Konflikt Rosja-Ukraina

Szokujace, kto by pomyslal?:wow:

1680691419916.png

Polacy ruchajacy Polaków? Niemozliwe!

Zastosuje Twoj manewr ktory stosowales tu czesto co do ruskich. Otóż gdyby ukraincy nie wysylali technicznego zboża do polski to by do tego nie doszlo prawda? Takze to wina ukraincow :)

Podaj przykład takiego manewru.

Czyli to taki przykład jak:
Kupiłem tone miedzi z Niemiec, i sprzedaje ci jako złoto, ale gdyby Niemcy nie sprzedawali miedzi, to bym cię nie oszukał, więc to wina Niemiec? :) O to chodzi?
Ciekaw jestem z czym robiłem tak z ruskimi

Zajebistą mamy tą prokuraturę. Zwykłe szaraki jak My 8miesięcy temu wiedziały, że tak będzie ale minister rolnictwa powiedział, ze tak nie jest, a potem, ze jednak jest, podał się do dymisji i koło spierdolenia leci dalej.
Just BOLZGA

I tak i nie. Stwierdzenie, że to na pewno pociski rosyjskie jest idiotyczne, ale stwierdzenie, że za to odpowiadają Rosjanie jest logicznie prawdziwe nawet w sytuacji gdy okaże się, że to rakiety OPL ukraińskiego. Bo idąc tą retoryka można uznać, że winna jest też Polska, USA, Francja, Hiszpania itd bo wspierają ukraińska OPL. Gdyby nie Rosja i ich atak rakietowy to Ukraina nie miała by aktywowanego OPL. Więc i tak Rosja jest winna. To co się stało to wina rosyjskiego ataku rakietowego tak czy siak.
@Halibut 2.0 masz pierwszy lepszy z brzegu. Nie chce mi sie szukac dalej nawet bo nie ma to sensu, nie bawia mnie dyskusje z poziomu przesłuchiwanego.

Takze zostajemy przy tym ze gdyby nie ukraincy wysylajacy gowno a nie zboze to nie byloby przekrętu, takze jak to pisales, stwierdzenie ze ukraincy sa winni temu zajściu jest logicznie prawdziwe, i tak czy siak oni sa winni.

EDIT: Zabawny ten przykład z miedzia, tym bardziej jak robisz to samo kiedy Ci wygodniej a 15 stron potem ladnie tlumaczysz takimi przykladami ze jest to nieprawidlowy tok rozumowania.

Przecież każdy dłuższy post prowadzisz w ten sam sposób. Odwracanie kota ogonem i setka pytań. Już Ci to pisali ludzie jak dalej nie ogarniasz to trudno.

Do ciebie mi daleko. Wymyślasz tezy i kłamiesz ignorując kompletnie to co pisałem. Pamiętasz jak wymyśliłeś, że uważam iż Ukraińcy nie dokonują przestępstw i nie robią przemytowi, bo zasugerowałem, że komendant mógł świadomie przemycić granatnik?
Zwykle kłamstwo w żywe oczy. Kilka takich robiłeś.
@Halibut 2.0 masz pierwszy lepszy z brzegu. Nie chce mi sie szukac dalej nawet bo nie ma to sensu, nie bawia mnie dyskusje z poziomu przesłuchiwanego.

Takze zostajemy przy tym ze gdyby nie ukraincy wysylajacy gowno a nie zboze to nie byloby przekrętu, takze jak to pisales, stwierdzenie ze ukraincy sa winni temu zajściu jest logicznie prawdziwe, i tak czy siak oni sa winni.

EDIT: Zabawny ten przykład z miedzia, tym bardziej jak robisz to samo kiedy Ci wygodniej a 15 stron potem ladnie tlumaczysz takimi przykladami ze jest to nieprawidlowy tok rozumowania.

Bez sensu przykład. Miałby sens jakby Ukraińcy zaatakowali nas swoim technicznym zbożem, i oszukali naszych pośredników

Lub gdyby ta rakieta ukraińska trafiła tu celowo, a nie jako OPL po ataku ruskich.
Lub gdyby Ukraińcy poprosili ruskich by wtedy a wtedy zaatakowali by odłamek spadł na Polskę.
Jezeli pijany kierowca tira zjedzie na lewy pas i jebnie w twoje auto, które odrzuci tak że rozwalisz przystanek- to uważasz że nie ma logiki w twierdzeniu, że winę ponosi kierowca tira a nie Ty?

To przykład z rakieta.

Choćbyś nie wiem jak miał gwałcić logikę to takich argumentów z tym zbożem nie znajdziesz.

