vitas
KSW Heavyweight
Bo uchodźcy z Ukrainy to głównie kobiety. Dobrze gotują, bardziej zadbane, szczupłe.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bo uchodźcy z Ukrainy to głównie kobiety. Dobrze gotują, bardziej zadbane, szczupłe.

Ty na pewno pisales o ukrainkach?Do tego te kobiety prawdopodobnie są bardziej uległe i nie zepsute jeszcze . Czyli możliwe, że bardziej nadają się na żony i matki niż warszawskie niunie czy wrocławskie księżniczki.
poznalem wiele ukraińskich rodzinek i takich blachar i materialnych suk nie widzialem nigdzie.
U nas prawie zawsze jest od skrajności do skrajności. Do czego bardzo mocno przyczyniają się politycy i media, grzejąc dane tematy, polaryzując odbiorców.Działa mechanizm, którego się wszyscy spodziewali, ale mimo to zniechęcenie pojawia się późno.
Najgorsze będzie jak damy sobie wmówić, że pomimo ogromnego zaangażowania i poświęcenia jesteśmy najgorszymi śmieciami w Europie bo zmęczyli nas uchodźcy. A zobaczycie, że takie tematy będą grane.
Uczciwie? Nie znam wiele ukrainek, więcej ukraińców, bo się budowami param.Ty na pewno pisales o ukrainkach?poznalem wiele ukraińskich rodzinek i takich blachar i materialnych suk nie widzialem nigdzie.
Te wyobrazenie ukrainki jako typowej dziewczyny w stroju ludowym o tradycyjnych wartosciach to mokry sen, wiekszosci sa to tipsiary gorsze niz te z warszawki.
Co do samych Polek to może być w tym i sporo racji, ale ukrainki w kwestii wyrachowania, mniemania o sobie i rozpuszczenia myślę, że mogę nasze rodaczki wyprzedzać o dwie długości.Zwykły instynkt przetrwania. Konkurencja do lepszego bogatszego kutasa no i nie mogą księżniczkować już. Hipokryzja kobiet pokazana kolejny raz. Młodych czarnuszków to tak, przyjmować czy arabusów ale jak się pojawiają młode kobiety z upainki to dupsko piecze wyjątkowo mocno.
Do tego te kobiety prawdopodobnie są bardziej uległe i nie zepsute jeszcze tak mocno lewicową ideologią. Czyli możliwe, że bardziej nadają się na żony i matki niż warszawskie niunie czy wrocławskie księżniczki.
Nie ma tu żadnej tajemnicy, baby to chuje z cyckami, fałszywe i zachłanne, współczujące gdy to one coś z tego mają.
Ja poznawalem ukraincow na budowach a potem ich zony z jakis spotkan, plus to co szoszony opowiadaly nam z historii o innych ukrowych rodzinkach w pl z ktorymi sie znaja.Uczciwie? Nie znam wiele ukrainek, więcej ukraińców bo się budowami param.
Możliwe, że miałem błędne wyobrażenie, wynikające z naiwnego myślenia, że nie były aż tak przesiąknięte lewicową agendą na tej swojej upadlince.
Ukrainki znam tylko z biedronki, żabki etc.
Ale osobiście ich nie znam. Ukraińców za to tak.

