Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale pamiętaj go z dawnych czasów.Jak dla Bidona to chyba za stary![]()

@tucznik ty też jesteś tak upośledzony jak Szplin i uważasz, że ostatnia korekta Polskich granic miała miejsce w 1951 roku?
@tucznik lecisz na bęben i będziesz wyjaśniany![]()
I po co wzywasz? Znowu zrobi elaborat o mnie nie wspominając nic o tym co pisałem xd
Ale widzę że z prowo z wami to jak z dziećmi.
W dodatku wystarczy używać do tego prawdy, bez wysrywów i kłamstw.

Ruskie trolle z farmy.Czterdziestu Demokratów uznało ukraiński batalion Azow za organizację terrorystyczną w 2019 roku:
![]()
Forty Democrats Labeled Ukraine's Azov Battalion a Terrorist Organization in 2019
They compared them to ISIS and blamed them for the Christchurch shooter then they sent them $31 billion in weapons.kanekoa.substack.com
Czterdziestu Demokratów uznało ukraiński batalion Azow za organizację terrorystyczną w 2019 roku:
![]()
Forty Democrats Labeled Ukraine's Azov Battalion a Terrorist Organization in 2019
They compared them to ISIS and blamed them for the Christchurch shooter then they sent them $31 billion in weapons.kanekoa.substack.com

Spierdalaj żałosny grubasie mówiłem Ci, że mam ciekawsze rzeczy do roboty niż gadanie z Tobą.@Siwy25_1 co tam teraz się w propagandzie rosyjskiej mówi o tej wizycie?
Żeleński jechał wyprzedać Żydom 1/3 ziemi rolnej Ukraińskiej, przekazać pieniądze z kryptowalut, kupić zapas kokainy? To, że jest to "ucieczka" z frontu to już wiemy. Ale to zbyt debilne by ktoś brał poważnie. Co tam jeszcze macie?
Czyli setki uznało że nie jest organizacją terrorystyczną ?
![]()
nara.Spierdalaj żałosny grubasie mówiłem Ci, że mam ciekawsze rzeczy do roboty niż gadanie z Tobą.
Nie oglądam żadnej telewizji tym bardziej ruskiej. W chuju mam ten gówno kraj, chcesz to wierz sobie dalej w świętego Zelenskiego.
nara.
I bardzo dobrze. Jechać z tym kurestwem. Blokować, blokować, blokować. Już raz to działało. I to blokować jak najszybciej by oduczyć na przyszłość tych gangsterskich praktyk ukraińskich pograniczników.
Służby graniczne Ukrainy to chyba największa patologia tego kraju, swoich utopia za garść dolarów.

Tak tak to wina słuzb nie władzy
tak tak brawo ty![]()
A nie możesz tam wjeżdżać i rozjeżdżać dymitrów?Tak tak to wina słuzb nie władzy
tak tak brawo ty![]()
Japierdole...
Zrób, tylko żeby dłuższy był bo do sklepu muszę dojść.Co się stało Siódemeczko droga? Zabrakło 5 zł na zakupy w żabce? Mogę zrobić ci blika
Zrób, tylko żeby dłuższy był bo do sklepu muszę dojść.
Sekundę poOk. Możesz napisać na maila łysyZukraini@gmail.com

Sekundę po![]()
Mam nadzieję, że tylko jaja sobie robisz, a przejaw efektu rozumowania dziecka z potrzebami specjalnymi zastosowałeś celowo?Czyli setki uznało że nie jest organizacją terrorystyczną ?
![]()
@Halibut 2.0 ale ja poważnie się o Ciebie martwię, tak więc rozwiej moje podejrzenia, chcę mieć spokojne Święta
Gramy z Klocuniem w tej samej lidze, tobie się wydaje, my wiele wiemy, ty łykasz propagandę.Nie no, zwykła zaczepka ale już wiem że Ty jesteś na innym poziomie niż reszta i się nie dasz.
Co do tego z tymi demokratamia to już było wrzucane wiele razy. Ciężko to skomentować bo takie ustalanie organizacji terrorystycznych to zazwyczaj kwestia polityki i politycznych przekonań i ciężko zweryfikować na ile dana taka opinia jest obiektywna, dlatego nie ma co się tutaj produkować. Sam osobiście się przychylam do opinii że we wczesnej fazie tego co się działo po 2014 roku ta komórka miała cechy organizacji terrorystycznej. A raczej zbrodniczej, bo to nie zawsze tożsame.
Ukraincy walczą za cały swiat onucoGramy z Klocuniem w tej samej lidze, tobie się wydaje, my wiele wiemy, ty łykasz propagandę.

