Czy to prawda, że Halibut miał kiedyś jakąś cohonesową bijatykę (w realu)?Ja jestem nie-Halibutem.
Wiesz, jak materia i Antymateria. Jestem rewersem.
I siemanko :d

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czy to prawda, że Halibut miał kiedyś jakąś cohonesową bijatykę (w realu)?Ja jestem nie-Halibutem.
Wiesz, jak materia i Antymateria. Jestem rewersem.
I siemanko :d

Legenda głosi,że niejaki Masu wyjebał mu fronta,że aż zrobił fikoła.Czy to prawda, że Halibut miał kiedyś jakąś cohonesową bijatykę (w realu)?![]()
ja nie. już poleciał do ignora.
Czy to prawda, że Halibut miał kiedyś jakąś cohonesową bijatykę (w realu)?![]()
Dostał z partyzana

LOL offtop, ale abstrahując od całej dyskusji, chwalisz się publicznie że komuś z zaskoku zajebałeś? Jest czym, nie ma co.![]()
Halibut dostał z partyzana od Masu. Przeanalizuj to co napisałem. Jeżeli ja jestem Halibutem, to ja dostałem z partyzana.
Legenda głosi,że niejaki Masu wyjebał mu fronta,że aż zrobił fikoła.
No bójka to nie było. Dostał z partyzana a potem wrócił do knajpy i chciał zajebac Masy front kick, ale go koledzy powstrzymali i tylko wyjebał stół z alkoholem.
To nie HaliEj ale to serio wyglada tak, że jak Hali głosi inną wizje niż powszechnie panująca w tym temacie antyukrainska to się obrażacie i wrzucacie do ignora, a nie potraficie merytorycznie mu odpowiedzieć na argumenty
No to kto?To nie Hali
no on, ale przecież sobie z tego jaja robimy, Hali teżNo to kto?
twój staryNo to kto?
Żeby te jego argumenty były jeszcze merytoryczne.Nie lubisz Ukrainców-onuca,nie lubisz Ukrainców i Rosjan też onuca,wstawisz coś niewygodnego dla Ukrainców,na pewno jesteś płatnym ruskim trollem.Kurwa już nawet karateka lepiej dyskutuje.Ej ale to serio wyglada tak, że jak Hali głosi inną wizje niż powszechnie panująca w tym temacie antyukrainska to się obrażacie i wrzucacie do ignora, a nie potraficie merytorycznie mu odpowiedzieć na argumenty
Tera to mi dojebałeśtwój stary
można zamykać
Żeby te jego argumenty były jeszcze merytoryczne.Nie lubisz Ukrainców-onuca,nie lubisz Ukrainców i Rosjan też onuca,wstawisz coś niewygodnego dla Ukrainców,na pewno jesteś płatnym ruskim trollem.Kurwa już nawet karateka lepiej dyskutuje.
Nie wiem z kim dyskutowałeś,nie rozpętali tego,ale maczali w tym paluchy chociażby w 2014 podżegając do zamieszek.Czy jak tłumaczyłem, dlaczego nie można uznać, że USA rozpoczęło wojnę, to użyłem argumentu "USA nie rozpoczęło wojny, a dowodem na to jest to, że jesteś ruska onuca"
Nie ma co porównywać z Polakami ogrów,którzy powinni bronić swojego kraju,albo przynajmniej pracować zamiast siedzieć na socjalu.Pasożytów na ogół nie lubi nikt,a swoich już mamy wystarczająco.Gdy napisałem, że nie można gardzić Ukraińcami bo ktoś pije flaszkę pod blokiem - bo wtedy musielibyście tak samo gardzić Polakami - też zero odzewu na argumenty.
Nie tyle co się uczepiliśmy,tylko to taki skrót myślowy,akurat ty używałeś częściej ruskiego płatnego trolla chociażby.Uczepiluscue się tak tej ruskiej onucy, jak pies kości. Najśmieszniejsze że może raz czy dwa tak o kimś napisałem, a kilkaset czy kilkadziesiąt postów dyskusji. Więc nawet jeżeli przyznać ci rację to też nie jest zgodna z faktami że na wszystko odpisuje że jesteś onuca. Bo pewnie jakby policzyć to było tego z 1 % moich wypowiedzi.
Ja Ci pisałem że USA tak długo sterowało decyzjami politycznymi komika, że wkoncu wkurwili niedźwiedzia.No ale inwektywy "onuca" których prawie nie stosuje, nie są u mnie argumentem.
Ot, na argumenty nigdy nie odpowiadacie, a wręcz potraficie wymyślać i kłamać, jak Szplin.
Czy jak tłumaczyłem, dlaczego nie można uznać, że USA rozpoczęło wojnę, to użyłem argumentu "USA nie rozpoczęło wojny, a dowodem na to jest to, że jesteś ruska onuca" . Nie, dość dokładnie się rozpisaniem. Gdy pisałem o niżu demograficznym i braku rąk do pracy - też zignorowalusvie temat, i zaczęliście tylko wyzwiska.
Gdy napisałem, że nie można gardzić Ukraińcami bo ktoś pije flaszkę pod blokiem - bo wtedy musielibyście tak samo gardzić Polakami - też zero odzewu na argumenty.
Uczepiluscue się tak tej ruskiej onucy, jak pies kości. Najśmieszniejsze że może raz czy dwa tak o kimś napisałem, a kilkaset czy kilkadziesiąt postów dyskusji. Więc nawet jeżeli przyznać ci rację to też nie jest zgodna z faktami że na wszystko odpisuje że jesteś onuca. Bo pewnie jakby policzyć to było tego z 1 % moich wypowiedzi.