Do ciebie mi daleko. Wymyślasz tezy i kłamiesz ignorując kompletnie to co pisałem. Pamiętasz jak wymyśliłeś, że uważam iż Ukraińcy nie dokonują przestępstw i nie robią przemytowi, bo zasugerowałem, że komendant mógł świadomie przemycić granatnik?
Zwykle kłamstwo w żywe oczy. Kilka takich robiłeś.

Bez sensu przykład. Miałby sens jakby Ukraińcy zaatakowali nas swoim technicznym zbożem, i oszukali naszych pośredników

Lub gdyby ta rakieta ukraińska trafiła tu celowo, a nie jako OPL po ataku ruskich.
Lub gdyby Ukraińcy poprosili ruskich by wtedy a wtedy zaatakowali by odłamek spadł na Polskę.
Jezeli pijany kierowca tira zjedzie na lewy pas i jebnie w twoje auto, które odrzuci tak że rozwalisz przystanek- to uważasz że nie ma logiki w twierdzeniu, że winę ponosi kierowca tira a nie Ty?

To przykład z rakieta.

Choćbyś nie wiem jak miał gwałcić logikę to takich argumentów z tym zbożem nie znajdziesz.
Bez sensu obrona, ukraincy specjalnie wysylaja gowno by na nas zarobic takze idac Twoja logika kazdy przekret zwiazany z tym co wyslali jest ich wina.

Jesli nie umiesz przełożyć przykladu zboza na przyklad z rakieta to nie moja wina. Przyklad z samochodem jest bez sensu bo to przypadek/losowosc a nie intencjonalne wysylanie komus gowna zamiast towaru.

Poza tym skoro kierowca tira jest winny bo zjechal na inny pas tak jak piszesz, to tak samo winni sa ukry bo wysylaja trefny towar a nie my. Zle zaprezentowales przykład ktorym chciales sie bronic.

Takze jakbys sie nie wykrecal to uzywasz uzywales i pewnie bedziesz uzywac takich zagran po czym bedziesz sie tlumaczyc pokretna logika i przeczyc sam sobie

Bez sensu obrona, ukraincy specjalnie wysylaja gowno by na nas zarobic takze idac Twoja logika kazdy przekret zwiazany z tym co wyslali jest ich wina.

Jesli nie umiesz przełożyć przykladu zboza na przyklad z rakieta to nie moja wina. Przyklad z samochodem jest bez sensu bo to przypadek/losowosc a nie intencjonalne wysylanie komus gowna zamiast towaru.

Poza tym skoro kierowca tira jest winny bo zjechal na inny pas tak jak piszesz, to tak samo winni sa ukry bo wysylaja trefny towar a nie my. Zle zaprezentowales przykład ktorym chciales sie bronic.

Takze jakbys sie nie wykrecal to uzywasz uzywales i pewnie bedziesz uzywac takich zagran po czym bedziesz sie tlumaczyc pokretna logika i przeczyc sam sobie
Czyli nasi pośrednicy nie kupili świadomie zboża technicznego od Ukraińców, tylko zostali przez nich zmuszeni by je kupić?

Wtedy twój komentarz mialby sens. I jeśli tak jest to się z Tobą zgadzam.

Czyli nasi pośrednicy nie kupili świadomie zboża technicznego od Ukraińców, tylko zostali przez nich zmuszeni by je kupić?

Ale jacy pośrednicy? To nie państwo wydało zgodę i podpisało umowę przez którą zboże trafiło do magazynów? Yyyy?
A potem z tych magazynów dopiero zboże trafialo do pośredników, którzy tyle miesięcy byli zapewniani, że to nie zboże techniczne xd

Panstwo sprawdziło z innego panstwa zboze( a raczej gowno bo takie cos wyslali), posrednicy dostali gowno i sprzedali gowno. Idac logika ktora juz ustalilismy nie jest to wina posrednikow tylko?

Panstwo sprawdziło z innego panstwa zboze, posrednicy dostali gowno i sprzedali gowno. Idac logika ktora juz ustalilismy nie jest to wina posrednikow tylko?

Czyli to i tak jeśli nie wina pośredników, to państwo Polskiego, jeżeli państwo polskie brało świadomie zboże techniczne.
Jeśli Ukraińcy wysłali by nam techniczne kłamiąc że to sposywcze- wtedy mamy też duża winę Ukraińców.

Może syfu nas zaleje, które będziemy jedli. Elyta tego nie ruszy, tylko na tym zarobi, pasza dla plebsu

Slava!

Back