Czyli klasyka - lewactwo to spierdolenie umysłowe i gwałt na logice. Nic nowego. Kipiący nienawiścią bojownicy o miłość. Wycierający tolerancją mordę nietolerancyjni rycerze tolerancji. A baby to najgłupsze istoty w otoczeniu człowieka. Szczególnie te w wieku rębnym. Trochę mądrzeją kiedy z całą epą spadają za margines ugrania czegokolwiek cipą.No jest cudownie, miłość kwitnie! A może jednak tak nie do końca? Poniżej artykuł i badanie z mocno proukraińskiego medium, tj. z "okopress" Sprzed 4 dni. "Rzeczpospolita" też przytaczała ten tekst i badania.
![]()
Coś się zmienia: młode kobiety tracą serce do ukraińskiej obecności w Polsce [SONDAŻ IPSOS]
"Czujemy, że pozytywny stosunek do uchodźców maleje" - mówi Oksana Pestrykowa. Sondaż Ipsos dla OKO.press i TOK FM to potwierdzaoko.press
"Najbardziej do uchodźców z Ukrainy zniechęcają się kobiety w wieku od 18 do 39 lat. Aż 48 proc. z nich ocenia ich stały pobyt w naszym kraju jako "zły" bądź "bardzo zły”
"Ten wynik jest tym bardziej zaskakujący, że młode Polki mają poglądy lewicowe, są tolerancyjne, otwarte, pozbawione uprzedzeń np. wobec osób LGBT. Być może widzą coraz więcej trudności w codziennym życiu i spada na nie ciężar kryzysu gospodarczego. A to przelewa się na niechęć do uchodźczyń, w których widzą konkurencję. Chociażby, jeżeli chodzi o rynek pracy."
Ale jak to? młode, wykształcone, otwarte, kobiety tak mają? Myślałem, że tylko tutejsi konfederaci, patrzący nawet podejrzliwie na aspirynę od bayera, mieszkający w piwnicy, pijący tanie piwka, którzy nagie kobiety widzą tylko na swoim smarftonie? Do tego będący pseudo patriotami o mentalności tępego kibola, którzy uciekliby z Polski od razu, gdyby mumia z kremla zaatakowała...
Ja to już nic a nic nie rozumiem!!!
To ja własnie patrząc po Wawie i swoich stronach widziałem od chuja nalanych ukrainek, takich 5-10 kg za dużo.Co nie byłem na Ukrainie to gruba spotkać to ze świecą szukać.
Ludzie pomagali widząc dramat tych ludzi, sam widziałem dzieciaki biegające wśród łóżek polowych na ogromnej hali, to robiło ogromne wrażenie.U nas prawie zawsze jest od skrajności do skrajności. Do czego bardzo mocno przyczyniają się politycy i media, grzejąc dane tematy, polaryzując odbiorców.
W przypadku ukrainy i ukrainców prawie cała scena polityczno-medialnia trzymała się jednego przekazu, więc ten obraz od początku mógł być, moim zdaniem, nieco mylny i zafaszłowany.
To znaczy na pewno Polacy chętnie i masowo pomagali, i zgadzam się z Tobą, że całkiem możliwe będzie to, że już niebawem zacznie się samobiczowanie (czy też medialne biczowanie) że Polacy są be, bo już nie pomagają wystarczająco mocno. Do tego będą dołączane wypowiedzi rozczarowanych ukraińców jak to rozczarowali się Polakami i w ogóle zostali przez poljaków oszukaniu.
Myślę, że jednak od początku była spora grupa ludzi mówiąca: "pomagajmy, owszem, ale nie dostawajmy pierdolca, bo nam to bokiem wyjdzie taka nadgorliwość" -- co już się dzieje i dziać będzie coraz mocniej. Ale takie głosy rozsądku były na początku skutecznie zagłuszane i marginalizowane.
A pomyśleć, że mogłeś tam zostać.Co nie byłem na Ukrainie to gruba spotkać to ze świecą szukać.

Te ostatnie 3 zdania brzmią jak poezja natchnionego mizogina na wygnaniu! Na takim wewnętrznym wygnaniu w areszcie domowym po przejęciu władzy w kraju przez środowiska związane z Wysokimi Obcasami ;-)Czyli klasyka - lewactwo to spierdolenie umysłowe i gwałt na logice. Nic nowego. Kipiący nienawiścią bojownicy o miłość. Wycierający tolerancją mordę nietolerancyjni rycerze tolerancji. A baby to najgłupsze istoty w otoczeniu człowieka. Szczególnie te w wieku rębnym. Trochę mądrzeją kiedy z całą epą spadają za margines ugrania czegokolwiek cipą.
Nie jestem godzien na taki zaszczytPowinieneś za to dostać jakiś order świętego (uśmiechniętego) Korwina :D

A pomyśleć, że mogłeś tam zostać.
![]()
Na szczęście zostaną tu tacy inteligenci po podstawówce jak Ty. Co nawet po Polsku pisać nie potrafią.Na szczęście Cienie Polska się powoli pozbywa. Jeszcze zabierz do Niemiec Szplina i Vitasa :p i tych fanów onetu

Na szczęście zostaną tu tacy inteligenci po podstawówce jak Ty. Co nawet po Polsku pisać nie potrafią.
![]()
Takie coś powinno istnieć!!!Powinieneś za to dostać jakiś order świętego (uśmiechniętego) Korwina :D
Te dane rozumiem opublikował Instytut z dupyBo uchodźcy z Ukrainy to głównie kobiety. Dobrze gotują, bardziej zadbane, szczupłe. Konkurencja.

Te dane rozumiem opublikował Instytut z dupy![]()
widuje np w sklepach tak samo jak i grube tak chude bez róznicy polki jak ukrainkiSerio chcesz mi powiedzieć , że mijasz tyle grubych MLODYCH Ukrainek co Polek? :P
widuje np w sklepach tak samo jak i grube tak chude bez róznicy polki jak ukrainki
Bo te nie chamskie zachowuja sie normalnie dlatego nikt nie zwraca na nie uwagiMoże tak jest. To tak jak chłopaki niby zauważają że Ukrainki są wszędzie chamskie co chwilę, i je zauważają, a ja może częściej zauważam te szczupłe, ładne, w obcisłych spodniach a grubych udaje że nie słyszę iż mówią po wschodniemu xd

Miszcz.Edit:
Według tego jesteśmy, jako Polacy, grubsi od Ukraińców :p
![]()
Polacy w pierwszej piątce najbardziej otyłych narodów w Europie
Ponad 1/4 Polaków cierpi na otyłość. W ciągu ostatnich 2 lat odsetek osób, które mają problem z nadwagą powiększył się.www.mp.pl
Nie ma problemu, za rok się wymieni ministra rolnictwa i będzie dobrze.
Nie bardzo rozumiem co do mnie piszesz.Będą się tłumaczyć, że dzięki temu filet będzie tańszy, bo nieuczciwi rolnicy zwiększyli cenę rok o w chuj