Halibut 2.0
UFC Bantamweight
Mylisz się.
Nie mylę, serio są tacy którzy patrzą na to tak jak to jest przedstawione na memie. Nie jedna taką osobę znam, w realu i sieci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mylisz się.
Twoje porównanie wyżej pokazuje tylko, że kompletnie nie rozumiesz całej tej sytuacji i powtarzasz tylko to co wyczytałeś w necie w ciągu zeszłego rokuNie mylę, serio są tacy którzy patrzą na to tak jak to jest przedstawione na memie. Nie jedna taką osobę znam, w realu i sieci

Twoje porównanie wyżej pokazuje tylko, że kompletnie nie rozumiesz całej tej sytuacji i powtarzasz tylko to co wyczytałeś w necie w ciągu zeszłego roku
Było się interesować tematem na długo przed 2014 to byś dzisiaj rozumiał.
To jakaś nowomowa?0okaxuns
przecież oni nie znają historiiSą ludzie którzy serio tak to widzą xd
Ciekawe czy Ci, którzy tak to widzą, popierali by Ukraińców np z Wrocławia, którzy przejmują zbrojnie miasto i głoszą że chcą tylko niezależnego państwa xd
przecież oni nie znają historii
A to ktos tak pisal?Nie no, wielu tych jełopów którzy wierzą w tego mema myśli, że zna dobrze historię, że Ukraińcy nie istnieją jako naród itd :p
A co innego on ma w życiu?Banderopitek znowu się zesrał![]()
A co innego on ma w życiu?
Wal dalej mefedron w namiocie i szukaj zwady w klubach gejowskich.Myślę, że więcej niż Ty :) ale tego się nie dowiemy, bo jesteś pizda która nawet ryja wstydzi się pokazać, chociaż w swoich upodobaniach męsko męskich lubi mówic o tym jacy mężczyźni są w jego guście a jakim nie:)
Już abstrahuje od tego, że sam czytałeś masę komentarzy moich, i innych userow o różnych rzeczach z mojego życia - więc jeżeli serio wierzysz, że w moim życiu jest tylko temat Ukrainy na cohones, mimo faktów które znasz, to tak jakbyś przyznawał się do imbecylstwa :)
Coraz ciekawsze rzeczy sobie wymyślasz zeby tylko przykryć jak nieporadny jesteś w dyskusjach i obronie swojego banderalandu.chociaż w swoich upodobaniach męsko męskich lubi mówic o tym jacy mężczyźni są w jego guście a jakim nie:)
Wal dalej mefedron w namiocie i szukaj zwady w klubach gejowskich.
Coraz ciekawsze rzeczy sobie wymyślasz zeby tylko przykryć jak nieporadny jesteś w dyskusjach i obronie swojego banderalandu.
To się zgadza.gdy przegrywałem dyskusje
To się zgadza.
Ktoś tu mocno śledzi moją działalnośćTy masz w ogóle jakieś życie, zainteresowania? Bo ciągle piszesz albo jakieś sebikskwe slogany o Ukraińcach, lewakach, ew coś o grach. Co robisz w życiu? Jak spędzasz wolny czas?

Ktoś tu mocno śledzi moją działalność
Książkę piszesz?
No ok - wrzuciłem twoje zdjęcie z komentarzem,że wyglądasz jak żywa reklama antykoncepcji - w sumie musiało cie to mocno zaboleć skoro przeżywasz to po takim czasie. Jakoś nie widzę tu specjalnego zainteresowania twoim wyglądem.Nie no, po tylu miesiącach Twojego zainteresowania moja osoba, moim wyglądem, życiem prywatnym, przy okazji tej wrzuty zastanowiłem się dziś chwilę nad Twoim. Czy 2 minuty w wyszukiwarce to mocne śledzenie? Nie wiem
O lewakach nic nie pisałem-czytam dyskusje,ale zwykle się nie udzielam.Bo ciągle piszesz albo jakieś sebikskwe slogany o Ukraińcach, lewakach
Tak lubię grać - głownie strzelanki i rpg.ew coś o grach
To moze w cos pogracie na zgode we dwoch? Z tego moze byc przyjazn na lata, konflikty łączaTak lubię grać - głownie strzelanki i rpg.
Te dwie godzinki dziennie to fajny rereset.

To moze w cos pogracie na zgode we dwoch? Z tego moze byc przyjazn na lata, konflikty łącza![]()
A normalny facet jak mówi, że z jakiegoś miejsca wypierdala to tego się trzymaNormalny facet tak nie robi.

A normalny facet jak mówi, że z jakiegoś miejsca wypierdala to tego się trzyma![]()
A robienie z gęby cholewy to coś chujowego
![]()
Bo w realu za to pierdolenie, bajdurzenie i wkurwianie ludzi po prostu wyłapujesz w papę i trzymasz mordę krótko, a tutaj bezkarnie rozkurwiasz kolejne tematy swoją potrzebą atencji, z dupy wziętą opinią będącej w 90% w awangardzie do zdania reszty oraz durną chęcią wypowiedzi na każdy temat z pozycji eksperta.