Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ukraińcy:
![]()
Polacy:
![]()

Akurat Visegrad24 nie ma nic wspólnego z Ukraińcami, a jest raczej źródłem bliskim Orbana i... polskiego MSZ, jak jeszcze Węgrów lubiliśmy. No a jak Orban to i oczywiście i ruska propaganda.
Profil w dużej mierze w przeszłości skupiał się na promowaniu PiSu, Orbana i... Donalda Trumpa, więc trafiłeś jak ch**m w płot XD
![]()
Moja propaganda jest lepsza niż Twoja
![]()
Akurat Visegrad24 nie ma nic wspólnego z Ukraińcami, a jest raczej źródłem bliskim Orbana i... polskiego MSZ, jak jeszcze Węgrów lubiliśmy. No a jak Orban to i oczywiście i ruska propaganda.
Profil w dużej mierze w przeszłości skupiał się na promowaniu PiSu, Orbana i... Donalda Trumpa, więc trafiłeś jak ch**m w płot XD
![]()
Ja się nie śmieje tylko gardzę.Gwarantuję Ci, że z historii o babci strącającej drony słoikiem ogórków śmieję się tak samo jak Wy :)
Tu jednak mamy przykład ruskiej propagandy przypisywanej Ukraińcom, więc wypada naprostować.
Jeszcze tylko dodam, że to jest akurat jeden z książkowych przykładów manipulacji propagandowej. Jedna strona tworzy fejka, potem go sama obala. Skoro to było nieprawdą - to pewnie inne rzeczy też są nieprawdą.
Ale cóż... jak widać na niektórych ludzi dalej to działa.

Ja się nie śmieje tylko gardzę. Śmieje się tylko jak giną ruscy i ukry.
Visegrad24 ruskimi onucami!
To, że się śmiejesz że giną ludzie broniący własnego kraju i swoich rodzin, przed zdziczałym agresorem pokazuje tylko, że jesteś perfidnym człowiekiem i naprawdę nie masz się czym chwalić. Nie wiem, może w ten sposób kompensujesz sobie niską jakość życia - w każdym razie ja nie chciałbym mieć z tobą nic wspólnego.
Ale zesrankoTo, że się śmiejesz że giną ludzie broniący własnego kraju i swoich rodzin, przed zdziczałym agresorem pokazuje tylko, że jesteś perfidnym człowiekiem i naprawdę nie masz się czym chwalić. Nie wiem, może w ten sposób kompensujesz sobie niską jakość życia - w każdym razie ja nie chciałbym mieć z tobą nic wspólnego.
A kolega złapany na tym jak propagandę łyknął po same kule, nie ma nic ciekawego do powiedzenia.
Nie mądrz się na tematy o których nie masz pojęcia. Według Ciebie propaganda to tylko i wyłącznie mówienie "zeszłej nocy zestrzeliliśmy 400 wrogich samolotów"?
Propaganda działa na wielu warstwach. Przykładowo w ostatnim czasie w polskim internecie pojawia się duuuuuuuuużo wpisów podobnych do tego:
![]()
Ale według Ciebie to na pewno jest ktoś szczerze zmartwiony losem Ukrainy, a nie wcale jakiś ruski bot?

A sam innym wytykałeś,ze wchodzą na prywate.Nie wiem, może w ten sposób kompensujesz sobie niską jakość życia - w każdym razie ja nie chciałbym mieć z tobą nic wspólnego.
A sam innym wytykałeś,ze wchodzą na prywate.
:
Z tą tamą to na sto procent ruskie czy upaincom coś pierdolnęło i propaganda na całego?
Zawsze mi się wydawało, że Ukrainiec jakby Polakowi chciał dojebać to napisałby "lachy" albo "paliaki" a nie "Polaki" XD
No i Azov po ukraińsku, ale Bandera już po polsku. Chyba dla kogoś było to już za trudne XD
A "gówno" też już poprawnie.
Jezu, że wy się na to łapiecie. Przecież to na pierwszy rzut oka widać, że pisał to ktoś bardziej nawykły do alfabetu łacińskiego niż do grażdanki.
Ja się nie śmieje tylko gardzę.
Śmieje się jak giną ruscy i ukry.
Patrzcie jaki sherlock.Wrócę na chwilę do ciebie kolego, bo bardzo mi w pamięć zapadłeś swoimi słowami.
Nie jesteś anonimowy, Bartku.

Patrzcie jaki sherlock.
Każdy zna moje imie i nazwisko bo nie zależy mi na tym żeby być anonimowym.
Ciągnij się frajerze i rób sobie co tam uważasz za słuszne. Tylko po co to piszesz zamiast działaćI właśnie zweryfikujemy czy poza forum będziesz w stanie tak twardo obstawiać przy tym co tutaj piszesz. Słowa - również te pisane w internecie, mają swoje konsekwencje.