Halibut 2.0
UFC Bantamweight
Tak, uważam, że państwa powinny być czyste. Ocean też.
Nie chce mi się rozpisywać na telefonie. Jak nie zapomnę, to Ci wieczorem odpiszę.
I nie mam nic do tego by większość była jednolitą narodowo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie chce mi się rozpisywać na telefonie. Jak nie zapomnę, to Ci wieczorem odpiszę.
Ukraina wcielona do Rosji nakarmiłaby tego potwora i Polska byłaby bezpieczna. Natomiast Ukraińcy dzięki temu poprawili swój poziom cywilizacyjny. Gospodarka ruszyłaby z kopyta. Wszyscy byliby szczęśliwi. Zapanowałby pokójWystarczy mi to z kim przystaje, co wspiera. A trzyma się i wspiera te patologie, od kilku lat gra do antynatowskiej, prorosyjskiej bramki po prostu oskarżając Ukrainę i NATO, usprawiedliwiając Rosję itd. Ja uważam, że to antypolska patologia, Ty że nie, i tyle. Lobbowali już w 2018 roku by Ukraina ugięła się przed Rosja, oddała im ziemię itd. wspieranie akcji patologii od #stopukrainizacji itd to też patologia. Jeśli chciał to mógł se robić niezależne więcej, a nie z tym syfem oficjalnie prowadzącym prorosyjska propagandę.

Ukraina wcielona do Rosji nakarmiłaby tego potwora i Polska byłaby bezpieczna. Natomiast Ukraińcy dzięki temu poprawili swój poziom cywilizacyjny. Gospodarka ruszyłaby z kopyta. Wszyscy byliby szczęśliwi.
Ale teraz miałaby chociaż szansę wrócić do tego poziomuUkraina pod kuratelą rosyjska w ogóle nie podniosła swojego poziomu od początku lat 90.
Jednak żadnego argumentu na potwierdzenie swego stwierdzenia nie podajesz. Przecież to niepoważne. Załóżmy, że to rzeczywiście prawda, choć musisz również uwzględnić, że ktoś jedynie dla beki albo, by obserwować Twoje reakcje - pisze o tym, że jest przekonana co do wielkiego i dzikiego niebezpieczeństwa ze strony Ukraińców w stosunku do Polski, Polaków, ale ok, załóżmy, że nikt tego dla beki tego nie robił i wpisy tych osób odzwierciedlają ich rzeczywiste poglądy. Pozostaje dla mnie wciąż dziwnym Twój sposób konstruowania wniosków. "Więcej" uległo propagandzie - "wielki, dziki problem", niż "bracia". Sądzisz tak zapewne na podstawie wpisów w tym temacie, który śledzisz wnikliwie jak nikt inny na forum. Czy brałeś pod uwagę możliwość, że wszyscy Ci z forum, którzy ulegli propagandzie "bracia" po prostu nie ogłaszają tego tutaj? Nie piszą o tym? Precyzyjniej i dalece bezstronniej oraz logiczniej byłoby zatem napisać:Nie napisałem, że większość z forum jej uległo. Napisałem że więcej uległo tej propagandzie niż propagandzie "braci".
Dostrzegasz to? Mam nadzieję, że już żadnych fikołków nie będzie z Twojej strony w tej kwestii i po prostu jako normalny facet to przyznasz.więcej uległo tej propagandzie niż propagandzie "braci"
Podajesz przykład wspierania tej akcji przez prorosyjskie konta i od razu wychodzi Ci, że Braun jest patologicznym wręcz rusofilem, a całkowicie pomijasz meritum, czyli - sens samej akcji, jej działania - przesłanie. Czy w akcji tej nie było wskazań na rzeczywiste problemy? To jest właśnie sedno sprawy! Ty spoglądasz jedynie na przykrywkę, na tych, którzy się pod to podpinają, wspierają, całkowicie pomijając treść całej akcji. To kolejny przykład twoje ideologicznego zaangażowania po tylko jednej stronie, a wtedy właśnie bardzo łatwo nie dostrzegać sedna problemu, tylko po łebkach, z okrzykiem ideologicznego zacięcia -"Braun to patologiczny rusofill!!!"Akcja "stop ukranuzacji". Była współorganizowane przez aktywne, prorosyjskie konta na TT i nie tylko, ba były głównie przez prorosyjskie kilkanaście kont na TT promowane masowo. Czysty astroturfing proposyjskiej patologii. Dla mnie uczestnictwo w czymś takim z świadomością to też patologia. Zajmujące się kolportowaniem masowo ruskiej propagandy, antyukrainskich fejkow. Już nie pamiętam wszystkich nazw tych kont, tych ludzi, była o nich tu często mowa na forum. Niektórzy oficjalnie głosili, że np Polska powinna włączyć się do Rosji, Piotr jakiś tam było temu typowi, współdziałał z Braunem.
Ani Ty, ani ja nie możemy pamiętać wszystkiego i to dokładnie co tutaj pisaliśmy ale poczyniłem ku temu odpowiednie kroki, by wyszukiwarka działała, bo nie u wszystkich tak było i dobry człek jakim jest Dzihados naprawił to, więc nie będzie to dla Ciebie problemem to znaleźć.Kurcze, nie pamiętasz jak w jakiejś dyskusji zwróciłem Ci uwagę, chyba po tym jak komuś napisałeś że nigdy nie złapałeś Siwego na kłamstwie, że Siwy kłamał na mój temat pisząc iż uważam że Ukraińcy nigdy nie dokonują żadnych przestępstw, nie robią przemytow? Wtedy wstawiłem jego cytaty.
Mam nadzieję, że sobie przypomnisz, bo serie trochę potrwa zanim się to znajdzie.
O widzisz wreszcie podałeś jakiś materiał. Właśnie odsłuchuję i odniosę się (oko press wskazało na sejmową komisję i na podstawie odsłuchania argumentów można dopiero jakieś wnioski wyciągać, a nie na bazie ideologicznie zaangażowanych pismaków z oko.press.Takie rzeczy- zero krytyki Rosji, tylko Ukrainy, NATO itd to też dla mnie prorosyjska propaganda.![]()
Poseł polskiego Sejmu promuje w Warszawie prorosyjskie oświadczenie obwiniające Ukrainę i NATO
W sobotę 25 czerwca Grzegorz Braun oraz bliscy mu politycy i akademicy obwinili Ukrainę i NATO za agresję Rosji.oko.press
Nie chcę mi się pisać o tym co krytykuje w skrajnych nacjonalizmach. Nie muszę dyskutować o wszystkim o co poprosisz.

