Konflikt Rosja-Ukraina

Startują z ramienia konfy?
Mniejsze zło niż po i inne lewaki

Nawet dla Konfy wyjście z NATO i zaprzestanie wspierania Ukrainy to za duży odchył by byli w stanie to przełknąć. Nie, nie startują z ramienia Konfy. To nowy ruch. Są zbyt zjebani nawet na Konfe. No ale bliżej Twoich poglądów niż Konfa.

Nasi mogliby przestać się rzucać przy każdej możliwej okazji

20230613_175006.jpg

Nawet dla Konfy wyjście z NATO i zaprzestanie wspierania Ukrainy to za duży odchył by byli w stanie to przełknąć. Nie, nie startują z ramienia Konfy. To nowy ruch. Są zbyt zjebani nawet na Konfe. No ale bliżej Twoich poglądów niż Konfa.
Co tam jest bliższe moich poglądów poza tym, że to nie nasza wojna?

Smiesznym jest to ze tacy ludzie jak oni robia bardziej dobrze ukrom niz zle. Moze to ukraińscy agenci a nie ruscy. Prosty schemat wykluczenia, robisz najbardziej idiotyczna polityczna zlepke ktora i tak nigdzie sie nie przebije, masz garstke zwolennikow, jest o was glosno.

Po tych akcjach kazdy kto zdrowo mysli i nie bedzie grac tak jak im saszka zagra bedzie zrownany do tych panow wyzej chociaz nie ma takich pogladow tylko jest zdrowo myslacym czlowiekiem ktoremu zalezy bardziej na dobru polaka i polski niz ukrainca.

Tak jak kazdy byl zrownany do plaskoziemcy kiedy negowal bezpieczenstwo szczepionki czy sens zamykania lasow.

Last edited:
Smiesznym jest to ze tacy ludzie jak oni robia bardziej dobrze ukrom niz zle. Moze to ukraińscy agenci a nie ruscy. Prosty schemat wykluczenia, robisz najbardziej idiotyczna polityczna zlepke ktora i tak nigdzie sie nie przebije, masz garstke zwolennikow, jest o was glosno.

Po tych akcjach kazdy kto zdrowo mysli i nie bedzie grac tak jak im saszka zagra bedzie zrownany do tych panow wyzej chociaz nie ma takich pogladow tylno jest zdrowo myslacym czlowiekiem ktoremu zalezy bardziej na dobru polaka i polski niz ukrainca.

Tak jak kazdy byl zrownany do plaskoziemcy kiedy negowal bezpieczenstwo szczepionki czy sens zamykania lasow.

A wiesz że to członkowie tego ruchu (Pitoń chociażby) najmocniej pchali propagandę anty szczepionkową?

A wiesz że to członkowie tego ruchu (Pitoń chociażby) najmocniej pchali propagandę anty szczepionkową?
Czyli sprawdza sie to co napisalem ze to sa po prostu pozyteczni oplacani idioci do ktorych potem zrownuje sie ludzi normalnych ktorzy nie lykaja wszystkiego co im podsunie panstwo pod mordę. I normalni ludzie ktorzy sie sprzeciwiaja zlym ograniczeniom zrownani zostaja z odklejencami i sa zdyskredytowani na starcie.

A wiesz, że jakby to było dobrowolne i nie zamykali by ludziom bezprawnie biznesów to nikt ale to nikt by nie był anty?
I byś mógł wbijać w ramię bez problemu co tydzień.

:putinlaugh:

Ważne by nie zapomnieć kto był za zamykaniem restauracji, klubów, czy sklepów

Ważne by nie zapomnieć kto był za zamykaniem restauracji, klubów, czy sklepów

Cóż za logika pokrętna. Przecież Konfederacja, tak samo jak masy ludzi po prostu rozpoznali sytuację. Ja na początku również się nieco przestraszyłem, kiedy zaczęła się pandemia. Ale po krótkim czasie otrzeźwiałem. Zdaję się, że kiedy widzisz, że zagrożenie nie jest tak poważne, jak na początku było to przedstawiane, to wycofujesz się z promowania działań, które wcześniej uznawałes za sensowne. Dla mnie to logiczne, ba, nawet i optymistyczne, bo w takiej sytuacji wręcz trzeba zmienić zdanie, i przestać wspierać bezsensowne działania.

Fatalne byloby, gdyby w/w ludzie nie przestali wspierać tych działań, szkodliwych i bezsensownych. Rozumiem, że w Twoim mniemaniu należy pozostawać przy jednej opcji niezależnie od okoliczności, bo inaczej jest to coś niewłaściwego? Przecież nawet na tym nagraniu widać, że sprawa jest świeża, i jeszcze nie było wiadomo, z czym mamy do czynienia. Nie wspieram żadnej partii, ale zajrzałem tutaj i aż się prosi, żeby skomentować..

Czyli sprawdza sie to co napisalem ze to sa po prostu pozyteczni oplacani idioci do ktorych potem zrownuje sie ludzi normalnych ktorzy nie lykaja wszystkiego co im podsunie panstwo pod mordę. I normalni ludzie ktorzy sie sprzeciwiaja zlym ograniczeniom zrownani zostaja z odklejencami i sa zdyskredytowani na starcie.

Co myśleć o niezależnie myślących swoimi otwartymi głowami użytkownikach Cohones, którzy udostępniali materiały Pitonia?

