Konflikt Rosja-Ukraina

Spokojnie. Na forum tutaj masz ludzi, którzy bronią internetowych fejkow itd, lub obrzucają cię błotem gdy stwierdzisz, że niezweryfikowane informacje z mediów, Twittera powinno się poddawać w wątpliwość(pozdro @vitas i @Siwy25_1 ) i Ci sami ludzie uważają że myślą samodzielnie xd
Takich jak polskie firmy zrzeszające ruskich trolli? :juanlaugh:

Spokojnie. Na forum tutaj masz ludzi, którzy bronią internetowych fejkow itd, lub obrzucają cię błotem gdy stwierdzisz, że niezweryfikowane informacje z mediów, Twittera powinno się poddawać w wątpliwość(pozdro @vitas i @Siwy25_1 ) i Ci sami ludzie uważają że myślą samodzielnie xd
Nie wrzuciłem żadnego fejka tym bardziej ruskiego także proszę się odpierdolić.
Jednymi i drugimi gardzę tak samo.

Kurcze, usunąłem bo w sumie stwierdziłem, że pewnie zaczniesz znowu pierdolić nie na temat i robić chochoły. Nie pomyliłem się xd
Usuń też konto najlepiej :kis:
Przykład pierwszy z brzegu,wczoraj z obroną ukrainskiego zboża też się popisałeś.

IMG_20230415_141358.jpg

Obstawiam Macedonię albo Islandię

„Rozumiemy, że polscy rolnicy znaleźli się w trudnej sytuacji, ale podkreślamy, że obecnie najtrudniejszą sytuację mają rolnicy Ukrainy. To na terytorium Ukrainy toczy się wojna, to ukraińscy rolnicy ponoszą kolosalne straty z powodu wojny Rosji przeciwko Ukrainie i to ukraińscy rolnicy giną na swoich polach od (wybuchów) rosyjskich min” – czytamy w komunikacie ministerstwa polityki rolnej i żywnościowej Ukrainy.

Zrozumiano Poljaki?

FtlxlcmWwAEwosc.jpeg

I żeby bom...

Last edited:
:jjsmile: Ladne ladne, ja raz powiedzialem ze jakby Ci ukraincy w polsce co sa sie zrzucili na te ich zbiorke to juz dawno po wojnie by bylo....

3 dni nie spalem, taki dumny z siebie bylem, bez kitu :lesnarhappy:
Ja raz byłem wkurwiony i podpity, szedłem do libla, też mnie zaczepili, powiedziałem "aha, fajnie." Jedyne co pamiętam z tamtej sytuacji to jego zamurowaną twarz która uchwyciłem kontem oka skręcając do drzwi. :jjsmile:

Ja raz byłem wkurwiony i podpity, szedłem do libla, też mnie zaczepili, powiedziałem "aha, fajnie." Jedyne co pamiętam z tamtej sytuacji to jego zamurowaną twarz która uchwyciłem kontem oka skręcając do drzwi. :jjsmile:

Bohater, potrafi nie dać na cele charytatywne!
Jesteś bardzo oryginalny, jak kilkadziesiąt miliony w innych Polaków xd

A skąd wiesz że nie daje na cele charytatywne grubasie? Zdążyło mi się wesprzeć jakąś zbiórkę, no i na POLSKIE ZWIERZĘTA potrafię się dorzucić, w alkoholowym drobne NIE RAZ wrzucałem babie do słoika za obsługę, ale na banderowców dawać nie będę, wolałbym dzieciom z czarnego lądu pomóc, jednak są od tego znacznie bogatsi ludzie niż ja i tego nie robią, a ja nie jestem jakimś samarytaninem. Niech wypierdalają na front do siebie albo na pole u Hansa.

A skąd wiesz że nie daje na cele charytatywne grubasie? Zdążyło mi się wesprzeć jakąś zbiórkę, no i na POLSKIE ZWIERZĘTA potrafię się dorzucić, w alkoholowym drobne NIE RAZ wrzucałem babie do słoika za obsługę, ale na banderowców dawać nie będę, wolałbym dzieciom z czarnego lądu pomóc, jednak są od tego znacznie bogatsi ludzie niż ja i tego nie robią, a ja nie jestem jakimś samarytaninem. Niech wypierdalają na front do siebie albo na pole u Hansa.