Jeszcze trochę, jeszcze chwilę a i nasz ukrofile zobaczą, dostrzegą... że to jednak nie do końca tak jak na pejsbuku piszo
Wierzę, że jeszcze przyjdzie otrzeźwienie.
Tych najbardziej zagorzałych nie przekonasz. Na FB jeszcze nie dawno zdarzało mi się wykłócać przy okazji tematu o Wołyniu, tej odezwy naszego rządu o przeprosiny, z ludźmi którzy twardo twierdzą, że "przecież Poroszenko już przeprosił", i, uwaga "Przecież Ukraińcy nie twierdzą, że Wołynia nie było, pisza o nim na ich Wiki". I chuj, nie dociera tłumaczenie, że przeprosiny byly takie by zaznaczyć współodpowiedzialnosc Polski, a na Wiki jest retoryka przecząca jakoby było to zorganizowane przez UPA systemowe ludobójstwo.
To czemu teraz miałoby się to zmienić? I tak powiedzą, że ten typ z IPN ma rację, bo coś tam coś tam, albo taki fikołek:
Jednak żadnego argumentu na potwierdzenie swego stwierdzenia nie podajesz. Przecież to niepoważne. Załóżmy, że to rzeczywiście prawda, choć musisz również uwzględnić, że ktoś jedynie dla beki albo, by obserwować Twoje reakcje - pisze o tym, że jest przekonana co do wielkiego i dzikiego niebezpieczeństwa ze strony Ukraińców w stosunku do Polski, Polaków, ale ok, załóżmy, że nikt tego dla beki tego nie robił i wpisy tych osób odzwierciedlają ich rzeczywiste poglądy. Pozostaje dla mnie wciąż dziwnym Twój sposób konstruowania wniosków. "Więcej" uległo propagandzie - "wielki, dziki problem", niż "bracia". Sądzisz tak zapewne na podstawie wpisów w tym temacie, który śledzisz wnikliwie jak nikt inny na forum. Czy brałeś pod uwagę możliwość, że wszyscy Ci z forum, którzy ulegli propagandzie "bracia" po prostu nie ogłaszają tego tutaj? Nie piszą o tym? Precyzyjniej i dalece bezstronniej oraz logiczniej byłoby zatem napisać:
"więcej na forum jest wpisów osób, dających wyraz uległości propagandzie pt "wielki, dziki problem", niż przekonanych propagandzie "bracia". Jednak nie mówi to nam niczego o tym, czy większość osób poddanych działaniu tych dwóch różnych zabiegów propagandowych uległo na forum tej "anty ukraińskiej".
Ty po prostu wychodzisz na przeciw swoim przekonaniom (być może całkowicie mylnym), zatracając obiektywizm, stwierdzając:
Dostrzegasz to? Mam nadzieję, że już żadnych fikołków nie będzie z Twojej strony w tej kwestii i po prostu jako normalny facet to przyznasz.
Podajesz przykład wspierania tej akcji przez prorosyjskie konta i od razu wychodzi Ci, że Braun jest patologicznym wręcz rusofilem, a całkowicie pomijasz meritum, czyli - sens samej akcji, jej działania - przesłanie. Czy w akcji tej nie było wskazań na rzeczywiste problemy? To jest właśnie sedno sprawy! Ty spoglądasz jedynie na przykrywkę, na tych, którzy się pod to podpinają, wspierają, całkowicie pomijając treść całej akcji. To kolejny przykład twoje ideologicznego zaangażowania po tylko jednej stronie, a wtedy właśnie bardzo łatwo nie dostrzegać sedna problemu, tylko po łebkach, z okrzykiem ideologicznego zacięcia -"Braun to patologiczny rusofill!!!"
Podobnie z tym jakimś tam "Piotrem" - sam fakt, że współdziałał z Braunem wystarczy Ci, by to był kolejny element na którym opierasz swój wniosek co do nie tyle rzekomej rusofilii Brauna ale co do prorosyjskości w stopniu patologicznym! Nie podajesz jakichkolwiek przesłanek ku temu, że Braun mógły w jakikolwiek sposób podzielać debilny pogląd o przyłączeniu Polski do Rosji, a ni tego, że wiedział o poglądach tego Piotra. Nawet jeśliby wiedział, czasem dla dobra sprawy niektórzy skupiają sie na tym co łączy, a nie co dzieli, a nie mamy jakichkolwiek podstaw ku temu, by sądzić, że współdziałanie Brauna z tym człowiekiem opierało się na tym mianowniku ("włączenie Polski do Rosji).
Pewnie, jechałby na jednorożcuI tak żartem:
Poszedłbyś na wiec krytykujący trans patologie, to co robią z dziećmi, wmawianie że płeć biologiczna nie istnieje- razem z feministkami które też to zwalczają? Głosujacymi na RAZEM? :P

