Konflikt Rosja-Ukraina

To akurat była ukraińska propaganda i chyba powinienes pomyśleć o swoich uprzedzeniach skoro coś tak debilnego potraktowałeś poważnie a nie jako polew z głupot rozsiewanych przez propagandę i to w dodatku ruską. (Ruską??? Poważnie?)
Co? Jaka ukraińska propaganda w tym była?
Kogo mam przeprosić? I rozumiem, że teraz to już muszę wielbić ukrów, bo žaden z nich nigdy nic złego nie zrobił?
Jak nie Ukraińców to chociaż ludzi których się w błąd wprowadza. Lub nikogo nie przepraszać ale chociaż przyznać do błędu z czystej przyzwoitości by wypadało.

Co to za argument z tyłka? A żaden Polak nic złego nie zrobił nigdy? Poza tym nikt Ci nie każe ani nikomu innemu ich wielbić, to Wy sobie to wkręcacie. Ja, Halibut czy inni mówimy ze mamy w tym momencie zbieżność głównych interesów z Ukraińcami i jednego wspólnego wroga i nawet z czysto cynicznych pobudek dbając jedynie o nasze własne dupska powinnismy ich wspierać

Jak nie Ukraińców to chociaż ludzi których się w błąd wprowadza. Lub nikogo nie przepraszać ale chociaż przyznać do błędu z czystej przyzwoitości by wypadało.

Co to za argument z tyłka? A żaden Polak nic złego nie zrobił nigdy? Poza tym nikt Ci nie każe ani nikomu innemu ich wielbić, to Wy sobie to wkręcacie. Ja, Halibut czy inni mówimy ze mamy w tym momencie zbieżność głównych interesów z Ukraińcami i jednego wspólnego wroga i nawet z czysto cynicznych pobudek dbając jedynie o nasze własne dupska powinnismy ich wspierać

Zaraz się dowiesz , że jesteś pedałem skoro tak piszesz, a Ukraińców nie powinniśmy wspierać bo Wołyń, i za fejki o nowym świecie przepraszac...bo Wołyń. Serio, przeczytaj, już ktoś mi napisał że Nowy Świat jest usprawiedliwiony...Wołyniem xd

Zaraz się dowiesz , że jesteś pedałem skoro tak piszesz, a Ukraińców nie powinniśmy wspierać bo Wołyń, i za fejki o nowym świecie przepraszac...bo Wołyń. Serio, przeczytaj, już ktoś mi napisał że Nowy Świat jest usprawiedliwiony...Wołyniem xd
Ja mam wrażenie, że to jest jakiś rodzaj negacjonizmu za wszelka cenę wszystkiego co jest w głównym nurcie. Nawet gdybyśmy mieli sobie sami krzywdę tym wyrządzić. Takie „na złość rodzicom odmrożę sobie uszy”. A podobno okres buntu przechodzi się będąc nastolatkiem

Swoją drogą, zatrzymali w ogóle kogoś w sprawie tego morderstwa? Ja się tym tematem tak nie grzeję więc nie śledzę i nie wiem ale jakoś mi nigdzie nie mignęło info o tym.
Tak jak tego podpalacza punktu szczepień :beczka:
I tak samo jak ukraińską prowokatorkę z farbą.

Wszędzie ta jebana ruska agentura.

Ba nawet były prezydent naszego imperium pań Bronisław ma szeroko zakrojone kontakty z kacapami.

Nie wiem , wiem za to, że Kanclerz Niemiec był ruskim agentem i kilku ważnych polityków w krajach zachodnich, w Polsce było też premierzy i ministrowie z ruskiej agentury, po szkoleniach w KGB, i dziś działa masa organizacji agentury rosyjskiej co pokazały akcje ekologów czy grup z granicy z Białorusia
Nie wspominając o tajnych służbach.

Nie wiem , wiem za to, że Kanclerz Niemiec był ruskim agentem i kilku ważnych polityków w krajach zachodnich, w Polsce było też premierzy i ministrowie z ruskiej agentury, po szkoleniach w KGB, i dziś działa masa organizacji agentury rosyjskiej co pokazały akcje ekologów czy grup z granicy z Białorusia
Nie wspominając o tajnych służbach.
Wiesz pewnie też, że byli ruscy agenci z naszego kraju właśnie siedzą na ciepłych stołkach w parlamencie europejskim ?
:roberteyeblinking:

Tak, z cynicznych pobudek mogę wykorzystać jednego mojego wroga przeciw drugiemu wrogowi, nic więcej.
Czy ja mam problem aby przyznać, że niekoniecznie ukry tam zamordowały na Nowym Świecie? Nie mam z tym problemu. Choć nadal nie wiem co tam się naprawdę stało, bo jakichś oficjalnych info nie było, poza tym, że szukają jakiegoś polskiego zawodnika mma.
A co do propagandy, to przecież było nabijanie się z ukro-propagandy typu koza rozminowała, babcia słoikiem dron jebla, a ruscy przychodzą zarobić na truskawkach. Chcesz mi wmówić, że to była ruska propaganda mówiąca, że mają szeregowców dezerterujących za parę hrywien? Chyba coś nie bardzo. To taka propaganda jak ta cała wyspa węży, za którą nikt na forum Korwina nie przeprosił (że tak Twoją retoryką pojadę).
A Halibut to akurat pierdoli kocopoły, bo pizga 20 postów wielbiących ukrów, przy okazji hacząc o egipskie piramidy, aborygenów, Atlantydę i koniki morskie, drąc tępo ryja przy tym "no i co, moje argumenty są najzajebistsze, jak nie wierzysz, że doba ma 24 godziny to kłamiesz, a jak przytakujesz że jaskółka ma skrzydła, to widzisz, moja jest racja, ha, czyli trzeba kochać ukrów!". Zwykły debil jakich każdy w życiu widział. Taki głupio-mądry mitoman-filozof brylujący wśród pizdusiów i plastusiów wszelkiej maści, a w rzeczywistości to przemykał kątami przed normalnymi gościami, którzy z miejsca mają uczulenie na takich. Później ogłaszał z dumą tym swoim plastusiom "jestem od niego lepszy, to byl dres. Rozumiesz, dres, nie to co ja".
A tu ma poklask kilku klakierów, którzy przyklaskują mu, bo "slava gierojom" i to im się podoba. Choćby taki @Karateka@ rad jest, że aż ogonkiem merda, że ktoś jeszcze lubi pomachać niebiesko-żółtą szmatą. Choć ten trollowaty tępak merytorycznie może karatece sznurówki wiązać.

Tak, z cynicznych pobudek mogę wykorzystać jednego mojego wroga przeciw drugiemu wrogowi, nic więcej.
Czy ja mam problem aby przyznać, że niekoniecznie ukry tam zamordowały na Nowym Świecie? Nie mam z tym problemu. Choć nadal nie wiem co tam się naprawdę stało, bo jakichś oficjalnych info nie było, poza tym, że szukają jakiegoś polskiego zawodnika mma.
A co do propagandy, to przecież było nabijanie się z ukro-propagandy typu koza rozminowała, babcia słoikiem dron jebla, a ruscy przychodzą zarobić na truskawkach. Chcesz mi wmówić, że to była ruska propaganda mówiąca, że mają szeregowców dezerterujących za parę hrywien? Chyba coś nie bardzo. To taka propaganda jak ta cała wyspa węży, za którą nikt na forum Korwina nie przeprosił (że tak Twoją retoryką pojadę).
A Halibut to akurat pierdoli kocopoły, bo pizga 20 postów wielbiących ukrów, przy okazji hacząc o egipskie piramidy, aborygenów, Atlantydę i koniki morskie, drąc tępo ryja przy tym "no i co, moje argumenty są najzajebistsze, jak nie wierzysz, że doba ma 24 godziny to kłamiesz, a jak przytakujesz że jaskółka ma skrzydła, to widzisz, moja jest racja, ha, czyli trzeba kochać ukrów!". Zwykły debil jakich każdy w życiu widział. Taki głupio-mądry mitoman-filozof brylujący wśród pizdusiów i plastusiów wszelkiej maści, a w rzeczywistości to przemykał kątami przed normalnymi gościami, którzy z miejsca mają uczulenie na takich. Później ogłaszał z dumą tym swoim plastusiom "jestem od niego lepszy, to byl dres. Rozumiesz, dres, nie to co ja".
A tu ma poklask kilku klakierów, którzy przyklaskują mu, bo "slava gierojom" i to im się podoba. Choćby taki @Karateka@ rad jest, że aż ogonkiem merda, że ktoś jeszcze lubi pomachać niebiesko-żółtą szmatą. Choć ten trollowaty tępak merytorycznie może karatece sznurówki wiązać.

Ty umiesz odróżnić propagandę która jest niezbędna na wojnie, od antypolskiej prorosyjskiej propagandy wewnątrz naszego kraju, mającej na celu destabilizować nasze społeczeństwo? Zauważ też że propaganda ukraińska wojenna wzmocniła morale Ukrainy, czyli lepiej biją ruskich, czyli jest w Polskim interesie

I co to za kolejne z dupy wysrywy niezwiązane z tematem ,same inwektywy?

Czy ktoś serio ciebtu toleruje? 99 % treści w twoich komentarzach to wysrywy polegające na bezproduktywnych inwektywach. Serio zastanawiam się czy nie jesteś upośledzony.

