vitas
KSW Heavyweight
I na cohones

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I na cohones

Dla mnie Pis jest największym gównem, jaki spotkał ten kraj po Bierucie – biorąc pod uwagę uwarunkowania i ograniczenia geopolityczne w jakich państwo funkcjonowało. Szanse i ich brak.Takie rzeczy to do hyde parku, tam sa milosnicy kupek![]()
A tak serio to ludzie narzekali na PO i teraz jeszcze fantazjuja o walce z lgbtqw ktore kryje sie za PO ale jak tak popatrzec na to co robi pis i jak rozkrada i jakie decyzje podejmuje to szczerze wolalbym glosowac na tych niby postepowych europejskich lewakow niz na konserwatywnych kosciolkowych zlodziei.
Oczywiscie peło tez kradło ale tu trzeba wybierac tych co mniej kradna bo inaczej bedziemy w jeszcze glebszej dupie niz jestesmy
Szacunek ljudzi włukrajiny
ukrainskie telefony dzieki ktorym mozna zalatwic wszystkoRedaktor od razu do wyjebania powinien byc, ukrainka jak to ukrainka, glupiutka zapatrzona w ukraine z ktorej dumnie spierdolila i gada glupoty ale redaktor ktory przyklaskuje a nie zna realiow to zero.
Moze i upadlincy w telefonie nie moga nic zalatwic ale z tego co mi wiadomo to polacy maja mozliwosc e podpisu, profilu zaufanego i w internecie zalatwia wiekszosc spraw urzedniczych, z bankiem przez telefon rowniez wiele da sie zalatwic takze co on pierdoli?
przy okazji Polskich przedsiębiorców i polski budżet.Szacunek ljudzi włukrajiny

Ukraina Wakanda Europy! Slava!To co pierdoli ta baba to ja nie wiem
Babo![]()
Na prawdę jesteśmy takim krajem i społeczeństwem, że musimy przesadnie reagować na zdanie panny z Ukrainy? A jak oni mają aplikacje do robienia kwasu chlebowego, a mu nie mamy, to znaczy, że Ty jesteś gorszy od jakiegoś Stiepana? Ja pier... ę jakie my jeszcze mamy kompleksy.Tak jak jestem przeciwny przemocy wobec kobiet, to bym w ten stepowy ryj zajebał.

Pewnie miliony Ukraińców na Ukrainie funkcjonuje tylko dlatego, że członkowie ich rodzin pracują w Polsce i wysyłają im kasę, pomoc.
Więc zostając i pracując w Polsce- wspierasz Ukrainęprzy okazji Polskich przedsiębiorców i polski budżet.
To nie tyle zdanie jakiejś panny z ukrainy tylko ich roszczeniowa mentalność,która już się zaczyna uwypuklać coraz bardziej.Na prawdę jesteśmy takim krajem i społeczeństwem, że musimy przesadnie reagować na zdanie panny z Ukrainy?
Skutki naszych kompleksów objawiają się włażeniem w dupę komu popadnie, obecnie krajowi,który jest od nas zależny i powinien robić nam laskę,a nie odwrotnie.Ja pier... ę jakie my jeszcze mamy kompleksy.![]()
O kurwa jeszcze to MP 40 w rekach banderowca po lewej
piekne nawiązanie. Tworca nie podumalTo nie tyle zdanie jakiejś panny z ukrainy tylko ich roszczeniowa mentalność,która już się zaczyna uwypuklać coraz bardziej.
Skutki naszych kompleksów objawiają się włażeniem w dupę komu popadnie, obecnie krajowi,który jest od nas zależny i powinien robić nam laskę,a nie odwrotnie.
Nie,zapytałem ukrainki z festivali.Tak tak, robiłeś badania i wiesz że większość Ukraińców tak twierdzi xd
Tu nie chodzi o zdanie jakiegos kmiota z ukrainy tylko o to ze jako kraj potrafimy jeszcze sie do tego usmiechac i tanczyc bo mamy takie zjebane spoleczenstwo. Gosc powinien ja utemperowac na wizji kulturalnie, bo zwyczajnie klamie a potem zapytac o wiele kulturowych i technologicznych brakow jakie wystepuja na ukrainie a nie ma ich w polsce co by zakonczylo temat. Niestety fajnopolactwo woli przyklaskiwac i sie glupio usmiechac, nie wiem czy z glupoty czy po prostu ze zwyczajnej prostytucji.Na prawdę jesteśmy takim krajem i społeczeństwem, że musimy przesadnie reagować na zdanie panny z Ukrainy? A jak oni mają aplikacje do robienia kwasu chlebowego, a mu nie mamy, to znaczy, że Ty jesteś gorszy od jakiegoś Stiepana? Ja pier... ę jakie my jeszcze mamy kompleksy.![]()
My tyko wytykamy pizdzie kłamstoNa prawdę jesteśmy takim krajem i społeczeństwem, że musimy przesadnie reagować na zdanie panny z Ukrainy? A jak oni mają aplikacje do robienia kwasu chlebowego, a mu nie mamy, to znaczy, że Ty jesteś gorszy od jakiegoś Stiepana? Ja pier... ę jakie my jeszcze mamy kompleksy.![]()
To wiele tlumaczy.