Właśnie napisałeś, że nie dałeś do tej puszki.
Więc zgodnie z logiką napisałem, że nie dałeś na cele charytatywne. Nie wiem gdzie przeczytałem iż uważam, że w ogóle nie dajesz na cele charytatywne. Pisaliśmy konkretnie o konkretnym incydencie który konkretnie opisałeś.

to ty tam stales pod liblem?

Ani nie stoję ani nie wrzucam. Czemu miałbym to robić?

Właśnie napisałeś, że nie dałeś do tej puszki.
Więc zgodnie z logiką napisałem, że nie dałeś na cele charytatywne. Nie wiem gdzie przeczytałem iż uważam, że w ogóle nie dajesz na cele charytatywne. Pisaliśmy konkretnie o konkretnym incydencie który konkretnie opisałeś.

Ani nie stoję ani nie wrzucam. Czemu miałbym to robić?
Na Ukraińców nie dałem.

Przecież napisałeś czarno n biało że jestem bohater bo na cele charytatywne nie wrzucę, ty przyjebany jesteś?

No nie dałeś na cel charytatywny. Z czym się więc nie zgadzasz w treści mojego komentarza?
Głupek, po prostu. Użyłeś liczby mnogiej, że nie daje na cele, wystarczyło napisać w formie jednoosobowej, nie byłoby problemu, ale ty jesteś na to za głupi i nawet jak ci to pokazałem to tego nie zrozumiesz, jednak dalej będziesz udawał wielkiego myśliciela, za 5 lat będzie problem z ukraińska mafią to będziesz specem od FBI.
Siemano Soprano.

Głupek, po prostu. Użyłeś liczby mnogiej, że nie daje na cele, wystarczyło napisać w formie jednoosobowej, nie byłoby problemu, ale ty jesteś na to za głupi i nawet jak ci to pokazałem to tego nie zrozumiesz, jednak dalej będziesz udawał wielkiego myśliciela, za 5 lat będzie problem z ukraińska mafią to będziesz specem od FBI.
Siemano Soprano.

Czyli tylko raz w życiu nie dałeś na cel charytatywny? pierwszy raz nie dałeś? Tak to wydajesz miliony zł miesięcznie by dać na wszystkie? Lub nigdy nie odmówiłeś innym, każdemu zawsze dawałeś? Nie wierzę Ci.

Nie? Czyli dobrze napisałem, że potrafisz nie dawać na CELE charytatywne. Nawet największy debil zrozumiałby o co mi chodzi. Założyłem, że tak jak każdy inny człowiek, nie dajesz też na wiele innych.

Czy traktować mój komentarz dosłownie czy nie doslownie- udowodniłem, że poprawnie napisałem.

Czyli jeżeli ja jestem głupkiem, gdy miałem rację, to kim Ty jesteś? Nadglupkiem?

Czyli tylko raz w życiu nie dałeś na cel charytatywny? pierwszy raz nie dałeś? Tak to wydajesz miliony zł miesięcznie by dać na wszystkie? Lub nigdy nie odmówiłeś innym, każdemu zawsze dawałeś? Nie wierzę Ci.

Nie? Czyli dobrze napisałem, że potrafisz nie dawać na CELE charytatywne. Nawet największy debil zrozumiałby o co mi chodzi. Założyłem, że tak jak każdy inny człowiek, nie dajesz też na wiele innych.

Czy traktować mój komentarz dosłownie czy nie doslownie- udowodniłem, że poprawnie napisałem.

Czyli jeżeli ja jestem głupkiem, gdy miałem rację, to kim Ty jesteś? Nadglupkiem?
Nie odmówiłem bo mnie nie prosili, a jak żulik mnie poprosił o coś a nie miałem to sobie od ust odjalem i mu pojarke zajechałem życząc powodzenia.

Ale o jakich wy tu w ogóle zbiorkach charytatywnych mówicie? Przecież to chyba nawet tutaj już było wspominane, że to pod liblami to żadne zbiórki charytatywne tylko przewał jest i biznesmeni w ukr i pl na tym zarabiają.

Back