Cóż za logika pokrętna. Przecież Konfederacja, tak samo jak masy ludzi po prostu rozpoznali sytuację. Ja na początku również się nieco przestraszyłem, kiedy zaczęła się pandemia. Ale po krótkim czasie otrzeźwiałem. Zdaję się, że kiedy widzisz, że zagrożenie nie jest tak poważne, jak na początku było to przedstawiane, to wycofujesz się z promowania działań, które wcześniej uznawałes za sensowne. Dla mnie to logiczne, ba, nawet i optymistyczne, bo w takiej sytuacji wręcz trzeba zmienić zdanie, i przestać wspierać bezsensowne działania.

Fatalne byloby, gdyby w/w ludzie nie przestali wspierać tych działań, szkodliwych i bezsensownych. Rozumiem, że w Twoim mniemaniu należy pozostawać przy jednej opcji niezależnie od okoliczności, bo inaczej jest to coś niewłaściwego? Przecież nawet na tym nagraniu widać, że sprawa jest świeża, i jeszcze nie było wiadomo, z czym mamy do czynienia. Nie wspieram żadnej partii, ale zajrzałem tutaj i aż się prosi, żeby skomentować..

To stoi w sprzeczności z doktryną Korwina, zgodnie z którą polityk nigdy nie może zmienić poglądów, ani przyznać się do błędu. Oczywiście masz rację - to założenie nie ma sensu.

Co myśleć o niezależnie myślących swoimi otwartymi głowami użytkownikach Cohones, którzy udostępniali materiały Pitonia?

To stoi w sprzeczności z doktryną Korwina, zgodnie z którą polityk nigdy nie może zmienić poglądów, ani przyznać się do błędu. Oczywiście masz rację - to założenie nie ma sensu.
Masz na myśli takich jak kwachu, miller czy tusk?

Jeśli Korwin ma takie przekonanie, no to ja zdecydowanie go nie podzielam. To jest zabójstwo rozwoju. A na pierwsze pytanie nie odpowiem, bo nie wiem kto to jest, totalnie nie siedzę w polityce. Tak tylko zajrzałem na chwilkę :enterthehorwitch:

Nie mam pojecia co myslec o uzytkownikach forum o mordobiciu poniewaz nie za bardzo jest to dla mnie istotne.
Natomiast co myslec o tym o czym pisalem? Prosty mechanizm manipulacji ktory jak widac dziala doskonale. Mnie to osobiscie przeraża ze nasze spoleczenstwo nie potrzebuje bomby na dworcu ala zagrywka kgb podczas wojny czeczenskiej. Nasi potrzebuja zaledwie wykreowania kilku trendowatych reprezentujacych wszystko co najgorsze i najbardziej radykalne w jednym zlepku.

Po czym wszyscy dookola o odmiennym zdaniu niz te "jedynie sluszne" sa "straszeni" a raczej przyrownywani do trendowatych. Praktyki jak z ksiazek o dystopii.

Nadal nie odpowiedziales mi co o tym sadzisz, bo chyba nie powiesz mi ze ta banda ktora sama siebie osmiesza bardziej szkodzi ukraincom niz im pomaga kreujac taki obraz ich "przeciwnikow". Ja w przypadki nie wierze, nie w geopolityce.

Nadal nie odpowiedziales mi co o tym sadzisz, bo chyba nie powiesz mi ze ta banda ktora sama siebie osmiesza bardziej szkodzi ukraincom niz im pomaga kreujac taki obraz ich "przeciwnikow". Ja w przypadki nie wierze, nie w geopolityce

Jest to ciekawe spostrzeżenie. Jeśli to jest prawda, to również Grzegorz Braun jest taką osobą.

:scary:chcesz zabić tego malego murzynka?
Tak a co? :beczka:
masz racje, przy szybkim pisaniu między robota a robota miałem niedojebanie mózgowe. Wstyd mi teraz. Najgorsze że się edytować nie da także będę żyć ze skazą do końca serwerów.

Tak a co? :beczka:
masz racje, przy szybkim pisaniu między robota a robota miałem niedojebanie mózgowe. Wstyd mi teraz
A może ten mały O'shea Jackson marzy by dożyć sędziewego wieku i wychować swoje dzieci na przykładnych obywateli? Nie krzywdź!

Slava Bratankom! Pięknie dziękują za pomoc!

@Halibut 2.0 przepraszam, miałeś rację. To są porządni ludzie. Sorry

Kto? Unia?

Ukrofilskie samozwańcze wolne media już znalazły wytłumaczenie, dlaczego Ukraińcy olewają ciepłym moczem naukę języka polskiego. Tylko patrzeć, jak dorobią kolejną mordę, twierdząc, że się nie uczą, bo źli Polacy wytykają ich palcami, gdy słyszą łamaną polszczyznę. Nie ma takiego drugiego narodu na świecie, który opanował do perfekcji sranie we własne gniazdo.

Ukrofilskie samozwańcze wolne media już znalazły wytłumaczenie, dlaczego Ukraińcy olewają ciepłym moczem naukę języka polskiego. Tylko patrzeć, jak dorobią kolejną mordę, twierdząc, że się nie uczą, bo źli Polacy wytykają ich palcami, gdy słyszą łamaną polszczyznę. Nie ma takiego drugiego narodu na świecie, który opanował do perfekcji sranie we własne gniazdo.
Ciężko to nazwać sraniem we własne gniazdo. Ich gniazdo leży na terenach Palestyny dlatego tak łatwo i ochoczo srają do naszego.

Dokładnie. Polacy to podludzie. Od setek lat wydają hajs i walczą w obcym interesie a siebie sprzedadzą za stanowiska, Szwedom, pruskim, ruskim, brukselskim. Powinniśmy uczyc się od Ukraińców jak walczyć we własnym interesie

Back