Mylisz się. ONZ jest wyposażone w odpowiednie narzędzia weryfikacji i odnośnie batalionu Azov odnotowano łamanie praw człowieka i przypadki tortur. Strzelec, który dokonał masakry na 51 osobach w Nowej Zelandii (Christchurch) przyznał, że trenował z Batalionem Azow na Ukrainie i rutynowo nosił związany z nimi neonazistowski symbol. Działalność Azov'a jest tak dobrze znana, że w 2018 roku Kongres USA uchwalił ustawę, w której jest zapis: "żaden z funduszy udostępnionych na mocy tej ustawy nie może zostać wykorzystany na dostarczanie broni, szkolenie lub inną pomoc dla Batalion Azow." Takie ustawy nie powstają na bazie "opinii" politycznych jak utrzymujesz i jak mniemam to swoje przekonanie opierasz o jakieś swoje dziwne wyobrażenia, które mają pasować do narracji, którą tu uskuteczniasz, faktów jednak nie zmienisz.takie ustalanie organizacji terrorystycznych to zazwyczaj kwestia polityki i politycznych przekonań i ciężko zweryfikować na ile dana taka opinia jest obiektywna, dlatego nie ma co się tutaj produkować
Znowu fałsz. Gdyby chodziło tylko o wczesną fazę Kongres nie uchwaliłby tej ustawy w 2018 roku, o której wyżej.we wczesnej fazie tego co się działo po 2014 roku ta komórka miała cechy organizacji terrorystycznej
Mylisz się. ONZ jest wyposażone w odpowiednie narzędzia weryfikacji i odnośnie batalionu Azov odnotowano łamanie praw człowieka i przypadki tortur. Strzelec, który dokonał masakry na 51 osobach w Nowej Zelandii (Christchurch) przyznał, że trenował z Batalionem Azow na Ukrainie i rutynowo nosił związany z nimi neonazistowski symbol. Działalność Azov'a jest tak dobrze znana, że w 2018 roku Kongres USA uchwalił ustawę, w której jest zapis: "żaden z funduszy udostępnionych na mocy tej ustawy nie może zostać wykorzystany na dostarczanie broni, szkolenie lub inną pomoc dla Batalion Azow." Takie ustawy nie powstają na bazie "opinii" politycznych jak utrzymujesz i jak mniemam to swoje przekonanie opierasz o jakieś swoje dziwne wyobrażenia, które mają pasować do narracji, którą tu uskuteczniasz, faktów jednak nie zmienisz.
Znowu fałsz. Gdyby chodziło tylko o wczesną fazę Kongres nie uchwaliłby tej ustawy w 2018 roku, o której wyżej.
"Czy Ameryka szkoli neonazistów na Ukrainie?":
![]()
Is America Training Neonazis in Ukraine?
Officially no, but no one in the U.S. government seems to know for sure.www.thedailybeast.com
Amerykański armia jest armią terrorystyczną, były przypadki tortur i min po tym uznali ich za organizację terrorystyczną jeśli chodzi o Azow, a każda formacja militarna biorąca udział w konflikcie niewiadomego pochodzenia, na obcym terenie, jest uznawana za organizację terrorystyczną, więc po Afganistanie i Iraku można nazywać ich terrorystami, wprowadzili w życie arabów, często nieświadomych sytuacji swoisty terror.Tak, ale czy ONZ uznało że łamano prawa człowieka i były przypadki tortur czy uznało że Azow to organizacja terrorystyczna? Bo przypadki łamania praw człowieka i tortur także są znane wśród armii USA a nie jest to tożsame z uznaniem armii USA za terrorystyczną. Tzn niektórzy tak ja nazywają, nawet tu na tym forum i oczywiście też mają rację gdyż to serio jest dość subiektywne.
Amerykański armia jest armią terrorystyczną, były przypadki tortur i min po tym uznali ich za organizację terrorystyczną jeśli chodzi o Azow, a każda formacja militarna biorąca udział w konflikcie niewiadomego pochodzenia, na obcym terenie, jest uznawana za organizację terrorystyczną, więc po Afganistanie i Iraku można nazywać ich terrorystami, wprowadzili w życie arabów, często nieświadomych sytuacji swoisty terror.
Nie będę rozmawiał o działaniach amerykańskiej armii ponieważ każdy ma prawo ocenić to w swój subiektywny sposób.Amerykanie przecież od lat 80 tworzą organizacje ofuchalnie terrorystyczne, np. Al Kaida.
Szkoda tylko że nie zawsze Amerykanom to wychodzi na dobre.