Konflikt Rosja-Ukraina

Nie mylę, serio są tacy którzy patrzą na to tak jak to jest przedstawione na memie. Nie jedna taką osobę znam, w realu i sieci
Twoje porównanie wyżej pokazuje tylko, że kompletnie nie rozumiesz całej tej sytuacji i powtarzasz tylko to co wyczytałeś w necie w ciągu zeszłego roku :fjedzia:

Było się interesować tematem na długo przed 2014 to byś dzisiaj rozumiał.

Twoje porównanie wyżej pokazuje tylko, że kompletnie nie rozumiesz całej tej sytuacji i powtarzasz tylko to co wyczytałeś w necie w ciągu zeszłego roku :fjedzia:

Było się interesować tematem na długo przed 2014 to byś dzisiaj rozumiał.

Czyli uważasz, że obrazek z Twojego mema mówi po prostu prawdę? I twierdzisz, że przed 2014 rokiem Ukraińcy ostrzeliwali Rosjan? Czy może chodzi o ta rzekomą dyskryminację językowa?

Czy znowu będzie o Odessie?

Co się działo na długo przed 2014 i czemu moje porównanie jest bez sensu?

A co innego on ma w życiu?

Myślę, że więcej niż Ty :) ale tego się nie dowiemy, bo jesteś pizda która nawet ryja wstydzi się pokazać, chociaż w swoich upodobaniach męsko męskich lubi mówic o tym jacy mężczyźni są w jego guście a jakim nie:)

Już abstrahuje od tego, że sam czytałeś masę komentarzy moich, i innych userow o różnych rzeczach z mojego życia - więc jeżeli serio wierzysz, że w moim życiu jest tylko temat Ukrainy na cohones, mimo faktów które znasz, to tak jakbyś przyznawał się do imbecylstwa :)

Myślę, że więcej niż Ty :) ale tego się nie dowiemy, bo jesteś pizda która nawet ryja wstydzi się pokazać, chociaż w swoich upodobaniach męsko męskich lubi mówic o tym jacy mężczyźni są w jego guście a jakim nie:)

Już abstrahuje od tego, że sam czytałeś masę komentarzy moich, i innych userow o różnych rzeczach z mojego życia - więc jeżeli serio wierzysz, że w moim życiu jest tylko temat Ukrainy na cohones, mimo faktów które znasz, to tak jakbyś przyznawał się do imbecylstwa :)
Wal dalej mefedron w namiocie i szukaj zwady w klubach gejowskich.
chociaż w swoich upodobaniach męsko męskich lubi mówic o tym jacy mężczyźni są w jego guście a jakim nie:)
Coraz ciekawsze rzeczy sobie wymyślasz zeby tylko przykryć jak nieporadny jesteś w dyskusjach i obronie swojego banderalandu.

Wal dalej mefedron w namiocie i szukaj zwady w klubach gejowskich.

Coraz ciekawsze rzeczy sobie wymyślasz zeby tylko przykryć jak nieporadny jesteś w dyskusjach i obronie swojego banderalandu.

Ale to ty wrzucales tu moje zdjęcie i komentowałes mój wygląd, kilka razy go komentowałes. Normalny facet tak nie robi. Jak to co robiłeś wytłumaczysz merytorycznie? Jakim argumentem w dyskusji o Ukraińcach jest mój wygląd, moja broda?
To ty obrazales lub klamales na mój temat gdy przegrywałes dyskusje, czyste "nie zesraj się". Więc z tego powodu teraz zaczynasz stosować w nieracjonalny sposób styl Diuka.

Ty masz w ogóle jakieś życie, zainteresowania? Bo ciągle piszesz albo jakieś sebikskwe slogany o Ukraińcach, lewakach, ew coś o grach. Co robisz w życiu? Jak spędzasz wolny czas?
Ktoś tu mocno śledzi moją działalność :DC:
Książkę piszesz?

Ktoś tu mocno śledzi moją działalność :DC:
Książkę piszesz?

Nie no, po tylu miesiącach Twojego zainteresowania moja osoba, moim wyglądem, życiem prywatnym, przy okazji tej wrzuty zastanowiłem się dziś chwilę nad Twoim. Czy 2 minuty w wyszukiwarce to mocne śledzenie? Nie wiem

Nie no, po tylu miesiącach Twojego zainteresowania moja osoba, moim wyglądem, życiem prywatnym, przy okazji tej wrzuty zastanowiłem się dziś chwilę nad Twoim. Czy 2 minuty w wyszukiwarce to mocne śledzenie? Nie wiem
No ok - wrzuciłem twoje zdjęcie z komentarzem,że wyglądasz jak żywa reklama antykoncepcji - w sumie musiało cie to mocno zaboleć skoro przeżywasz to po takim czasie. Jakoś nie widzę tu specjalnego zainteresowania twoim wyglądem.
Co do twojego życia sam wrzucasz mocno prywatne szczegóły z, których smieje się większość forumowiczów(np jak baba cie na hajs zrobiła)
Jak zwykle sroga nadinterpretacja z twojej strony i dopowiadanie pod tezę.
Bo ciągle piszesz albo jakieś sebikskwe slogany o Ukraińcach, lewakach
O lewakach nic nie pisałem-czytam dyskusje,ale zwykle się nie udzielam.
ew coś o grach
Tak lubię grać - głownie strzelanki i rpg.
Te dwie godzinki dziennie to fajny reset.

A robienie z gęby cholewy to coś chujowego
:fjedzia:

Tu się zgadzam, ale w sumie nawet to jest normalne.
Poza tym to nauczylo mnie bardziej i w sieci nie przejmować się anonimowymi zjebami, ich opinia. W realu z tym od lat nie mam problemu, ale na cohones jeszcze działało.

Bo w realu za to pierdolenie, bajdurzenie i wkurwianie ludzi po prostu wyłapujesz w papę i trzymasz mordę krótko, a tutaj bezkarnie rozkurwiasz kolejne tematy swoją potrzebą atencji, z dupy wziętą opinią będącej w 90% w awangardzie do zdania reszty oraz durną chęcią wypowiedzi na każdy temat z pozycji eksperta.

Bo w realu za to pierdolenie, bajdurzenie i wkurwianie ludzi po prostu wyłapujesz w papę i trzymasz mordę krótko, a tutaj bezkarnie rozkurwiasz kolejne tematy swoją potrzebą atencji, z dupy wziętą opinią będącej w 90% w awangardzie do zdania reszty oraz durną chęcią wypowiedzi na każdy temat z pozycji eksperta.

Wy jesteście w awangardzie do większości społeczeństwa, więc macie takie opinie bo macie potrzebę atencji i chcecie wkurwiac ludzi?

I która np opinia jest w 90% awangardzie? Podasz przykład? Czy nawet nie wiesz jakie opinie masz na myśli? Np w kwestii Ukrainy?

Last edited:
Back