Siwy25_1
UFC Light Heavyweight
Pa tu, podobne?
No ja pierdole! Ekspert od wirusologii, ekologii, elektromobilności i do tego jeszcze wybitny geostrateg.
Peany pisać i pomniki stawiać.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pa tu, podobne?
A i owies od maku w nocy rozdzieli, koniom grzywy wyczesze...No ja pierdole! Ekspert od wirusologii, ekologii, elektromobilności i do tego jeszcze wybitny geostrateg.
Peany już były pisane i to w mgnieniu oka.No ja pierdole! Ekspert od wirusologii, ekologii, elektromobilności i do tego jeszcze wybitny geostrateg.
Studiował prawo, specjalizując się w prawie energetycznym. Teraz kończy doktorat o wpływie prawa i instytucji UE na bezpieczeństwo rynku gazu w Polsce. Brał udział projekcie badawczym NATO na temat bezpieczeństwa energetycznego. Na Uniwersytecie Warszawskim wykłada politykę klimatyczną Unii Europejskiej oraz regulacje w sektorze energetycznym.
Czyli w odróżnieniu od Twoich ukochanych szurów, Wiech pisze i mówi o tym na czym się zna.

Ja chyba nie potrafie w internety tak dobrze jak Ty. Mi ten link nie dziala. Pewnie juz ktos z cohones kupil.
A macierewicza zatrzymali w związku z agenturalnością czy znowu same płotki?"Antywojenni aktywiści" zatrzymani. Cohones popiera ABW czy aktywistów?
![]()
Kamiński: ABW zatrzymała podejrzanych o współpracę z rosyjskimi służbami. Przygotowywali akty dywersji
ABW zatrzymała dziewięć osób podejrzanych o współpracę z rosyjskimi służbami specjalnymi. Wobec sześciu z nich sąd zastosował tymczasowe aresztowanie - poinformował w czwartek minister spraw wewnętrznych i administracji Mariusz Kamiński. Jak mówił, zatrzymani prowadzili działania wywiadowcze...tvn24.pl
nie zdziwiłbym się, bo choć silnik padnięty, to cena za ambulans z pełnym wyposażeniem to było około 4.8 k dolarów. To wydaje się być atrakcyjnym dealem ;-)
A macierewicza zatrzymali w związku z agenturalnością czy znowu same płotki?
A to pytanie retoryczne?A to agent?
Znalazłem odpowiedź na swoje pytanie. Sami sobie rekompensujemy kupując broń.
A to agent?
naiwny elfikuTo jest smutne. Mogl chociaz powiedziec, ze drozej by nas wyszlo zlomowanie.
Na tym zdjęciu wygląda jak stary Nitras
Za tego elfika powinienem sie obrazic? Moze uzywasz slow, ktorych nie rozumiesz.
Pewnie w sensie, że to pewne? Masz jakiś debunking na podorędziu, czy wróżysz z kuli?Bo pewnie to był fejk
To już zależy jak bardzo wrażliwy jesteś.Za tego elfika powinienem sie obrazic? Moze uzywasz slow, ktorych nie rozumiesz.
Wszystko!ile Polska zarobi na sprzedaży tych karabinków?
Ktoś wie ile Polska zarobi na sprzedaży tych karabinków?

No co byśmy zrobili bez takiego eksperta i jego ważnej pracy? Rozumiecie to?![]()
Po prostu nie rozumiem znaczenia tego slowa. Nie po raz pierwszy uzywasz go w odniesieniu do mnie. W sensie ruskie to orki, a koalicja antyruska to elfy?To już zależy jak bardzo wrażliwy jesteś.
Tutaj warto byc sprawiedliwym i pochwalic podpisanie umowy. Groty sa atakowane z wieku stron, a kontrakty jednak sa przedluzane. Dla mnie bardzo dobra wiadomosc.Wszystko!
Jemu chodzi o to, że w avatarze masz chyba jakiegoś elfa.Po prostu nie rozumiem znaczenia tego slowa. Nie po raz pierwszy uzywasz go w odniesieniu do mnie. W sensie ruskie to orki, a koalicja antyruska to elfy?
Nie ma dowodów, że wiedzą!Pewnie w sensie, że to pewne? Masz jakiś debunking na podorędziu, czy wróżysz z kuli?
Оголошення OLX.ua: сервіс оголошень України — купівля/продаж бу та нових товарів, різноманітні послуги на сайті OLX.ua
OLX.ua — купівля/продаж товарів на сервісі оголошень України. Велика база оголошень у розділах: нерухомість, робота, транспорт, послуги та багато іншого на OLX.ua!www.olx.ua
Оголошення OLX.ua: сервіс оголошень України — купівля/продаж бу та нових товарів, різноманітні послуги на сайті OLX.ua
OLX.ua — купівля/продаж товарів на сервісі оголошень України. Велика база оголошень у розділах: нерухомість, робота, транспорт, послуги та багато іншого на OLX.ua!www.olx.ua
Wolisz angielskie?
A Polacy też!Nie ma dowodów, że wiedzą!
Pytany, jak inaczej zakończyć wojnę, przyznał, że jest to trudne pytanie. — Popieram w pełni Ukrainę, jeśli chodzi o przywrócenie jej pełnej suwerenności i integralności terytorialnej w uznanych międzynarodowo granicach. Długo służyłem na wysokich stanowiskach wojskowych, dlatego nie jestem naiwny. Jestem też realistą, jeśli chodzi o szanse na pełne zwycięstwo Ukrainy — zaznaczył.
I dodał: "czy nam się to podoba, czy nie, rośnie zmęczenie wojną". — Dotyczy to Rosji, dotyczy Ukrainy, jak również wszystkich wspierających ją krajów. Im dłużej ta wojna będzie trwała, tym niższe będzie poparcie dla Ukrainy i tym niższa będzie wola jej kontynuowania. Dlatego uważam, że ten rok będzie mieć decydujące znaczenie — wskazał prezydent Czech.
Pytany o to, z jakim przesłaniem udaje się do Warszawy, odparł: "korzystajmy częściej ze zdrowego rozsądku". — Nie usztywniajmy się w swoich procedurach. Bądźmy bardziej elastyczni i chętniej szukajmy wspólnych rozwiązań w naszych wspólnych interesach. Jest wiele cząstkowych interesów, które czasami uważamy za kluczowe. Ale tak naprawdę lepiej byłoby od czasu do czasu, gdybyśmy poszli na pewne ustępstwa na rzecz większego celu — powiedział prezydent Czech.
![]()
Prezydent Czech: korzystajmy częściej ze zdrowego rozsądku
— Z jakim przesłaniem jadę do Warszawy? Lepiej byłoby od czasu do czasu, gdybyśmy poszli na pewne ustępstwa na rzecz większego celu — mówi prezydent Czech Petr Pavel w opublikowanym w piątek wywiadzie dla "Gazety Wyborczej".www.onet.pl