Po co się zajmować ogórkiem? Przecież i tak to tylko puste rozważania bo niemożliwym jest by Ukraina mogła być w najbliższych latach w NATao
Wojna może się skończyć za rok i wtedy jest realnym scenariusz, że Ukraina godzi się na bezpowrotną utratę części terytorium w zamian za wejście do NATO.
Who you mamy to
Wtedy Rosja nie zgodzi się na całkowity pokój.
Przeciwko
Może nie będzie miała wyboru jak dostanie ostro w dupę
Pis tez jedna za. Dlaczego tego nie podkreslasz?
Pis tez jedna za. Dlaczego tego nie podkreslasz?
Te glosowanie to tylko po to by głębiej wejsc w ukrainska dupe. Szanse na wejscie do nato sa takie jak nasze dojscie do finalu euro w pilce.
Ktoś wie czy one zostają u nas czy oddajemy nazistowskiej juncie kijowskiej?

Szkoda bo psuje mi trochę narrację :/Pis tez jedna za. Dlaczego tego nie podkreslasz?

To napisz ze jest dwoch, robota odjebana jako tako i fajrant. Przelew z moskwy dojdzie jutroSzkoda bo psuje mi trochę narrację :/
Chciałem już wjechać z wpisem, że w 2023 roku w polskim Sejmie jest tylko jeden polski poseł...
Ale zaraz dziad dostanie za swoje i nauczy się głosować jak należy![]()

Nie no, za takie coś to na waciki nie wystarczy. Prawdziwa gra toczy się o premię jakościowąTo napisz ze jest dwoch, robota odjebana jako tako i fajrant. Przelew z moskwy dojdzie jutro![]()