynowi będzie można zaśpiewać anielski orszak![]()
Nie minie tydzień i już będzie śpiewać ^^
Trzy ruchy i wór suchy.Trzy razy kur nie zdąży zapiać.
A od wódki rozum krótkiTrzy ruchy i wór suchy.
Środa minie, prigozyn zginieA od wódki rozum krótki
No i bardzo dobrze, byleby wcześniej tam namieszał![]()
Środa minie, prigozyn zginie
W Moskwie dymy, a tu rymyŚroda minie, prigozyn zginie

Ciekawe czy Łukaszenko będzie teraz pionkiem PierogiżynaPodobno są już 100 km od Moskwy.
Ja zakładam, że Łukaszenko to teraz sam bruka gacie, bo to może być moment kiedy wojskowi powiedzą nie dla dalszej "integracji" z Rosją.Ciekawe czy Łukaszenko będzie teraz pionkiem Pierogiżyna