Wszystko byłoby ok gdybyś dyskutował a nie olewał argumenty i przykrywał ich brak ciągłymi wysrywami, wyzwiskami itd.albo kłamstwami jak o wychwalaniu rzekomym ciągłym Ukraińców czy wcześniej z wklejaniem fejkowych moich komentarzy.

Last edited:
Gdy napisałem, że nie można gardzić Ukraińcami bo ktoś pije flaszkę pod blokiem - bo wtedy musielibyście tak samo gardzić Polakami - też zero odzewu na argumenty.
Serio oczekiwałeś na to odpowiedzi?
Ja myślałem że żartujesz.
Przecież mówimy o ludziach którzy zostali przygarnięci jak swoi, dostają socjale lepsze niż pracująca część krajanów, ludzie przygarnęli ich do swoich domów, a te najebane kurwy chleją od rana i zaczepiają ludzi z kraju który ich przygarnął.

Jakiej oczekiwałeś odpowiedzi?
I co to w ogóle za argument że krajowe Sebixy też tak majo?

Krajowe niedojeby już są wkurwiające i człowiek nachętniej by zutylizował, a tu dodatkowo mówimy o zjebach, którym ludzie oddali co mają z dobroci serca i podzielili się tym, co mają i takie kurwy jeszcze do nich sapią.

Mam wrażenie że są ludzie którzy jak przez Ukrów zostaną napadnięci i wyruchani, to nawet tego nie zgłoszą bo stwierdzą że w sumie Polak też by się tak mógł zachować, a w sumie to nie było to takie złe i nie ma co dramatyzować.

Last edited:
Ej a czy WŁADZE Ukrainy przeprosiły za Wołyń, za lwy, za blokowanie ekshumacji i za blokowanie naszym firmom tranzytu ?

No nie kojarzę także czemu nic nie znaczący posłowie mają przepraszać?
Już pomijając sympatię polityczne. Pytanie czysto dotyczące godności danych jednostek.

A CZY BIALI PRZEPROSILI JUŻ ZA NIEOWLNICTWO?

Ja pamietam, że tu był poklask dla treści tamtego tweeta i nikt tego nie odebrał w sposób, który teraz przedstawiasz.
Co do reszty, skoro jest taki chujowy merytorycznie to czemu go nie wyjaśnisz w ten właśnie sposób, a właściwie jedyne Twoje argumenty to te ad personam i przypisywanie cech które Ci pasują w Twoim wyobrażeniu „fajnopolaka”

Serio oczekiwałeś na to odpowiedzi?
Ja myślałem że żartujesz.
Przecież mówimy o ludziach którzy zostali przygarnięci jak swoi, dostają socjale lepsze niż pracująca część krajanów, ludzie przygarnęli ich do swoich domów, a te najebane kurwy chleją od rana i zaczepiają ludzi z kraju który ich przygarnął.

Jakiej oczekiwałeś odpowiedzi?
I co to w ogóle za argument że krajowe Sebixy też tak majo?

Krajowe niedojeby już są wkurwiające i człowiek nachętniej by zutylizował, a tu dodatkowo mówimy o zjebach, którym ludzie oddali z dobroci serca i podzielili się tym, oraz przyjęli pod swój dach! co mają i takie kurwy jeszcze do nich sapią.

Mam wrażenie że są ludzie którzy jak przez Ukrów zostaną napadnięci i wyruchani, to nawet tego nie zgłoszą bo stwierdzą że w sumie Polak też by się tak mógł zachować, a w sumie to nie było to takie złe i nie ma co dramatyzować.

A skąd wiesz że te sebixy ukraińskie o których mówisz dostały pomoc? No i o czym to świadczy? Że trzeba gardzić takimi przypadkami a nie Ukraińcami za to. I tyle.n

Zwyczajnie klmieszm. Każdy potwierdza że strac na takich zjebow. Każdy, w tym ja, ich krytykuje. Masz projekcje.

Ja pamietam, że tu był poklask dla treści tamtego tweeta i nikt tego nie odebrał w sposób, który teraz przedstawiasz.
Co do reszty, skoro jest taki chujowy merytorycznie to czemu go nie wyjaśnisz w ten właśnie sposób, a właściwie jedyne Twoje argumenty to te ad personam i przypisywanie cech które Ci pasują w Twoim wyobrażeniu „fajnopolaka”
Chętnie poznam Twoją interpretację

A skąd wiesz że te sebixy ukraińskie o których mówisz dostały pomoc?
I ty się dziwisz że nikt nie dyskutuje i woli dać ignora.
Przecież to jak dyskusja z ziomkiem na temat conora.
Sam fakt że siedzi na piździe i chleje zamiast walczyć w kraju (co jest jego obowiązkiem) to już dostał pomoc. Pytanie czy dodatkowo nie wpierdolił się komuś taki zjeb na chatę.

