Konflikt Rosja-Ukraina

Plaskokogo? Zrozum baranie że ja jestem oderwany od tego internetowego syfu i nie do końca rozumiem co masz na myśli, dzieciaku socjalmediow

Jesteś przyjebany, załosny i samotny, pisać dalej? Napiszę, nigdy w życiu nie spotkałem kurwy która pragnie więcej atencji niż ty.
Tam coś w dzieciństwie zaniedbane grubo musiało być.
Tradycyjnie, co miesiąc sprawdzam czy coś się u ciebie zmieniło, jeśli nie to cię wyzywam i na ciebie pluje, taki rytuał.

No chyba że ty uważasz inaczej i masz na myśli to że to nie jest tradycja ani rytuał no to udowodnij mi to. Powiedz mi to w twarz że mój mąż jest majciarzem !
Ale ty nic takiego nie napisałeś? No i chuj! Napisałem to za ciebie! Ha! Wyjaśniony.

Plaskoziemca to ktoś kto twierdzi B nie tylko bez dowodów, ale wbrew dowodom i faktom. I nie pluje na takich ale uważam za szkodników i lubię prowokować.

@Dzihados to co, 301 dzień, zamykamy i zabieramy nacpanemu mitomanowi który myśli i wygląda jakby pozjadal wszystkie rozumy rozrywkę?

Z tym gościem nikt nie wygra dyskusji, bo on miał na myśli że nie miał na myśli i chuj, więc po co taka persona żyje, po co taki człowiek żyje, wyrwałbym chwasta.

A, konfidencie. Najpierw Marcinosa chciał się pozbyć teraz mnie xd

Ale jebany skomla o atencję, uczcie się Panowie.

Za tego konfidenta to przy pierwszej lepszej okazji dokończę to co masu zaczął. Nie skończy się na fikolku w tył brate.

Sekundę po mi odpowiedział, sekundę :antonio:

Wyjaśniony sam przez siebie po raz kolejny :juanlaugh:

A w jaki sposób zmienia się treść komentarza w zależności czy był napisany minutę czy pięć minut po? Ty mi teraz odpowiedziałeś jeszcze szybciej. Więc sam się wyjaśniłes? Xd

Słava Upadlinie
pare cyt dla leniwych

Przewoźnicy wskazują, że z Ukrainy nie sposób wyjechać. Elektroniczna kolejka stworzona przez Ukraińców służyła – według opinii polskich przedsiębiorców – do przepuszczania ciężarówek oligarchów.

Przewoźnicy obliczają, że z Ukrainy wraca zaledwie 100 aut na dobę, gdy w ich ocenie powinno to być co najmniej 6 razy więcej. Szacują, że przez Zosin, a więc terminal otwarty dla wracających na pusto ciężarówek, przejeżdżają 3 samochody na godzinę, gdy odprawa pustej ciężarówki trwa 5 minut.

Przedsiębiorcy niepokoją się, że Ukraińcy przejmują ich rynek transportowy. – Wjeżdżają do Polski ze zbożem, wyładowują je przy granicy, biorą ładunki na zachód, a stamtąd do siebie. Mają tańsze paliwo, w przeciwieństwie do nas nie muszą mieć nigdzie zezwoleń i mają dyspensę na wszystko – opisuje jeden z polskich przewoźników.

Słava Upadlinie
pare cyt dla leniwych

Przewoźnicy wskazują, że z Ukrainy nie sposób wyjechać. Elektroniczna kolejka stworzona przez Ukraińców służyła – według opinii polskich przedsiębiorców – do przepuszczania ciężarówek oligarchów.

Przewoźnicy obliczają, że z Ukrainy wraca zaledwie 100 aut na dobę, gdy w ich ocenie powinno to być co najmniej 6 razy więcej. Szacują, że przez Zosin, a więc terminal otwarty dla wracających na pusto ciężarówek, przejeżdżają 3 samochody na godzinę, gdy odprawa pustej ciężarówki trwa 5 minut.

Przedsiębiorcy niepokoją się, że Ukraińcy przejmują ich rynek transportowy. – Wjeżdżają do Polski ze zbożem, wyładowują je przy granicy, biorą ładunki na zachód, a stamtąd do siebie. Mają tańsze paliwo, w przeciwieństwie do nas nie muszą mieć nigdzie zezwoleń i mają dyspensę na wszystko – opisuje jeden z polskich przewoźników.
Slava!

Ale poljaki też!!
Jebana unia pozwoliła na jazde bez zezwolen i jedzie z Upadliny wszystko co ma koła
Przecież to od początku widać o co chodzi.
USA rozgrywa swoje interesy, unia forsuje swoje chore agendy, a nam się wmawia że Władek z dnia na dzień zaczął bombami jebać.

Jeden słuszny przekaz leci jak przy dawidzie19.
Szachy.

Słava Upadlinie
pare cyt dla leniwych

A się śmiali jak ktoś tam wcześniej pisał, że dokładnie taką akcje odjebią hehehehehe.
Sluchajcie tego. Chlop z którym gram w pokera ( w ogole sa tam ukry i ruskie i sie szanuja i kest luz). ukrainiec opowidladał, że jechał zawozić rzeczy na Ukraine teraz. Takingest od chlopakow z legalnegopokera, w paru sie zebrali i chcieli zawieźć busem to co uzbierali. I kurwaaaa łapówkę na granicy musieli zapłacic xdddddd

A się śmiali jak ktoś tam wcześniej pisał, że dokładnie taką akcje odjebią hehehehehe.
Sluchajcie tego. Chlop z którym gram w pokera ( w ogole sa tam ukry i ruskie i sie szanuja i kest luz). ukrainiec opowidladał, że jechał zawozić rzeczy na Ukraine teraz. Takingest od chlopakow z legalnegopokera, w paru sie zebrali i chcieli zawieźć busem to co uzbierali. I kurwaaaa łapówkę na granicy musieli zapłacic xdddddd
Na Białorusi za to dziady nie chciały złotówek i na 100 dolarów się udało zejść :roberteyeblinking:

Nie zadna łapówka co ty pierdolisz

:awesome::boystop:

To sie nazywa tradycja
Te kurwy nie popuszcza nikomu

Slava ukraini!

Szkoda że moi żółto niebiescy znajomi powiedzieli że mają wyjebane na ten "kraj", i nie wracają.
Slava!

W telewizji trąbią o smierci jakiegos janusza szeremety, ochotnika co zginął na froncie. Co ci ludzie mają glowach? Ile im placa za ginięcie w nie swojej wojnie? :waldeklaugh: na pogrzebie obok flagi Polski leżącej na trumnie barwy wiadomo jakie. Ochotnicy się kurwa znaleźli, nawet są zbiórki dla dzieci poległych polskich wojaków na ukrainie:brainoverload:

Last edited:
Wyjebia nas jak zwykle na tej wojnie
Niemcy Francja i Amerykanie
Ale to chyba norma jeśli chodzi o nasz kraj. Na Polskiej dupie do raju. Nas ruchają, by samemu tłuc biznesy. Ruchają przez wypychanie przed szereg do wymachiwania szableką, nadstawiania dupy oraz robienia sobie wrogów. Chłopy pańszczyźniane, przecierające szlaki dla możnych tego świata. Pożyteczni idioci Europy i Jankesów. Przyjedzie Biden, poklepie pańszczyźnianych po ramieniu, obieca wsparcie które będzie jedynie obietnicą, pańszczyźniany wniebowzięty.

Popular Putin Laugh GIF - Putin Laugh - Discover & Share GIFs

Back