Konflikt Rosja-Ukraina

@Halibut 2.0 kurwiu

Screenshot_20230406_150808_Facebook.jpg

Włączam tvn a tam Hetman Wielki Skrzypczak mówi (prawie cytat):
- Bachmut jest już jedynie symbolem, nie ma znaczenia strategicznego. Tam walki toczą się o każdą ulicę, o każdy teren.

No to jak walki się toczą o każdą ulicę, to chyba kurwa, to miasto nie jest takie tylko symboliczne i bez znaczenia, co nieee?

:beczka:

Włączam tvn a tam Hetman Wielki Skrzypczak mówi (prawie cytat):
- Bachmut jest już jedynie symbolem, nie ma znaczenia strategicznego. Tam walki toczą się o każdą ulicę, o każdy teren.

No to jak walki się toczą o każdą ulicę, to chyba kurwa, to miasto nie jest takie tylko symboliczne i bez znaczenia, co nieee?

:beczka:
no właśnie generał skrzypczuk znowu zmienił zdanie.

Na zakończenie militarne wojny szans nie ma. Żadna ze stron nie ma przewagi, jest impas strategiczny - mówił w rozmowie z Jackiem Nizinkiewiczem były dowódca wojsk lądowych, były wiceminister obrony, gen. Waldemar Skrzypczak.

Ukraińcy nie mają potencjału militarnego, który pozwoliłby im odbić 20 proc. terytorium (zajętego przez Rosjan - red.), łącznie z Krymem. Przewaga, jaką musiałyby mieć wojska ukraińskie nad armią rosyjską, aby ją wypędzić ze swojego terytorium musiałaby wynosić 4:1. Ukraina nigdy takiej przewagi nie zbuduje - mówił gen.

Dlatego jego zdaniem „nadszedł czas na polityków”. „ Musimy znaleźć kompromis między oczekiwaniami Ukraińców a tym, czego chce Putin”

Po co wrzucać takie filmy? Nie dowiadujemy się w końcu co te kobiety mówiły. Nic z tego filmu nie wiadomo xd matko, jak trzeba być zautomatyzowanym by po takim czasie jeszcze takie rzeczy wrzucać xd i to przez kolejny gówno profil prorosyjski. Matko, że mamy ludzi na forum, którzy nie wstydzą się swoich antypolskich, Olszanskich poglądów.

Last edited:
Po co wrzucać takie filmy? Nie dowiadujemy się w końcu co te kobiety mówiły. Nic z tego filmu nie wiadomo xd matko, jak trzeba być zautomatyzowanym by po takim czasie jeszcze takie rzeczy wrzucać xd i to przez kolejny gówno profil prorosyjski. Matko, że mamy ludzi na forum, którzy nie wstydzą się swoich antypolskich, Olszanskich poglądów.

Nmve.gif

Od ponad roku opierdalają Ukrainie/Ukraińcom pęto na wszelkie możliwe sposoby. Ukrainie, która jest pod ścianą, w stanie wojny i która to obecnie jest w chuj zależna od Nas ze względu na rolę jaką odgrywamy w tym wszystkim, co My - jako Polska - moglibyśmy z łatwością wykorzystać np. używając wobec nich szantażu, żeby osiągnąć interesujące nas korzyści. Mimo to, nie robimy tego, tylko uczciwie, dobrodusznie pomagamy niczym najlepszy sOMsiad. Do tego stopnia, że zakrawa to momentami o jakąś jebaną ukrofilię.
Rozbrajają dla nich Polskę, wysyłają sprzęt zupełnie za darmoszkę, paliwo do czołgów, przyjmują miliony uchodźców nadając im specjalne przywileje i socjal należny Polakom, nawet przymykają oko na banderyzm... itp. itd.
I mimo to, za chuja nie mogą się tych naszych "kochanych bratanków" doprosić, aby Ci łaskawie zgodzili się na ekshumację i godny pochówek pomordowanych Polaków na Wołyniu, których to oni bestialsko wybili jak psy i po dziś dzień czczą ich morderców jako swoich bohaterów narodowych, oddając cześć, stawiając im pomniki, nazywając ulice ich imionami...
Kisnę.
"Bardzo mocno o to zabiegamy".:juanlaugh:

FtDgrbfX0BYJ52a

1:35

Bożesz ty mój...
Ileż ja bym dał, żeby ten nasz pocieszny Prezydent Polski z taką werwą oraz zapałem zabiegał o pamięć i sprawiedliwość dla pomordowanych Polaków przez Ukraińców na Wołyniu, jak zabiega o pamięć i sprawiedliwość dla Ukraińców zamordowanych przez Rosjan. :jon:
Slava Dudaszke, slava Ukraini!

"A BYŁEŚ W BUCZY????!!?????!!?????!!!!?! BYŁEŚ W BOROWIANCE??????!!???????!!!!!!!!!" BYŁEŚ.......................... W IRPIENIU??!!???!!!!???!!??? NIE BYLEŚ???????? TO POJEDŹ TAM".

loudly-crying-face_1f62d.png

6fkcdn.jpg

Bożesz ty mój...
Ileż ja bym dał, żeby ten nasz pocieszny Prezydent Polski z taką werwą oraz zapałem zabiegał o pamięć i sprawiedliwość dla pomordowanych Polaków przez Ukraińców na Wołyniu, jak zabiega o pamięć i sprawiedliwość dla Ukraińców zamordowanych przez Rosjan. :jon:

"A BYŁEŚ W BUCZY????!!?????!!?????!!!!?! BYŁEŚ W BOROWIANCE??????!!???????!!!!!!!!!" BYŁEŚ.......................... W IRPIENIU??!!???!!!!???!!??? NIE BYLEŚ???????? TO POJEDŹ TAM".

6fkcdn.jpg

Uważaj już się na Ciebie czai

tumblr_oec9mt6IjG1ro8ysbo1_500.gif

Zjebiesz ukrainkę - jesteś prorosyjski.
Ukrobot w formie.

Jak wrzucasz film w którym nie wiadomo o co chodzi z prorosyjskiego konta- to sugeruje, że sam możesz mieć ciągoty prorosyjskie. A skąd wiesz, że one mówiły coś złego? Masz pierwsza część filmu?

Gdybyś czytał ze zrozumieniem a nie wymyślał nieistniejące tezy, to byś wiedział, że nie napisałem iż zjebanie Ukrainki jest prorosyjskie.

Last edited:
Jak wrzucasz film w którym nie wiadomo o co chodzi z prorosyjskiego konta- to sugeruje, że sam możesz mieć ciągoty prorosyjskie. A skąd wiesz, że one mówiły coś złego? Masz pierwsza część filmu?

Gdybyś czytał ze zrozumieniem a nie wymyślał nieistniejące tezy, to byś wiedział, że nie napisałem iż zjebanie Ukrainki jest prorosyjskie.
Spokojnie kapitanie rimming.
Wdech,wydech.

short-circuit-movie.gif

proste

Bożesz ty mój...

6fkcdn.jpg

Maliniak taki stanowczy

Ciekawe kogo elita wystawi na nowego prezydenta. Putin tym listem gończym jest na 99 procent, skończony na Kremlu..

Back