vitas
KSW Heavyweight
Wstawiał do HP jakieś zagrzybione giry,więc dla niego to norma.Chyba twoja!!
Jeszcze jedna extra rzecz dali nam ukry
jest to wysyp chorób
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wstawiał do HP jakieś zagrzybione giry,więc dla niego to norma.Chyba twoja!!
jest to wysyp chorób
Chyba twoja!!
jest to wysyp chorób
Wstawiał do HP jakieś zagrzybione giry,więc dla niego to norma.
To ze niby normalnie pracuja to nie zachowuja sie jak bydlo?A czemu normalna, pracująca lub zajmująca się dziećmi Polka nie jest bydłem, a normalna, pracująca lub zajmująca się dziećmi Ukrainka jest bydłem?
To ze niby normalnie pracuja to nie zachowuja sie jak bydlo?
zapraszam na granice i do sklepów przy granicy a nawet w Zamośćiu
Łatwo rozwodnilibyscie Polskę, oj łatwo. Lewackie pranie mózgu o świecie bez narodów, wyzbyciu kultury i tożsamości, o odarciu z tradycji podatny grunt znalazło.
Nie, wolałbym podyskutować tu sensownie z kimś, z kim się nie zgadzam.Tuska byś wolał?
Pani w luksusowym autku tankuje i nie płaci i spierdala ze stacji
na pytanie policji no jak ma placic wojna je
Rodziny które zapierdalaja wszystko z darów dla siebie tak ze ludzie chowaja towar zeby dla wszystkic było
Paniuski które zabrane z granicy Wielce obrażone jak to teatru nima blisko?
Na granicy jak szli zdziwko
jak to frytek nie ma?
a tak po za tym Masz narzeczona z upadliny nie bedziesz obiektywny
Jeszcze niedawno to Twoi idole twierdzili, że ruski są fajne i nie ma niczego złego w uzależnieniu się od ich surowców. Dziś szafują nazywaniem Brauna rusofilem. Taki losu chichot.Nie, wolałbym podyskutować tu sensownie z kimś, z kim się nie zgadzam.
Oni wszyscy byli zdenerwowani, masz wytlumaczone w poscie wyżej to po co brniesz?Pani w luksusowym autku tankuje i nie płaci i spierdala ze stacji
na pytanie policji no jak ma placic wojna je
Rodziny które zapierdalaja wszystko z darów dla siebie tak ze ludzie chowaja towar zeby dla wszystkic było
Paniuski które zabrane z granicy Wielce obrażone jak to teatru nima blisko?
Na granicy jak szli zdziwko
jak to frytek nie ma?
a tak po za tym Masz narzeczona z upadliny nie bedziesz obiektywny
Oni wszyscy byli zdenerwowani, masz wytlumaczone w poscie wyżej to po co brniesz?
Kolego zaraz zostanie Ci wyjaśnione co się dzieje w Twoim mieście. Smacznej kawusi.Oni wszyscy byli zdenerwowani, masz wytlumaczone w poscie wyżej to po co brniesz?
Kolego zaraz zostanie Ci wyjaśnione co się dzieje w Twoim mieście. Smacznej kawusi.
Mieszkalem w lublinie jeszcze za normalnych czasow, mieszkam teraz w poznaniu. Nie widzi sie codziennie ukrow robiacych rozpierdol.A Ty w jakim mieście mieszkasz?
Serio większość Ukrainek w sklepie jakie spotykasz robią "rozpierdol"? Z czystym sumieniem to potwierdzić?
Nie jesteśmy kolegami kondonie.Kolego, zostałeś kilka razy złapany na klamaniu w celach propagandowych więc bym na Twoim miejscu się nie udzielał.
Mieszkalem w lublinie jeszcze za normalnych czasow, mieszkam teraz w poznaniu. Nie widzi sie codziennie ukrow robiacych rozpierdol.
Idac wasza retoryka to nic nie dowodzi poniewaz w usa tez nie zobaczysz codziennie murzynow robiacych rozpierdol i zarzynajacych ludzi na ulicach a jednak 13% popelnia 50 pare % przestępstw a wiezienia sa wrecz wypelnione czarnymi bracmi, lecz o tym tez sie nie mowi z tego samego powodu jak nie naglasniaja roznych rzeczy teraz o ukrach. Bo poprawnosc polityczna to zwykla kurwa.
Takze nadal nic niczemu nie dowodzi a pozostaje nam sprzeczac sie czy takie sytuacje maja miejsca czy tez nie.
Dla mnie to bezcelowe bo kazdy ma swoje zdanie a w internecie przekonanie kogos do swojego zdania graniczy z cudem ponieważ kazdy moze byc ekspertem od wszystkiego, licza sie tylko szybkie palce i sprawna znajomosc dzialania wyszukiwarki google by wiedziec jakie frazy wpisywac by dostawac najbardziej satysfakcjonujące wyniki.