Nie wiem z kim dyskutowałeś,nie rozpętali tego,ale maczali w tym paluchy chociażby w 2014 podżegając do zamieszek.
Nie ma co porównywać z Polakami ogrów,którzy powinni bronić swojego kraju,albo przynajmniej pracować zamiast siedzieć na socjalu.Pasożytów na ogół nie lubi nikt,a swoich już mamy wystarczająco.
Nie tyle co się uczepiliśmy,tylko to taki skrót myślowy,akurat ty używałeś częściej ruskiego płatnego trolla chociażby.
W moich stronach na długo przed wojną było sporo Ukrainców,którzy przyjechali do pracy i nie było z nimi problemu.Ale teraz najebało tego od groma i to z obszarów na ,których jest spokojnie spora cześć siedzi na socjalach,dostają 500 plusy,12tys na dziecko jednorazowo i pare innych gratyfikacji co swego czasu Karatece tutaj wklejałem.Do tego miliardy dla ukrainskiej budżetówki,wakacje dla ukrainskich dzieci itp i tak ludzie patrzą na to wszystko,a pozniej na stan naszej gospodarki,drożyznę w sklepach,to nie ma się co dziwić,że nastroje są antyukrainskie.No i ja się zgodziłem już nie raz że to oczywiste , że USA w 2014 roku i później maczało palce na Ukrainie. Ukraińcami którzy mogą walczyć a tu siedza i chleja też już gardziłem. Czyli jak ze wszystkim się zgadzamy to zajebiście :)
W moich stronach na długo przed wojną było sporo Ukrainców,którzy przyjechali do pracy i nie było z nimi problemu.Ale teraz najebało tego od groma i to z obszarów na ,których jest spokojnie spora cześć siedzi na socjalach,dostają 500 plusy,12tys na dziecko jednorazowo i pare innych gratyfikacji co swego czasu Karatece tutaj wklejałem.Do tego miliardy dla ukrainskiej budżetówki,wakacje dla ukrainskich dzieci itp i tak ludzie patrzą na to wszystko,a pozniej na stan naszej gospodarki,drożyznę w sklepach,to nie ma się co dziwić,że nastroje są antyukrainskie.
Najdziwniejsze jest to, że właśnie nie są,a przecież Ukraińcy sami sobie świadczeń nie przyznali. Skoro mają do nich prawo to głupio by było z tego nie korzystać. A PiS ile w sondażach miał, tyle ma.Z tym się zgadzam że z tym socjalem to policzek. Ale nastroje powinny być przez to antypisowskie.
Oczywiście,że tak i w sumie tak jest,masa ludzi jebie pis ostro.Ale jak widzą ukrów jebiących na socjalu,to się nie dziw,że idzie niechęć do całego narodu.Z tym się zgadzam że z tym socjalem to policzek. Ale nastroje powinny być przez to antypisowskie.
Skuteczne pranie mózgów. Wszystko wina putina i tuska.Najdziwniejsze jest to, że właśnie nie są,a przecież Ukraińcy sami sobie świadczeń nie przyznali. Skoro mają do nich prawo to głupio by było z tego nie korzystać. A PiS ile w sondażach miał, tyle ma.
Widzisz tam merytorykę? Wielu ma inne zdanie i jak najbardziej mogę z nimi dyskutować, ale nie z jakimś zjebanym filozofem, który za bystry nie jest.Ej ale to serio wyglada tak, że jak Hali głosi inną wizje niż powszechnie panująca w tym temacie antyukrainska to się obrażacie i wrzucacie do ignora, a nie potraficie merytorycznie mu odpowiedzieć na argumenty
Widzisz tam merytorykę? Wielu ma inne zdanie i jak najbardziej mogę z nimi dyskutować, ale nie z jakimś zjebanym filozofem, który za bystry nie jest.
Tak, widzę w jego postach więcej merytoryki niż w pozostałych 95% zawartości tego tematu, która opiera się na powielaniu uprzedzeń i kopiowaniu skrajnie debilnych tweetów z jawnie kacapskich trollkont. Jak Cię osobiście lubię to pamietam jak tu kwiatki wrzucales o wspaniałych rosyjskich żołnierzach, którzy w pocie czoła uczynnie truskawki zbierają na polach Ukrainy. No kurwa, chcesz mi powiedzieć ze w tym była merytoryka?Widzisz tam merytorykę? Wielu ma inne zdanie i jak najbardziej mogę z nimi dyskutować, ale nie z jakimś zjebanym filozofem, który za bystry nie jest.
Tak, widzę w jego postach więcej merytoryki niż w pozostałych 95% zawartości tego tematu, która opiera się na powielaniu uprzedzeń i kopiowaniu skrajnie debilnych tweetów z jawnie kacapskich trollkont. Jak Cię osobiście lubię to pamietam jak tu kwiatki wrzucales o wspaniałych rosyjskich żołnierzach, którzy w pocie czoła uczynnie truskawki zbierają na polach Ukrainy. No kurwa, chcesz mi powiedzieć ze w tym była merytoryka?
TakO kurwa, serio?
Ta, przeprosili tak samo jak posłowie konfederacji :DCo tu się działo @Mes_ w trakcie akcji z nożownikiem na nowym świecie? Szpliny i inne takie elementy całe dnie miały wzwód , że w końcu będzie czym siać nienawiścią? O co się stało gdy okazało się, że sprawcami byli prawdziwi Polacy? Przeprosili za sianie dezinformacji z prorosyjskich kont?