Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jest taka szansa. Nie wiem na ile to prawda, ale podobno spora część chłopów z oddziałów specjalnych ma się opowiadać bo stronie Wagnera.Ale to będzie kurwa śmiech już sam nie wiem czego, jak się okaże, że w 3 dni mieli zdobyć Kijów a w 3 dni to zdobędą Moskwę.
Ale to będzie kurwa śmiech już sam nie wiem czego, jak się okaże, że w 3 dni mieli zdobyć Kijów a w 3 dni to zdobędą Moskwę.
Bo to jest kurwa niewiarygodne.Na razie to wszystko wydaje mi się aż surrealistyczne. Doznaje uczucia dysocjacji.
Ja zagram karta jezycki joker i powiem ze nie zdziwi mnie to jak to bedzie ladne wycofanie sie rosji z wojny, tu teatrzyk a po wszystkim, Pirog pojdzie na emeryture gdzies na Bahamach a ruskie powiedza ze by sie im operacja udala gdyby nie trefni zdrajcy dlatego potrzebujemy prawdziwych patriotow itd itp rozmowy pokojowe, zostaliśmy zdradzeni czas sie odbudowaćNo dobre, eksperci wszelkiej maści, słucham przechwałek, który z was w oparciu o różnej maści bartosiaków już dawno przewidział, że wagnerowcy obalą putina?![]()
TO chyba pograniczniki były, nie przeszli na stronę Wagnera, a po prostu się poddali, zdali broń i eloWiem, że z rana 180 chlopa oddało bron.

Bomby mialy nie spadac nam na glowy, a jednak juz 3 spadla...O kurwa, dywersja
View attachment 70198
Rosgwardia sabotuje działaniaO kurwa, dywersja
View attachment 70198
Ja czytałem, że to normalnie wojaki były. Ale teraz tyle będzie sprzecznych informacji, że trzeba w kilku źródłach sprawdzać.TO chyba pograniczniki były, nie przeszli na stronę Wagnera, a po prostu się poddali, zdali broń i elo
Czy tylko mnie odrzuca od tematów, gdzie wypowiada się Mamed Halibut?
Jestes zjawiskowy, keep it up!Nie tylko. Mnie też. To takie sadomaso trochę.
UFC leci teraz, nie oglądasz?O kurwa, dywersja
View attachment 70198
Jestes zjawiskowy, keep it up!
Zajęty byłem koszeniem trawnika i czyśceniem pieca, co tam wagner nowego odjebał?
Na Rębackiego zdążę a o formę muszę dbać - przecież to jest nasza wojnaUFC leci teraz, nie oglądasz?
Teraz grubasie powinieneś odbijać Lwów, a nie czajnikami machać.Na Rębackiego zdążę a o formę muszę dbać - przecież to jest nasza wojna

Teraz grubasie powinieneś odbijać Lwów, a nie czajnikami machać.
![]()
Tja, oni naszym odbiją Lwów a w tym czasie nasi odbiją WrocławTeraz grubasie powinieneś odbijać Lwów, a nie czajnikami machać.
![]()