Halibut 2.0
UFC Bantamweight
Przedstaw mi badania udowadniające że ci Rusini w większości zajmujący te tereny nie byli gangsterami.
Dobra, nie zauważyłem, że trollujesz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przedstaw mi badania udowadniające że ci Rusini w większości zajmujący te tereny nie byli gangsterami.
Po co, jakbyś nimi dostał w głowę to i tak napiszesz "ale"
Wiem, tylko to nic nie zmienia w tym co napisałem.Stary, wiesz że nie ma takich badań a Siedem trollowal?

Dla mnie to byli stepowcy przez styl bycia: jeżdżenie konno, palenie i łupienie.Nie do końca. To zbiorowisko przestępców z Rusi i Polski, Tatarów i różnego stepowego tałatajstwa.
Kozacy pochodzą z: Polski, Rusi i ludów stepowychSerio są badania które potwierdzają, że większość Ukraińców pochodzi od kozaków a nie Rusinów?
Dobra, nie zauważyłem, że trollujesz.Przedstaw mi badania udowadniające, że Ukraińcy pochodzą w większości od zsyłanych gangsterów a nie Rusinów zajmujących te tereny.
Na Ukrainie korupcja jest większa niż w BułgariiA jakie jest kryterium? W Bułgarii jest masa przestępczości i korupcji.
Na Ukrainie korupcja jest większa niż w Bułgarii
Ukraina była pod kontrolą Sowietów. Bułgaria góruje o 10 punktów nad Ukrainą w indeksie korupcjiBo byli pod kontrolą ruskich, Bułgaria się uniezależniła :)
No i pytanie jak duże są to różnice by stawiać Bułgarię jako wzór w stosunku do Ukrainy.
Ukraina była pod kontrolą Sowietów. Bułgaria góruje o 10 punktów nad Ukrainą w indeksie korupcji
Ah Ci ukraincypolacy sie o nich bija w internetach. Co ma w sobie ten prosty i prymitywny narod ze wzbudza tyle emocji... moze polskie pieniadze w kieszeni?
![]()
Trafny komenatrz, idealny wpasowany patrzac na statystyki ilu szoszonow biega obecnie po europieAlbo jaja, których zazdroszczą Polacy, którzy by zaraz spierdolili przed Ruskimi :p
a gdyby ukry nie zamkneli granic i nie lapali do wojska to pewnie by bylo dwa razy tyle, po prostu reszta tych ulepow nie miala dolarow.Trafny komenatrz, idealny wpasowany patrzac na statystyki ilu szoszonow biega obecnie po europiea gdyby ukry nie zamkneli granic i nie lapali do wojska to pewnie by bylo dwa razy tyle, po prostu reszta tych ulepow nie miala dolarow.
Jajca, jajca jak berety
A pamiętacie opowieści z jakim bohaterstwem młodzi warszawiacy walczyli z morderczymi hordami bestialskich nazistowskich ukrów podczas powstania? Sława bohaterom, szoszonom śmierć!
SpartanieI nie zmieni tego to, że ktoś próbuje wmówić, że waleczny naród to taki w którym walczy 100% mężczyzn, a o czym każdy wie, że to jest fizycznie niemożliwe i biorąc pod uwagę to kryterium- nigdy w historii żaden naród nie walczył nigdy walecznie.
skoro mowisz ze zawsze znajdzie sie ktos kto nie chce walczyc, i zawsze tak jest, oraz to ze nigdy nie walczy 100% mężczyzn i nie wmowi Ci sie tego.No i ile lata? Ilu według ciebie uciekło przed służba? 100 tys? 50 tys?
To są jakieś ogromne liczby?
Zapominasz też, że setki tys zza granicy pojechała walczyć dobrowolnie, a na Ukrainie pewnie jeszcze więcej. No ale są niewaleczni bo część nie chce walczyć, o czym wiesz, że jest to normalne ZAWSZE w trakcie KAZDEJ wojny
Prawda jest taka, że walczą. Skutecznie. Często z fanatycznym bohaterstwem. I nie zmieni tego to, że ktoś próbuje wmówić, że waleczny naród to taki w którym walczy 100% mężczyzn, a o czym każdy wie, że to jest fizycznie niemożliwe i biorąc pod uwagę to kryterium- nigdy w historii żaden naród nie walczył nigdy walecznie.
)skoro mowisz ze zawsze znajdzie sie ktos kto nie chce walczyc, i zawsze tak jest, oraz to ze nigdy nie walczy 100% mężczyzn i nie wmowi Ci sie tego.
To dlaczego post wyzej napisales ze polacy nie maja jaj bo by uciekli przed ruskimi a waleczni ukraincy dzielnie walcza?
Zagrywki niczym ukrainscy aktywisci ktorzy specjalizuja sie w prowokacjach. ( za co odbiegajac od tematu powinni byc zsylani do obozow pracy)
Panie lepiej, temat to konflikt rosja-ukraina658 stron nakurwiliscie o ruskich i ukrach?![]()