Jeśli podam przykład, to ty go zbijasz argumentem, że to tylko jednostki.

Czyli odbijając w drugą stronę, to ruski wcale nie są takie złe, bo na bank znajdę tam jakiegoś poczciwego ziomka. I o czym to będzie świadczyć? Że to wspaniały naród?

I ty się dziwisz że nikt nie dyskutuje i woli dać ignora.
Przecież to jak dyskusja z ziomkiem na temat conora.
Sam fakt że siedzi na piździe i chleje zamiast walczyć w kraju (co jest jego obowiązkiem) to już dostał pomoc. Pytanie czy dodatkowo nie wpierdolił się komuś taki zjeb na chatę.

Jeśli podam przykład, to ty go zbijasz argumentem, że to tylko jednostki.

Czyli odbijając w drugą stronę, to ruski wcale nie są takie złe, bo na bank znajdę tam jakiegoś poczciwego ziomka. I o czym to będzie świadczyć? Że to wspaniały naród?

No to jest dobry argument. Zbiłem go już dawno: nie można Ukraińców jako Ukraińców nazywać patusami i hejtowac, bo jest wśród nich margines, bo musiałbyś tak samo Polaków traktować jak Ukraińców, i tyle.
I tak, ma znaczenie że to są pojedyncze przypadki a nie ogół. Dlaczego? A no dlatego, że wtedy nie można użyć tego jako argumentu przeciwko Ukraińcom jako całości. Chyba, że uważa się iż są społeczeństwa w których 100 % , wszystkie jednostki, są ok, i nie ma prawa zdążyć się żaden patus. A że nikt tak nie uważam .więc cóż...

Napisz w którym momencie okłamałem bo za chuja nie mogę znaleźć, a to co zacytowałeś nie odnosi się w ogóle do twojego postu o moim kłamstwie.

Na kłamałaś pisząc, że są ludzie którzy twierdzą że nie można krytykować gdy Ukraińcy robią coś złego, że ktoś wymaga by uważać, że to nie takie źle i nie ma co dramatyzować.

A no dlatego, że wtedy nie można użyć tego jako argumentu przeciwko Ukraińcom jako całości.
No to przeciw ruskim też. Przecież pisałem to już.
Zbiłem go już dawno: nie można Ukraińców jako Ukraińców nazywać patusami i hejtowac, bo jest wśród nich margines,
Jaki margines? Są jakieś dane odnośnie marginesu społecznego? Oczywiście że nie. I moje i twoje sprawy na ten temat biorą się z obserwacji (a przynajmniej mam taką nadzieję w twoim przypadku).
To jak z obserwowaniem cmentarza- jeden widzi krzyże, a drugi same plusy.
Tobie nawet nie przeszkadza to że te ślywy zaczepiali Bogu ducha winnych przechodniów i nie widzisz z tym problemu. To jakie kryteria by musiał taki spełnić by zostać w twoich oczach patusem?
bo musiałbyś tak samo Polaków traktować ja
Jezusie...ile razy mam na to odpowiadać. Już dwa razy w prosty i przystępny sposób wytłumaczyłem. Czytasz to w ogóle, czy odpisujesz swoje na kartce oznaczasz jako wyjaśniony i wyjebane
Na kłamałaś pisząc, że są ludzie którzy twierdzą że nie można krytykować gdy Ukraińcy robią coś złego, że ktoś wymaga by uważać, że to nie takie źle i nie ma co dramatyzować.
cytat Panie, konkretny cytat.
Skoro zarzucasz komuś kłamstwo, to już cytuj konkretne zdanie.

To nie Hali.
Raczej Żelazna łapa.

No to przeciw ruskim też. Przecież pisałem to już.

Jaki margines? Są jakieś dane odnośnie marginesu społecznego? Oczywiście że nie. I moje i twoje sprawy na ten temat biorą się z obserwacji (a przynajmniej mam taką nadzieję w twoim przypadku).
To jak z obserwowaniem cmentarza- jeden widzi krzyże, a drugi same plusy.
Tobie nawet nie przeszkadza to że te ślywy zaczepiali Bogu ducha winnych przechodniów i nie widzisz z tym problemu. To jakie kryteria by musiał taki spełnić by zostać w twoich oczach patusem?

Jezusie...ile razy mam na to odpowiadać. Już dwa razy w prosty i przystępny sposób wytłumaczyłem. Czytasz to w ogóle, czy odpisujesz swoje na kartce oznaczasz jako wyjaśniony i wyjebane

cytat Panie, konkretny cytat.
Skoro zarzucasz komuś kłamstwo, to już cytuj konkretne zdanie.

To nie Hali.
Raczej Żelazna łapa.

A może lewacka, czerwona?

Attachments

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    9.7 KB · Views: 8
Back