Tu nie chodzi o kompleksy, ale o fakt srania w czyimś gnieździe. Nie jesteś u siebie, albo się dostosowujesz albo palisz wrotki do siebie jak Ci tak źle.Na prawdę jesteśmy takim krajem i społeczeństwem, że musimy przesadnie reagować na zdanie panny z Ukrainy? A jak oni mają aplikacje do robienia kwasu chlebowego, a mu nie mamy, to znaczy, że Ty jesteś gorszy od jakiegoś Stiepana? Ja pier... ę jakie my jeszcze mamy kompleksy.![]()
Tu nie chodzi o kompleksy, ale o fakt srania w czyimś gnieździe. Nie jesteś u siebie, albo się dostosowujesz albo palisz wrotki do siebie jak Ci tak źle.
Powtórzę się setny raz. Nigdy i w żadnym kraju w jakim bym aktualnie nie przebywał nie zachowałbym w taki sposób jak oni zachowują się u nas.
Kulturę wynosi się z domu.
Mi sie wydaje,ze niepotrzebnie rozdmuchiwany temat. Zapraszaja UA,bo tych ludzi w PL jest spora liczba.Tu nie chodzi o zdanie jakiegos kmiota z ukrainy tylko o to ze jako kraj potrafimy jeszcze sie do tego usmiechac i tanczyc bo mamy takie zjebane spoleczenstwo. Gosc powinien ja utemperowac na wizji kulturalnie, bo zwyczajnie klamie a potem zapytac o wiele kulturowych i technologicznych brakow jakie wystepuja na ukrainie a nie ma ich w polsce co by zakonczylo temat. Niestety fajnopolactwo woli przyklaskiwac i sie glupio usmiechac, nie wiem czy z glupoty czy po prostu ze zwyczajnej prostytucji.

Mnie od dziecka uczyli ze mozna opowiadac o swoich zaletach bez deprecjonowania innych. Troche dziwnie opowiada o zaletach swojego kraju ktory jest znany na swiecie z tego ze to kraj 3 swiata praktycznie tym samym wbijajac szpile w kraj ktory ja zywi i przyjmuje takich jak ona.Mi sie wydaje,ze niepotrzebnie rozdmuchiwany temat. Zapraszaja UA,bo tych ludzi w PL jest spora liczba.
Luzna rozmowa o wszystkim i niczym, byleby zapelnic czas radiowy. Poza tym, gdybys dostal zaproszenie do radia,to bys mowil same zle rzeczy? Kazdy przeciez wie,ze UA to korupcja i na wielu szczeblach jest dramat-kazdy to wie. Ja to widze tak,ze mloda dziewczyna jest dumna z bycia UA i opowiada troche o kraju i ich zaletach, ktorych nie ma na razie wiele.![]()

To już sobie sam dopowiedziałeś jak zwykle. Ja doskonale wiem co miałem na myśli.Ale zaznaczaj- oni, czyli ułamek, a piszesz jakbyś mówił o Ukraińcach jako całości :p
Mnie od dziecka uczyli ze mozna opowiadac o swoich zaletach bez deprecjonowania innych. Troche dziwnie opowiada o zaletach swojego kraju ktory jest znany na swiecie z tego ze to kraj 3 swiata praktycznie tym samym wbijajac szpile w kraj ktory ja zywi i przyjmuje takich jak ona.
Wlasnie dostala zaproszenie do radia i jednak ta dwojka wytacza negatywne nastawienie zamiast glosic pozytywy, ale to najmniejszy problem, wiekszy jest taki ze po prostu klamia dla swojej narracji![]()
To już sobie sam dopowiedziałeś jak zwykle. Ja doskonale wiem co miałem na myśli.
Można też do tematu podejść od drugiej strony: pomagamy wam, dajemy pieniądze z socjali, przyjmujemy dzieci do szkół, bo nas stać. I po temacie.
Problem tyko ze nas nie staćMożna też do tematu podejść od drugiej strony: pomagamy wam, dajemy pieniądze z socjali, przyjmujemy dzieci do szkół, bo nas stać. I po temacie.
Z demografią się nie walczy ściąganiem innych tylko robieniem tak, żeby swojej ludności żyło się dobrze, a tego raczej nie zauważyłem.A, bo kiedyś się tu na mnie oburzano, że twierdziłem iż z Ukraińców jako narodu robią tu uderzy dzicz, a przecież niby mówią tylko o tej patologicznej mniejszosci, nigdy o Ukraińcach jako takich. Czyżbym jednak miał rację? :)
I - bo mamy kryzys demograficzny, byliśmy po stronie która zachęcała do wojny, obrony i której w gigantycznym stopniu zależy na utrzymaniu wolnej Ukrainy.