Halibut 2.0
UFC Bantamweight
Warto dodać, że te "dzikie ludy stepowe" miały już swoją państwowość, cywilizacje, pismo i religie kiedy plemiona na terenach dzisiejszej Polski nawet nie myślały jeszcze o tym by wyjść z poziomu prymitywizmu plemiennego
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A na co liczy taki wybitny bajkopisarz jak wyjdzie szydło z worka żeś pan taki fifarafauefa tylko w internetowych fantazjach? Jak nie wykorzystać tego że ktoś jest taka miękką fajką by płakać na forum wśród obcych mu ludzi na temat swojej niedoli? Na co liczyłeś Jewgieni? Sprawia mi przyjemność gnojenie takich jak ty, takich którzy uważają się za lepszych, zwłaszcza gdy w życiu realnym są popychadłem. Skończyłem dyskusje, poczytam sobie teraz jak cię wyjaśniają bo jestem kilka postów w plecy, bajojajo, bez odbioru.I sam fakt, że piszesz takie rzeczy, wchodzisz gdzieś by rzucać takie teksty, dla samego czynienia zła, powoduje, że możesz przyciągać też równa sobie patologie, której nie przeszkadza, że ktoś jest takim robakiem by dowartościowywać się w taki wstrętny sposób.
Bo się ucywilizowali a szoszony nie potrafiły tego zrobić już w nowoczesnym świecie. "Bo oni tacy są", jak powiada klasykTylko Węgrzy i Bułgarzy wyszli na ludzi,a u ukrów tak z tym słabo.
Tylko Węgrzy i Bułgarzy wyszli na ludzi,a u ukrów tak z tym słabo.
A na co liczy taki wybitny bajkopisarz jak wyjdzie szydło z worka żeś pan taki fifarafauefa tylko w internetowych fantazjach? Jak nie wykorzystać tego że ktoś jest taka miękką fajką by płakać na forum wśród obcych mu ludzi na temat swojej niedoli? Na co liczyłeś Jewgieni? Sprawia mi przyjemność gnojenie takich jak ty, takich którzy uważają się za lepszych, zwłaszcza gdy w życiu realnym są popychadłem. Skończyłem dyskusje, poczytam sobie teraz jak cię wyjaśniają bo jestem kilka postów w plecy, bajojajo, bez odbioru.
Ale Polacy, ale Bułgarzy, ale chuje w piździe, o kurwa człowieku odetnij się od internetu na stałe...A jakie jest kryterium? W Bułgarii jest masa przestępczości i korupcji.

Ale Polacy, ale Bułgarzy, ale chuje w piździe, o kurwa człowieku odetnij się od internetu na stałe...
![]()
Chuj mnie to, to Ty ciągle obracasz kota ogonem i zaglądasz mu do dupy.Ale wiesz, że to nie ja zacząłem pisać o Bułgarscy, jełopie?
Chuj mnie to, to Ty ciągle obracasz kota ogonem i zaglądasz mu do dupy.
Teraz to już za późno jak wszystkich wpuścili, musieliby albo ich wyjebać i wpuścić spowrotem (żart) albo wprowadzić obowiązek załatwienia sobie w określonym czasie pozwolenia na pracę a jak nie to wypierdalać, tyle że to już nie przejdzie bo mleko się rozlało a sama unia europejska ma więcej do gadania w naszym państwie niż nasz rząd, wyobraź sobie co by teraz było gdyby chcieli wprowadzić identyczne przepisy jak są w krajach zachodnich, wielka afera, bo Polacy nie, my nie siadamy do stołu z największymi, i za to samo co jest jak go napisałeś w Szwajcarii u nas by przyjebali karę za łamanie praw człowieka.Jest opcja zamknięcia granicy z ukrami i wydawania pozwoleń na pracę a za każdą niesubordynację misiek w paszporcie i nara. Wtedy przyjeżdżają tu tylko i wyłącznie do pracy. Zwiększają nasze PKB a po wyeksploatowaniu zawijają się do siebie. Tak robią cywilizowane państwa (vide Szwajcaria). No ale to za trudne dla ukraińców na cały etat.
Teraz to już za późno jak wszystkich wpuścili, musieliby albo ich wyjebać i wpuścić spowrotem (żart) albo wprowadzić obowiązek załatwienia sobie w określonym czasie pozwolenia na pracę a jak nie to wypierdalać, tyle że to już nie przejdzie bo mleko się rozlało a sama unia europejska ma więcej do gadania w naszym państwie niż nasz rząd, wyobraź sobie co by teraz było gdyby chcieli wprowadzić identyczne przepisy jak są w krajach zachodnich, wielka afera, bo Polacy nie, my nie siadamy do stołu z największymi, i za to samo co jest jak go napisałeś w Szwajcarii u nas by przyjebali karę za łamanie praw człowieka.
Polecam sekcję komentarzy. Polaczki bronią banderowców.
Poniżej kilka przykładów:
Halibut,wczoraj mi zarzuciłeś,że cie cytuje,a w ciągu ostatniej doby zacytowałeś mnie pewnie grubo z 20 razy.
Gdzie większość moich postów nawet nie była skierowana do ciebie,bo mi się już nie chce tracić czasu na upośledzonych ukrofili z własnym światkiem.
To hipokryzja, czy już fiksacja?
Tak jak podejrzewałem - niedojebanie mózgowe.Nie. Po prostu odpowiadam merytorycznie na Twoje posty, gdy mam coś do powiedzenia. To, że Ty dziś milczysz po moim wczorajszym pokazaniu jak słabo wygląda to twoje odpowiadanie taktyką "nie zesraj się" jest fajne, bo pokazuje, że gdy nie masz argumentów, a nie chcesz pisać "nie zesraj się", to nie piszesz nic :) i ja mam spokój bo nie tracę czasu na rozmowy z tobą które w ogóle nie dotyczą treści merytorycznej.
To pokazuje,że tyle ile mi odpisywałes było bezsensowne, bo jak nie używasz inwektyw to nie masz nic do powiedzenia.
Dziś już próbowałeś coś odpowiedzieć z tymi Bułgarami i Węgrami, gdy myślałeś, że ma to jakaś merytoryczną treść, no ale nie pyklo do końca.
Widzisz, ty mnie prześladowałes wysrywami, ja Ciebie merytoryka :)
Tak jak podejrzewałem - niedojebanie mózgowe.
Widzi ktoś tę merytorykę u halibuta?
Nie wstydzcie się.
Z rok mnie tu nie było.
Było coś ciekawego?
Kto wygrywa?

