Konflikt Rosja-Ukraina

Warto dodać, że te "dzikie ludy stepowe" miały już swoją państwowość, cywilizacje, pismo i religie kiedy plemiona na terenach dzisiejszej Polski nawet nie myślały jeszcze o tym by wyjść z poziomu prymitywizmu plemiennego

I sam fakt, że piszesz takie rzeczy, wchodzisz gdzieś by rzucać takie teksty, dla samego czynienia zła, powoduje, że możesz przyciągać też równa sobie patologie, której nie przeszkadza, że ktoś jest takim robakiem by dowartościowywać się w taki wstrętny sposób.
A na co liczy taki wybitny bajkopisarz jak wyjdzie szydło z worka żeś pan taki fifarafauefa tylko w internetowych fantazjach? Jak nie wykorzystać tego że ktoś jest taka miękką fajką by płakać na forum wśród obcych mu ludzi na temat swojej niedoli? Na co liczyłeś Jewgieni? Sprawia mi przyjemność gnojenie takich jak ty, takich którzy uważają się za lepszych, zwłaszcza gdy w życiu realnym są popychadłem. Skończyłem dyskusje, poczytam sobie teraz jak cię wyjaśniają bo jestem kilka postów w plecy, bajojajo, bez odbioru.

A na co liczy taki wybitny bajkopisarz jak wyjdzie szydło z worka żeś pan taki fifarafauefa tylko w internetowych fantazjach? Jak nie wykorzystać tego że ktoś jest taka miękką fajką by płakać na forum wśród obcych mu ludzi na temat swojej niedoli? Na co liczyłeś Jewgieni? Sprawia mi przyjemność gnojenie takich jak ty, takich którzy uważają się za lepszych, zwłaszcza gdy w życiu realnym są popychadłem. Skończyłem dyskusje, poczytam sobie teraz jak cię wyjaśniają bo jestem kilka postów w plecy, bajojajo, bez odbioru.

Wiesz, że robisz z siebie tym komentarzem jeszcze bardziej typa, który uważa się za przegrywa życiowego skoro musi wymyślać takie rzeczy o innych, by poczuć się lepszym?

Nie chcę już nawet pisać ile razy ty plakales na forum z powodu swoich problemów, czego ja właściwie nigdy nie robiłem.
To, że ktoś zapytany napisze szczerze, że jest na skraju depresji nic takiego nie oznacza. A fakt, że ty to wykorzystujesz by obrazić by poczuć się lepszym pokazuje tylko, że jesteś złym, małym czlowieczkiem.

Fakt, że wszedłeś w temat o wojnie by pisać o takich rzeczach, bez związku z tematem pokazuje też, że musisz być mocno zdesperowany by się pocieszać swoją "wyższością" poprzez wymyślanie różnych rzeczy o innych, nawet z dupy, gdy temat dotyczy czegoś innego.

@Siedem

I Ty po prostu się mścisz za przegrane dyskusje ze mną, gdy wysłałem Twoja głupotę teorii czasu widmowego? Stary, ty mnie przedstem wiele razy wyzywales i próbowałeś pokazać że jesteś lepszy ode mnie xd

A teraz tylko pokazujesz, że nadal stoisz niżej. Bo ja do takiego poziomu planktonu jak Ty dzis- nie znizylbym się.

Chuj mnie to, to Ty ciągle obracasz kota ogonem i zaglądasz mu do dupy.

Nie no. Ktoś zaczął porównywać Ukraińców do Bułgarów, ale to ja jestem zły, że porównałem jako drugi Ukraińców do Bułgarów w odpowiedzi na czyjs komentarz xd

Jest opcja zamknięcia granicy z ukrami i wydawania pozwoleń na pracę a za każdą niesubordynację misiek w paszporcie i nara. Wtedy przyjeżdżają tu tylko i wyłącznie do pracy. Zwiększają nasze PKB a po wyeksploatowaniu zawijają się do siebie. Tak robią cywilizowane państwa (vide Szwajcaria). No ale to za trudne dla ukraińców na cały etat.
Teraz to już za późno jak wszystkich wpuścili, musieliby albo ich wyjebać i wpuścić spowrotem (żart) albo wprowadzić obowiązek załatwienia sobie w określonym czasie pozwolenia na pracę a jak nie to wypierdalać, tyle że to już nie przejdzie bo mleko się rozlało a sama unia europejska ma więcej do gadania w naszym państwie niż nasz rząd, wyobraź sobie co by teraz było gdyby chcieli wprowadzić identyczne przepisy jak są w krajach zachodnich, wielka afera, bo Polacy nie, my nie siadamy do stołu z największymi, i za to samo co jest jak go napisałeś w Szwajcarii u nas by przyjebali karę za łamanie praw człowieka.

Teraz to już za późno jak wszystkich wpuścili, musieliby albo ich wyjebać i wpuścić spowrotem (żart) albo wprowadzić obowiązek załatwienia sobie w określonym czasie pozwolenia na pracę a jak nie to wypierdalać, tyle że to już nie przejdzie bo mleko się rozlało a sama unia europejska ma więcej do gadania w naszym państwie niż nasz rząd, wyobraź sobie co by teraz było gdyby chcieli wprowadzić identyczne przepisy jak są w krajach zachodnich, wielka afera, bo Polacy nie, my nie siadamy do stołu z największymi, i za to samo co jest jak go napisałeś w Szwajcarii u nas by przyjebali karę za łamanie praw człowieka.