Napisałem to dla prowokacji(w odpowiedzi na te pieniądze w kieszeni) i przypominając sobie te badania w których Polacy deklarowali w ogromnej liczbie, że uciekną gdyby kraj był zaatakowany.
ja natomiast przypomnialem sobie te statystyki szoszonow w europie i ta fale ktora nas zalala.I tak mniej więcej od 15 strony Putin umiera na raka a od 27 ruskim brakuje bomb658 stron nakurwiliscie o ruskich i ukrach?![]()
I tak mniej więcej od 15 strony Putin umiera na raka a od 27 ruskim brakuje bomb
Bo rzeczywiscie to raka maka fąI tak mniej więcej od 15 strony Putin umiera na raka a od 27 ruskim brakuje bomb
Bo rzeczywiscie to raka maka fą
A z bombami to tak jak z rozdawaniem rowerow na placu czerwonym
Ty znowu piszesz o marginesie. Polacy bohatersko się zmobilizowali podczas wojny polsko-bolszewickiej, więc to nie był cud tylko wysiłek narodu i strategia RozwadowskiegoA pamiętasz, jak Bolszewicy zbliżali się do Warszawy, a młodzi Polacy w najlepsze uciekali m.in do Poznania, bawili się, mieli wyjebane i w dupie kraj, i dopiero gdy już prawie byli ruscy pod Warszawą i ruszyła silna propaganda trochę się zmieniło i więcej zaczęło się zgłaszać do walki? O czym opowiada dobrze książka "Prawdziwy Cud Nad Wisła".
I podejrzewam też, że sporo warszawiaków, w tym młodych, uciekała z innymi warszawiakami i unikała walki. Z pewnością 100% z nich nie walczyło, ani bohatersko, ani w ogóle.
Ty znowu piszesz o marginesie. Polacy bohatersko się zmobilizowali podczas wojny polsko-bolszewickiej, więc to nie był cud tylko wysiłek narodu i strategia Rozwadowskiego
Spokojnie u nas jest wiecej niz 200k mlodych jurnych ukrow. Prawda jest taka ze jakby wylapac wszystkich z europy i ich przeszkolić i uzbroic tym wszystkim co dostaja i jest pomowane w ta wojne, to by pod moskwa byliOstatnie miałem tourne po Europie północnej i Zachodniej. Tylu młodych w wieku poborowym ukrainców się szwendało po dużych miastach (i tych turystycznych) że szok. 50K? 100K? miało wyjechać, uciekając przed wojną? Niezłe pierdoły. Ze 200- 250k poborowych to w samej Polsce jest.
Takie teksty jednak pasują do uprawianej u nas tępej propagandy.

Ostatnie miałem tourne po Europie północnej i Zachodniej. Tylu młodych w wieku poborowym ukrainców się szwendało po dużych miastach (i tych turystycznych) że szok. 50K? 100K? miało wyjechać, uciekając przed wojną? Niezłe pierdoły. Ze 200- 250k poborowych to w samej Polsce jest.
Takie teksty jednak pasują do uprawianej u nas tępej propagandy.