szplin
Vale Tudo Open
Za bystry to ty nie jesteś. Ani jeden z twoich wniosków się nie zgadza.Czyli uważasz, że Putin, jak Hitler, niezależnie od zachodu i USA, planował wielką wojnę?
W końcu przyznałes, że to nie USA wywołali te wojnę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Za bystry to ty nie jesteś. Ani jeden z twoich wniosków się nie zgadza.Czyli uważasz, że Putin, jak Hitler, niezależnie od zachodu i USA, planował wielką wojnę?
W końcu przyznałes, że to nie USA wywołali te wojnę.
Za bystry to ty nie jesteś. Ani jeden z twoich wniosków się nie zgadza.
To ty głąbie sprawdź kto miał być celem pierwszego ataku adolfa i jaki pakt mieliśmy zawrzeć z tym celem i kto jeszcze miał być w tym pakcie. Próbujesz zgrywać mądrego a wychodzisz tylko na mądralę.Jak to nie? W 39 roku , jest to fakt historyczny, Hitler planował wojnę. Wiemy to że źródeł. Planował ja od kilku lat, głównym celem miało być ZSRR i zapewnienie ziem na wschodzie dla Niemiec. Ewentualnie celem mogła byc Francja, ale do tego nie doszło , przez odmowę paktu Polski z Niemcami, która wynikła z ingerencji Anglii i Francji.
Czyli albo udowodnisz , że Hitler nie planował wojny a źródła są sfałszowane, albo wynika z Twojej wypowiedzi, że dziś Putin i tak planował wojnę(a wiemy że planował od lat, i pierwsze zaczął robić jeszcze przed ingerencja USA na Ukrainie).
Jeszcze raz , niech ktoś mi jasno wytłumaczy: w jaki sposób USA rozpoczęło wojnę. Nawet jeżeli przyjąć wszystko co piszecie, o działalności USA na Ukrainie- nadal nie równa się to rozpoczęciu wojny, tylko co najwyżej można to nazwać powodem dla Rosji do rozpoczęcia wojny.
To ty głąbie sprawdź kto miał być celem pierwszego ataku adolfa i jaki pakt mieliśmy zawrzeć z tym celem i kto jeszcze miał być w tym pakcie. Próbujesz zgrywać mądrego a wychodzisz tylko na mądralę.
Z każdą wypowiedzią pogłębiasz dowód swojej głupotyCzyli przyznajesz, że Hitler planował wojnę, niezależnie od działania Francji czy Anglii, która Hitler chciał mieć w pakcie?
Dziękuję, pozamiatane :)
Z każdą wypowiedzią pogłębiasz dowód swojej głupoty
Hitler budował autostrady i za Hitlera były mniejsze podatki. Pis joł!
Ile trzeba najebać postów, żeby mieć dostęp do HP?W sumie to nie odpowiadaj , zaśmiecamy wątek. Jutro, pojutrze pogadamy w HP

150 plus 50 reakcji.Ile trzeba najebać postów, żeby mieć dostęp do HP?
Od HP to się odpierdol przychlaścieJutro, pojutrze pogadamy w HP

Tak, jesteś debilemNo teraz się dowiaduje że Anglia i Francja rozpoczęły II WS tak jak dziś USA rozpoczęły wojnę na Ukrainie. Niezli odklejency
I gwałciciele z uberaNie gadaj tak. Są też najebani kierowcy.
Tak, jesteś debilem
Do tego nie lubił żydow, ciapakow ani innych brudnych ras. Żadne tam lgbtabcwwert+-"$&#@ czy inne black lives matterHitler budował autostrady i za Hitlera były mniejsze podatki. Pis joł!
Nie wiem @lemmy gdzie mieszkasz, ale ja jestem Ślązakiem. Mamy tutaj takie miasto Bytom, a w nim dzielnice Bobrek.czołgi T72 i tak musielibyśmy w ciągu kilku lat złomować, co niemało kosztuje
tylko podstaw i sprawa się wyjaśniSprawdź jak to robi Japonia i jak to robi Szwajcaria. O Szwajcarii po części posłuchasz tu:
Szwajcaria to ciekawy kraj pokazujacy, że ten podział lewica i prawica jest przestarzały: niby tajemnica bankowa, wydatki na zbrojenie, schrony, inwestycje...Tylko pozazdrościć rozsądku temu niewielkiemu narodowi.

Prawda to czy nie? Proszę o opinie.

Czyli co?Matko, typ jest oficjalnym, płatnym ruskim kontem. Co chwilę świadomie wrzuca fejk newsy i kłamstwa, ma wykupionych tysiące botów obserwujących. Skoro ktoś wydaje kilka tys zł na polityczne konto wrzucajace fejki, to jest to przykład płatnego propagandysty.

Czyli co?![]()
REMISCzyli co?![]()

Oczywiście. Już Koneczny pisał, że nie można być cywilizowanym na dwa sposoby.
Aha, ja nie wiem kim są ci wszyscy ludzie, nie znam się na tych tłiterach.Czyli uważałabym z cytatami umieszczanymi na troll koncie.
REMIS![]()

Z naszej cywilizacji? Hmm... Przecież oni i ruscy to jedno i to samo. Koneczny to by ich sklasyfikował jako cywilizację bizantyńską. Ukraińska oligarchia i ich złote kible tylko to potwierdzająDlatego powinniśmy ściągać Ukraińców, z naszej cywilizacji, a nie cywilizacje muzułmańska, co już zaczęło się dziać bo z racji braku rąk do pracy coraz więcej różnej maści pakistancow Pis zaczął ściągać.
Aha, ja nie wiem kim są ci wszyscy ludzie, nie znam się na tych tłiterach.
![]()
Z naszej cywilizacji? Hmm... Przecież oni i ruscy to jedno i to samo. Koneczny to by ich sklasyfikował jako cywilizację bizantyńską. Ukraińska oligarchia i ich złote kible tylko to potwierdzają