Dla mnie tez wpuszczanie tylu ukrow to blad bo to nie jest narod ktory chce sie dostosować, to byli sowieci z mentalnoscia sowiecka.
Poznalem wielu przedstawicieli tego narodu, i praktycznie kazdego charakteryzowala pewne negatywne cechy. Co najlepsze bylo to powtarzalne jak z fabryki by wychodzili. Czy wszyscy tacy sa? Zapewne nie. Czy ten fakt w jakis sposob diametralnie zmienia moje zdanie co do przyjmowania mnostwa ukraincow? Nie za bardzo.
Nie jesteśmy kolegami kondonie.
Owszem, lecz nigdy nie mozna tłumaczyć jakiegokolwiek odchylenia od normy tym ze byli zdenerwowani bo wojna, bo oni biedni bo im sie nalezy, bo jestesmy im winni, bo trauma, a bo u nich tak jest i co tam jeszcze sie powtarza w tych narracjach tylko od razu ich temperować bez wyrzutów sumienia. Nie można im popuszczać po prostu, jesli sie dostosuja to ok, jeśli nie to granica otwarta. Takie jest moje zdanie.Dalej sprowadza się to do tego że można mówić iż jakaś mniejszość Ukraińców to bydło, a nie odnosić to do całości. I tyle.
Owszem, lecz nigdy nie mozna tłumaczyć jakiegokolwiek odchylenia od normy tym ze byli zdenerwowani bo wojna, bo oni biedni bo im sie nalezy, bo jestesmy im winni, bo trauma, a bo u nich tak jest i co tam jeszcze sie powtarza w tych narracjach tylko od razu ich temperować bez wyrzutów sumienia. Nie można im popuszczać po prostu, jesli sie dostosuja to ok, jeśli nie to granica otwarta. Takie jest moje zdanie.
To są nic nie znaczące, ogólne pierdoły, bo ja nie mam idoli i złudzeń co do polityki. A z tego, że wojna wiele poglądów i wielu polityków zweryfikowała, wyciągnę własne wnioski jak przyjdzie do wyborów.Jeszcze niedawno to Twoi idole twierdzili, że ruski są fajne i nie ma niczego złego w uzależnieniu się od ich surowców. Dziś szafują nazywaniem Brauna rusofilem. Taki losu chichot.
Jeszcze niedawno to Twoi idole twierdzili, że ruski są fajne i nie ma niczego złego w uzależnieniu się od ich surowców. Dziś szafują nazywaniem Brauna rusofilem. Taki losu chichot.
W chuju mam Brauna i Twoje urojenia.Jeszcze niedawno Twój Braun zachęcał do stworzenia ułatwień dla kupowania nieruchomości przez Ukraińców, ale wtedy jeszcze pewnie nie dostawał przelewów z Kremla.
W chuju mam Brauna i Twoje urojenia.
kto jest teraz banderowcem bo juz zaczynam tracić wątek, ukry na foncie w 99% wyznający kult UPA, wieszający wszędzie flagę bandery czy szpilin który wykazuje się ksenofobią i tych ukrów nie chcę?Ale my mówimy o Twoich urojeniach i zakrzywianiu rzeczywistości, naszej historii i kultury która dostosowujesz do swojej banderowskiej mentalności :)

@Halibut 2.0 sytuacje w Warszawie opisałem ci dość dokładnie kmiocie, także skończ pierdolić, bo się tylko pogrążysz próbując się wybielić bajkopisarstwen, że niby ja pisałem, iż większość Ukrainek robi rozpizdziel w kolejkach. Przytocz gamoniu fragment gdzie tak stwierdziłem albo sklej w końcu tą ulaną pizdę farmazonie.
W chujawie nie w wawie. Pierdolnij się w łeb.A, mieszacie mi się już z ta antyukrainska propaganda. To Ty pisałeś że na każdym rogu ulicy w wawie Ukraińcy stoją i robią rozpierdol? To zwracam honor.
Wzruszajace...U córki w klasie wojna Białorusinów z Ukraińcami. „Tato, a Nadia namalowała martwego Danila” itd. takie akcje… poza tym spokój.
Jak ten idiota nas wyzywał od ruskich trolli i onuc,a pozniej od upowców.kto jest teraz banderowcem bo juz zaczynam tracić wątek, ukry na foncie w 99% wyznający kult UPA, wieszający wszędzie flagę bandery czy szpilin który wykazuje się ksenofobią i tych ukrów nie chcę?
Możecie się nie lubić ale nie przenos najgorszych cech grup których bronisz na osoby z którymi sie nie zgadzasz bo tu się zaczyna robić czeski film![]()