Konflikt Rosja-Ukraina

No dobre, eksperci wszelkiej maści, słucham przechwałek, który z was w oparciu o różnej maści bartosiaków już dawno przewidział, że wagnerowcy obalą putina? :lol:
Ja zagram karta jezycki joker i powiem ze nie zdziwi mnie to jak to bedzie ladne wycofanie sie rosji z wojny, tu teatrzyk a po wszystkim, Pirog pojdzie na emeryture gdzies na Bahamach a ruskie powiedza ze by sie im operacja udala gdyby nie trefni zdrajcy dlatego potrzebujemy prawdziwych patriotow itd itp rozmowy pokojowe, zostaliśmy zdradzeni czas sie odbudować :beczka:

Chyba ze na prawde jestesmy swiadkami kolejnego rozpadu rosji.

Vnh0DHCmdl5FEngXQmSRVx7r2JhpAf6M.png

Jakość słaba ale mapka powinna byc legit bo satelitarna. Wychodzi na to, że maks godzinka i są w Moskwie.

Bialorusini maja czekac na sygnal, jakis dzialacz bialoruski nagral filmik ze ktos z otoczenia Łukaszenki wraz z czescia sił bezpieczeństwa przejdzie na strone ludu.

Jestes zjawiskowy, keep it up!

Nie ma w tym nic dziwnego. Tak mają ludzie z misją- brzydzą się patologia, złem. Ale potrafią w nie wejść by z nim walczyć, czynić dobro.

Zajęty byłem koszeniem trawnika i czyśceniem pieca, co tam wagner nowego odjebał?

Moskwa ściąga posiłki droga lotnicza z całego kraju, Ukraina ma fajnie bo nad nią nie ma już lotnictwa rosyjskiego.

Back