Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Odważne słowa jak na 50 kilowego zdechlaka XDCiągnij się frajerze i rób sobie co tam uważasz za słuszne. Tylko po co to piszesz zamiast działać
![]()
Odważne słowa jak na 50 kilowego zdechlaka XD
Spokojnie, doczekasz się.

Wrócę na chwilę do ciebie kolego, bo bardzo mi w pamięć zapadłeś swoimi słowami.
Nie jesteś anonimowy, Bartku.

O chuj mamy jakiegoś gangstera na forum, skąd wy sie przygłupy bierzecie?Wrócę na chwilę do ciebie kolego, bo bardzo mi w pamięć zapadłeś swoimi słowami.
Nie jesteś anonimowy, Bartku.

O chuj mamy jakiegoś gangstera na forum, skąd wy sie przygłupy bierzecie?![]()
Spokojnie. Powiedzą, że nie ważne, że fejk i prowokacja, ale odzwierciedla prawdziwy problem i to się liczy.

Padawanemm tudzież giermkiem to jesteś tu ty liżąc mu codziennie fleta, jak choćby tu:
![]()
Popierdoliło?
Sprowadzasz się do poziomu Vitasa?
Nie znam kontekstu.
Po prostu zamierzam przywrócić niektórym świadomość, że słowa mają wagę.
Bartek jest jeszcze młodym chłopaczkiem. Jak przyjdzie z mamą kilka razy się potłumaczyć a potem kilkadziesiąt godzin pozamiata ulice w czynie społecznym to może mu się coś w głowie poprzestawia jeszcze. Trzeba ratować człowieka dopóki całkowicie nie przesiąknie jadem, wylewającym się z tego forum.
Ja tymczasem kończę z tym forum bo człowiekowi jest po prostu wstyd, że ma tu konto.
Peace, a ludziom tutaj życzę żeby przestali patrzeć na świat przez pryzmat swoich uprzedzeń. A także żeby nigdy poza granicami Polski nie spotkali się z taką postawą jaką oni prezentują tutaj wobec innej nacji.
Tak, tak polska prowokacja, a Ukraińcy niewinni Ty już na grubo pojechałeś ze swoją ukrofiliąTe nacjonalisty polskie nawet bloki zdewastuja byle dojebac Ukrom xd
W sumie dość oczywista prowokacja, sporo na nią wskazuje. Daje 30% na to, że to prawda.
Wszystko pięknie ortograficznie, ale Polacy to już nie umieli napisać, tylko jakieś "Polski". Już bardziej wiaromygidne by było gdyby napisali "Lachy". I jeszcze ta angielszczyzny xd
To tak wiarygodne jak ruska dziennikarka z transparentem antyputinowym.
Niby możliwe, ale...
Tak, tak polska prowokacja, a Ukraińcy niewinni Ty już na grubo pojechałeś ze swoją ukrofilią
Tzw asymilacja
Przede wszystkim duuużo orłów publicystyki zapomina, że amerykańska pomoc Ukrainie przypomina amerykańską pomoc UK w czasie II wojny światowej. UK przestała spłacać kase Amerykanom jeśli dobrze pamiętam w roku 2020.Ad 1) Ale im takie zachowanie polityka imponuje i je popierają. Ja nie. Taka subtelna różnica.
Ad 2) Nie zgodzę się - Ukraina aktualnie ma zbyt silny PR. Teraz bardzo łatwo wpaść w pułapkę "onucyzmu" i z państwa, które pomaga najbardziej stać się na nagle państwem, które stoi po stronie agresora.
A czy będą konkurentem? W perspektywie 20 lat mooooooże. Pisałem o tym w wątku o wojnie - aktualnie Ukraina jest wyludniona. Odbudują się dzięki inwestycjom, ale czy z tak wyludnionym państwem są zagrożeniem? To czy ludzie wrócą czy nie jest kwestią otwartą - na razie wiele krajów robi sporo żeby ich u siebie zatrzymać.
Nie będą mieli po wojnie swobodnego dostępu do rynku UE - w jaki sposób mogą być konkurencją? Jedynie dla rolnictwa widzę zagrożenie, ale od tego są cła i zakazy importu - dopóki nie dobiją do naszych standardów.
A pozostaje jeszcze kwestia ciągle wiszącej nad Ukrainą powtórką z rosyjskiej agresji.
Ad 3) Ja nie lubię dowodów anegdotycznych, ale ok. Ja znam Ukraińców, którzy nie mają problemu z przyznaniem tego. Czego to dowodzi? Niczego. A jak ktoś wie i dalej popiera, to pisałem wcześniej - kopać jak kurczaki.
Konfederacja w sprawie zabójstwa na Nowym Świecie zachowywali się podobnie jak ich jeden z brytyjskich idoli chcących wyrzucenia Polaków z UK a później został przyjęty na Marszu Niepodległości niczym królA pamiętasz zabójstwo na Nowym Świecie? Takie szuje jak Konfederaci i inni ogłosili od razu, że zabili Ukraińcy a kiedy się okazało, że Ukraińcy przyszli z pomocą a zabił Polak narodowiec z Maryją na klacie to skleili japska i nawet nie przyszło im do głowy przeprosić.
A nie ma żadnych statystyk potwierdzających wyższą przestępczość Ukraińców. Wiele osób w tym wątku jest święcie przekonanych o wyższej przestępczości a żadnych danych nie podali, więc proszę - tutaj coś ode mnie.
W 2022 złapano 57 071 nietrzeźwych kierowców - klik po źródło. A to artykuł z listopada, więc było tego więcej, ale pomińmy na potrzeby obliczeń.

Biali celebryci z Hollywood coś popieraj=biała społeczność popieraNo właśnie głównie woke kretyni. Kyle Rittenhouse w czasie zamieszek BLM postrzelił 3 osoby, ile z nich było czarnoskórych?
Gdyby nie poparcie dużej części białej społeczności to te ruchy byłyby spacyfikowane w 5 sekund. Jakoś wcześniej policja nie miała z tym problemu.
To właśnie biali celebryci nagrywają filmiki w których przepraszają za niewolnictwo, a ich fani automatycznie łykają tę papkę.

Nisko oceniacie swoich kumpli razem z tym farmazonem na multi. Myslisz ze ukr nie jest w stanie napisac polacy, polaki, polska? Cos go blokuje?Znają Ci Ukraińcy poprawnie polszczyznę, łącznie z ortografia, oraz biegle, lepiej niż wielu Polaków, posługują się naszym alfabetem. . To chyba nieźle muszą być zasymilowani.