Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja tam liczę, że odpadnie w pierwszej rundzie. Najlepiej z jakąś ruską właśnie.Dostała 3 razy pod rząd na pizde od kazacha co jest za rosją to się wkurwia hehe. Oby w RG ją trafiła i tym razem rozjebala <3

no właśnie generał skrzypczuk znowu zmienił zdanie.Włączam tvn a tam Hetman Wielki Skrzypczak mówi (prawie cytat):
- Bachmut jest już jedynie symbolem, nie ma znaczenia strategicznego. Tam walki toczą się o każdą ulicę, o każdy teren.
No to jak walki się toczą o każdą ulicę, to chyba kurwa, to miasto nie jest takie tylko symboliczne i bez znaczenia, co nieee?
![]()
Po co wrzucać takie filmy? Nie dowiadujemy się w końcu co te kobiety mówiły. Nic z tego filmu nie wiadomo xd matko, jak trzeba być zautomatyzowanym by po takim czasie jeszcze takie rzeczy wrzucać xd i to przez kolejny gówno profil prorosyjski. Matko, że mamy ludzi na forum, którzy nie wstydzą się swoich antypolskich, Olszanskich poglądów.

1:35
Bożesz ty mój...
Ileż ja bym dał, żeby ten nasz pocieszny Prezydent Polski z taką werwą oraz zapałem zabiegał o pamięć i sprawiedliwość dla pomordowanych Polaków przez Ukraińców na Wołyniu, jak zabiega o pamięć i sprawiedliwość dla Ukraińców zamordowanych przez Rosjan.
Slava Dudaszke, slava Ukraini!
"A BYŁEŚ W BUCZY????!!?????!!?????!!!!?! BYŁEŚ W BOROWIANCE??????!!???????!!!!!!!!!" BYŁEŚ.......................... W IRPIENIU??!!???!!!!???!!??? NIE BYLEŚ???????? TO POJEDŹ TAM".
![]()
![]()
Zjebiesz ukrainkę - jesteś prorosyjski.
Ukrobot w formie.
Spokojnie kapitanie rimming.Jak wrzucasz film w którym nie wiadomo o co chodzi z prorosyjskiego konta- to sugeruje, że sam możesz mieć ciągoty prorosyjskie. A skąd wiesz, że one mówiły coś złego? Masz pierwsza część filmu?
Gdybyś czytał ze zrozumieniem a nie wymyślał nieistniejące tezy, to byś wiedział, że nie napisałem iż zjebanie Ukrainki jest prorosyjskie.
Jak wrzucasz film w którym nie wiadomo o co chodzi z prorosyjskiego konta- to sugeruje, że sam możesz mieć ciągoty prorosyjskie. A skąd wiesz, że one mówiły coś złego? Masz pierwsza część filmu?
Gdybyś czytał ze zrozumieniem a nie wymyślał nieistniejące tezy, to byś wiedział, że nie napisałem iż zjebanie Ukrainki jest prorosyjskie.
![]()
proste
Zauważyłeś, że z automatu ciągle piszesz to samo? Chyba ja mam bardziej rozbudowane algorytmy. Program dziecko przerósł program matkę. Z odkurzacza powstał terminator.
Kurwa, nawet ten tu gada z sensem. Święta.
1:35
Bożesz ty mój...
Ileż ja bym dał, żeby ten nasz pocieszny Prezydent Polski z taką werwą oraz zapałem zabiegał o pamięć i sprawiedliwość dla pomordowanych Polaków przez Ukraińców na Wołyniu, jak zabiega o pamięć i sprawiedliwość dla Ukraińców zamordowanych przez Rosjan.
Slava Dudaszke, slava Ukraini!
"A BYŁEŚ W BUCZY????!!?????!!?????!!!!?! BYŁEŚ W BOROWIANCE??????!!???????!!!!!!!!!" BYŁEŚ.......................... W IRPIENIU??!!???!!!!???!!??? NIE BYLEŚ???????? TO POJEDŹ TAM".
![]()
![]()
Ciekawe kogo elita wystawi na nowego prezydenta. Putin tym listem gończym jest na 99 procent, skończony na Kremlu..
Patruszew. To jest taki pewniak, ze u buka bedzie na to 1.15 a i tak pewnie przesadziłem. Stary i uzyteczny.Ciekawe kogo elita wystawi na nowego prezydenta. Putin tym listem gończym jest na 99 procent, skończony na Kremlu..
Patruszew. To jest taki pewniak, ze u buka bedzie na to 1.15 a i tak pewnie przesadziłem. Stary i uzyteczny.