Problemu by to nie rozwiązało. Bo jeśli prawda jest że duża większość Ukraińców już teraz pracuje, a pracować będzie z każdym miesiącem ich więcej, a i tak macie taki ból dupy, to i gdyby to było 100% pracujący, to dużej zmiany by nie było i ból dupy też by byl

Halibut,wczoraj mi zarzuciłeś,że cie cytuje,a w ciągu ostatniej doby zacytowałeś mnie pewnie grubo z 20 razy.
Gdzie większość moich postów nawet nie była skierowana do ciebie,bo mi się już nie chce tracić czasu na upośledzonych ukrofili z własnym światkiem.
To hipokryzja, czy już fiksacja?

Halibut,wczoraj mi zarzuciłeś,że cie cytuje,a w ciągu ostatniej doby zacytowałeś mnie pewnie grubo z 20 razy.
Gdzie większość moich postów nawet nie była skierowana do ciebie,bo mi się już nie chce tracić czasu na upośledzonych ukrofili z własnym światkiem.
To hipokryzja, czy już fiksacja?

Nie. Po prostu odpowiadam merytorycznie na Twoje posty, gdy mam coś do powiedzenia. To, że Ty dziś milczysz po moim wczorajszym pokazaniu jak słabo wygląda to twoje odpowiadanie taktyką "nie zesraj się" jest fajne, bo pokazuje, że gdy nie masz argumentów, a nie chcesz pisać "nie zesraj się", to nie piszesz nic :) i ja mam spokój bo nie tracę czasu na rozmowy z tobą które w ogóle nie dotyczą treści merytorycznej.
To pokazuje,że tyle ile mi odpisywałes było bezsensowne, bo jak nie używasz inwektyw to nie masz nic do powiedzenia.
Dziś już próbowałeś coś odpowiedzieć z tymi Bułgarami i Węgrami, gdy myślałeś, że ma to jakaś merytoryczną treść, no ale nie pyklo do końca.

Widzisz, ty mnie prześladowałes wysrywami, ja Ciebie merytoryka :)

Nie. Po prostu odpowiadam merytorycznie na Twoje posty, gdy mam coś do powiedzenia. To, że Ty dziś milczysz po moim wczorajszym pokazaniu jak słabo wygląda to twoje odpowiadanie taktyką "nie zesraj się" jest fajne, bo pokazuje, że gdy nie masz argumentów, a nie chcesz pisać "nie zesraj się", to nie piszesz nic :) i ja mam spokój bo nie tracę czasu na rozmowy z tobą które w ogóle nie dotyczą treści merytorycznej.
To pokazuje,że tyle ile mi odpisywałes było bezsensowne, bo jak nie używasz inwektyw to nie masz nic do powiedzenia.
Dziś już próbowałeś coś odpowiedzieć z tymi Bułgarami i Węgrami, gdy myślałeś, że ma to jakaś merytoryczną treść, no ale nie pyklo do końca.

Widzisz, ty mnie prześladowałes wysrywami, ja Ciebie merytoryka :)
Tak jak podejrzewałem - niedojebanie mózgowe.

Widzi ktoś tę merytorykę u halibuta?
Nie wstydzcie się.

Tak jak podejrzewałem - niedojebanie mózgowe.

Widzi ktoś tę merytorykę u halibuta?
Nie wstydzcie się.

No merytoryczne były moje wpisy na Twoje, np te dot tego, czy Polska to wyjątek który wyjątkowo nie zarabia na dostawach dla Ukrainy.
Musisz sam uczyć się różniac merytoryke od wysrywów, a nie pytać się innych czy szukać poklasku w swojej taktyce uciekania od merytoryki-.

Przypomnę tylko,że za parę pokoleń czarnuchy będą stanowiły większość w usa. To dla tych, którym nie trzeba tłumaczyć analogii
No właśnie z czarnymi to jednak nie. Oni sami za bardzo się wybijają, za często młodzi mężczyźni w wieku prokreacyjnym gryzą piach lub siedzą w mamrze. Czarne kobiety też zrobiły się "wygodniejsze" względem chęci posiadania potomstwa. No i napływ czarnych jest mikry w porównaniu do Latynosów.

To właśnie do Latynosów w USA należy przyszłość. W 2050 roku podwoi się ich liczba względem 2005 roku z 14 do 29%-- duża w tym rola imigracji. Biali "spadną" z 67% do 47%. Natomiast czarni mieli ok 13% udziału w populacji i mniej więcej tyle mają mieć. O kilka procent wzrośnie też populacja azjatów.

Stary poczytaj skąd pochodzą Węgrzy i jak agresywna ekspansję prowadzili, zwłaszcza Bułgarzy, na tyle wielką że podbili masę ludów i Cesarstwo Rzymskie musiało się z nimi układać.
Wiesz że ludy, z których wywodzą się Węgrzy, też urzędowaly na stepie i byli plemionami stepowymi, często koczowniczym i?
I myślisz że oni znaleźli się tu pokojowo, nie używali przemocy?
Zresztą trzeba być idiota by Rusinów nazywać po prostu plemionami stepowymi xd
Ukraińcy są Kozakami, więc to stepowcy

Serio są badania które potwierdzają, że większość Ukraińców pochodzi od kozaków a nie Rusinów?
Są fakty historyczne że większość z nich wywodzi się od zsyłanych tam bandytów, prawdziwych gangsterów. Oglądałem kiedyś dokument że gangsterka( zło ) jest w genach, ciekawe dlaczego u nich to wygląda jak wygląda, nie?

Są fakty historyczne że większość z nich wywodzi się od zsyłanych tam bandytów, prawdziwych gangsterów. Oglądałem kiedyś dokument że gangsterka( zło ) jest w genach, ciekawe dlaczego u nich to wygląda jak wygląda, nie?

Przedstaw mi badania udowadniające, że Ukraińcy pochodzą w większości od zsyłanych gangsterów a nie Rusinów zajmujących te tereny.

Back