No właśnie z czarnymi to jednak nie. Oni sami za bardzo się wybijają, za często młodzi mężczyźni w wieku prokreacyjnym gryzą piach lub siedzą w mamrze. Czarne kobiety też zrobiły się "wygodniejsze" względem chęci posiadania potomstwa. No i napływ czarnych jest mikry w porównaniu do Latynosów.Przypomnę tylko,że za parę pokoleń czarnuchy będą stanowiły większość w usa. To dla tych, którym nie trzeba tłumaczyć analogii
Tak samo, przez krecika tu wszedłem i teraz mi się pokazało powiadomienie. Obstawiam, że ruskie onuce kłócą się z ukraińskimi onucami tak samo jak rok temu, nic ciekawego.Z rok mnie tu nie było.
Było coś ciekawego?
Kto wygrywa?

Rakjety się kończo a ukrobot w formie :'(Z rok mnie tu nie było.
Było coś ciekawego?
Kto wygrywa?
Rakjety się kończo a ukrobot w formie :'(
Ukraińcy są Kozakami, więc to stepowcyStary poczytaj skąd pochodzą Węgrzy i jak agresywna ekspansję prowadzili, zwłaszcza Bułgarzy, na tyle wielką że podbili masę ludów i Cesarstwo Rzymskie musiało się z nimi układać.
Wiesz że ludy, z których wywodzą się Węgrzy, też urzędowaly na stepie i byli plemionami stepowymi, często koczowniczym i?
I myślisz że oni znaleźli się tu pokojowo, nie używali przemocy?
Zresztą trzeba być idiota by Rusinów nazywać po prostu plemionami stepowymi xd
Nie do końca. To zbiorowisko przestępców z Rusi i Polski, Tatarów i różnego stepowego tałatajstwa.Ukraińcy są Kozakami, więc to stepowcy
Ukraińcy są Kozakami, więc to stepowcy
Są fakty historyczne że większość z nich wywodzi się od zsyłanych tam bandytów, prawdziwych gangsterów. Oglądałem kiedyś dokument że gangsterka( zło ) jest w genach, ciekawe dlaczego u nich to wygląda jak wygląda, nie?Serio są badania które potwierdzają, że większość Ukraińców pochodzi od kozaków a nie Rusinów?
Są fakty historyczne że większość z nich wywodzi się od zsyłanych tam bandytów, prawdziwych gangsterów. Oglądałem kiedyś dokument że gangsterka( zło ) jest w genach, ciekawe dlaczego u nich to wygląda jak wygląda, nie?
Przedstaw mi badania udowadniające że ci Rusini w większości zajmujący te tereny nie byli gangsterami.Przedstaw mi badania udowadniające, że Ukraińcy pochodzą w większości od zsyłanych gangsterów a nie Rusinów zajmujących te tereny.
Po co, jakbyś nimi dostał w głowę to i tak napiszesz "ale"Przedstaw mi badania udowadniające, że Ukraińcy pochodzą w większości od zsyłanych gangsterów a nie Rusinów zajmujących te tereny.